@Mark-en-Gerda
Anders dan de naam doet vermoeden is de camperplaats voorzien van een modern superschoon toilet gebouw. Ondergrond is gebroken puin dat binnenkort bedekt wordt met steentjes. Eigenaren zijn super vriendelijk en ontzettend gastvrij. Geen moeite is teveel. Overdekt terras is ingericht als tv kamer. Super om F1 te kunnen kijken. Wandel en fietsroutes direct vanaf de camperplaats te starten. Centrum Hilvarenbeek op 2 minuten fietsen.Echt een aanrader
prachtige cp onder de notenbomen en uitzicht op het kasteel, we missen alleen afvalbakken, anders was het perfect.
schandalig dat hier geld voor gevraagd wordt, inderdaad een braakliggend stuk grond. snel doorgereden
camperplaats is inmiddels op camping. Rustige omgeving in een mooi middeleeuws dorp. 2 douches aanwezig en wc’s.
Prima plaats om de stad te bezichtigen die zeker de moeite waard is, 5 minuten lopen. Met nog 10 campers hier overnacht. Het is ‘s nachts rustig en goed verlicht, een perfect Grieks restaurant op de hoek en ‘s morgens bij Netto versgebakken broodjes gehaald, 2 minuten lopen.
Hier staan alleen maar personenauto’s geparkeerd, geen camperplaatsen meer. Dus doorgereden
Plaats voor campers staat vol met personenauto’s!!
Zeer mooie kleine nette camping. Net sanitair. Jammer dat het aan de zeer prijzige kant is €30 inclusief stroom voor 2 personen (9 sept)
Leuke knusse en nette camping. Maar te duur €32 voor camper met 2 personen betaald (10 sept). Afwassen met koud water en kleine douches met douchegordijn. Jammer want het is een mooie locatie dichtbij strand en boulevard.