@Mark-en-Ingrid
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 102026
Een fantastisch mooi gelegen cp, het uitzicht is fenomenaal! De rit erna toe niet minder, de stortplaats (prima), water en stroom aanwezig. Het (middag) eten is zo lekker en veel! Grote aanrader. Hier kan je echt voor omrijden!! En ruime plaatsen… en laat je verrassen door de aankleding van de camperplaats en restaurant.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196383
Een parkeerplaats bij een natuurpark, de ondergrond is hard maar wel een beetje scheef. Voor kinderen zijn er twee speeltuinen, erg leuk. Helaas was het park na 17-08-2026 gesloten maar de wandeling rond het park is zeer de moeite waard. Leuke shop erbij met koffie, koek, vlees en veel dingen die je eigenlijk niet nodig hebt maar wel leuk zijn
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Alles aanwezig, water en mogelijkheid om alles te lossen. Keren op einde doodlopende weg prima te doen.
Mooi plaatsje, inderdaad goed te bereiken. Nu vol met tentjes en rommel. 400 meter ervoor ook een plaatsje aan het water onder de bomen. Goed te doen met camper van 9 meter
Camperplaats oké, maar door slecht riool veel vliegen. Veel herrie van de drukke weg ernaast welke drukte al vroeg begint.
Je moet niets nodig hebben maar dan krijg je veel. Super attente Nederlandse eigenaren, prachtige locatie, mooi wandelgebied, fijne locale restaurantjes. De toegangsweg is steil maar prima te doen, bel even van te voren en ze begeleiden je het laatste stuk vanaf de weg naar hen toe (wanneer noodzakelijk) En verder rust en genieten, camperlengte tot en met 8 meter prima te doen.
ondanks dat men er misschien niet mag staan, hebben we hier tot volle tevredenheid gestaan. Op vuilnisbakken na is er niets. Helaas zijn er wel mensen die het nodig vinden om de randen van de camperplaats als wc te gebruiken. Bah!! Het strand heel dichtbij
om te overnachten is de prijs nu €20,00 echt teveel voor een parkeerplaats
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een fantastische plaats, super stil, vlak op gras en wat een prachtige wandelingen zijn er hier te maken. Zelf zijn we naar de top gelopen een klim van bijna 6 kilometer en 360 meter stijging maar een uitzicht.