@Mark-hymer
- 1989
bij aankomst dachten we: verschrikkelijk. heel druk, rommelig en groot. 80% op Park zijn huisjes. uiteindelijk naar camperplaatsen gegaan en daar was een oase van rust. ruime plekken, mooi uitzicht op meer, net sanitairgebouw, 16 amp stroom en water bij camper. niets te maken met drukte. nadeel: ver lopen naar plaza en receptie etc. fiets naar Walibi 10 minuten.
voor stadscamping redelijk. plaatsen niet vlak, geen zon door bomen, eikels en kastanjes vallen op auto en/of camper, geen winkel, sanitair redelijk. receptie was prima, fietsverhuur goed, broodjes bij receptie, zwembad goed (overdekt), honden luchten goed mogelijk. prijs/kwalitiet: hoog.
kleine camping waar bijna alles perfect is. standplaats op gras, sanitair is schoon, uitzicht is geweldig, klein zwembad en de eigenaren zijn ontzettend behulpzaam. waarom 4*? in de omgeving is geen supermarkt en op de camping is niets te krijgen, ook geen brood of eten. verder werkt de stroom alleen met een Engelse stekker (die wij toevallig bij ons hadden). konden ook geen mogelijkheid vinden om chemisch toilet te legen.
camping heeft goed plaatsen, een aantal met mooi uitzicht. sanitair netjes, zwembad netjes (half overdekt), restaurant pas open om 19.30 uur, kon wel eerder afhalen. broodjes mogelijk, mini winkel. receptie vriendelijk. honden lichten beneden mogelijk. en buiten de camping ook. minpunt: in weekend veel luidruchtige Spanjaarden, staan overal door elkaar met tenten etc.
prima camping, alles netjes, sanitair goed, ruime plaatsen. klein winkeltje, broodjes, receptie vriendelijk. minpunt: in weekend veel luidruchtige Spanjaarden, zwembad met bon betreden (1x?), behoorlijk prijzig (45 eur voor camper/2 pers/hond en stroom),reservering niet mogelijk.
2 dagen gebleven, maar hadden graag langer gebleven. Niets negatiefs, alles prima in orde. Zoals wij zeggen: een pareltje. Dank je wel Marcel en Maybritte voor ons fijne verblijf.
voordelen: vriendelijke receptie, sanitair voldoende, zwembad met ligstoelen (veel kapotte stoelen en tegels zwembad veel kapot), restaurant voldoende, brood aanwezig, mini winkel. grootste voordeel wandelroute voor honden langs stuwmeer. nadeel: plaatsen klein, rommelig, veel bouwtroep, luidruchtige Spanjaarden met tenten en uitbouw, staat aan eind camping grote stacaravan die al jaren niet gebruikt wordt (oogt vies). stuwmeer niet te bereiken.
Wij zijn er niet geweest omdat de oprit in februari/maart is beschadigd door de hevige regenval. deze wordt in september 2025 gerepareerd, vandaar dat er geen campers langer dan 6m op kunnen. Bellen werkt niet, via whatsapp heb je snel een vriendelijk antwoord. 4 sterren ⭐️ gegeven omdat dit het gemiddelde was.
voordelen: receptie is vriendelijk, broodjes bij restaurant, terrasje aan weg, klein zwembad met ligstoelen, schaduw plekken door doek. Nadelen: achterin muur met prikkeldraad en glas, sanitair verouderd en niet altijd schoon, je kunt met honden nergens lopen, mogen niet op strand (wel gedaan) en camping ligt aan drukke weg. via vies tunneltje kom je op klein strand. grootste irritatie: aanwezige Spanjaarden, zijn erg luidruchtig en brutaal.
prima doorreis camping. dicht bij de snelweg. ruime plaatsen, sanitair verouderd maar wel bruikbaar. zwembad en bar, restaurant was gesloten. nadeel: hele camping ligt bezaaid met dennentakken... maar hier kan niemand uiteraard iets aan doen.
prima plek voor overnachten. plaatsen zijn groot en redelijk vlak. met code inchecken. 15 eur voor 24 eur. winkelcentrum op 2km.
camper met 2 volwassenen en hond: 45 eur. stroom apart betalen. sanitair en restaurant in aanbouw, aanwezige sanitair voldoende. standplaatsen afhankelijk van grootte voertuig. geen plaats om hond te luchten. omgeving niet bekeken, ziet er wel mooi uit. bootje huren tegenover receptie: 1 uur voor € 90 ! wij vonden 1 nacht voldoende.
1 nacht gebleven en dat is voor ons voldoende. sanitair is prima, standplaatsen ruim. maar letterlijk niets te doen. natuurbad was gesloten. prijs redelijk.
Aangenaam verrast. Voor een stadscamping is dit een prima camping. Voor zowel doorreis als verblijf. Prijs/kwaliteit is prima, sanitair keurig, standplaatsen ruim en veel schaduw, broodjes service om half 8 van de bakker, voldoende ruimte om met hond te lopen, en als extra: groot zwemparadijs via de camping te bereiken. ook nog midgetgolf en grote speeltuin. restaurant eten afhalen prima.
5 dagen met de camper aan zee gestaan. 2 volwassenen en hond: 140 eur per nacht! Maar verder was alles prima, sanitair schoon, warme douches, restaurants, zelfs kapper. Let op: ga de aangewezen plek bekijken voor je accepteert, kan een te kleine plek zijn of niet de afgesproken zone etc. Groot pluspunt: aparte hondenstrand met ligstoelen en hondendouche.
heb er maar 1 woord voor een K camping. ondanks dat alles er is, maar niet geregeld is. onze camper van 7.35 past in veel plekjes niet. de wegen zijn smal en vol met bomen zodat je niet kan insturen. wij boekte een plekje op de 3e rij a €93,50 half juni per nacht (2 pers + camper en hond €7,50) dan verwacht je wat voor die prijs en geen klein achteraf plekje. Het hondenstrand onvindbaar, uitlaten een drama. wasdroger defect en alles erg duur.
na ons vorige verblijf hier zijn we net als toen zeer tevreden. we hadden onze favoriete plek om een weekje te genieten. (nr.5 , direct aan zee). de camping was zo goed als vol, maar is niet zo groot dus drukte valt mee. sanitair is prima. winkel heeft hoognodige spullen. Pizzeria is heel goed. prijs-kwaliteit van deze camping is heel goed, de receptie medewerkers zijn heel erg kundig en vriendelijk.
Sitecode: 19313
al jarenlang komen wij hier op doorreis. en ieder jaar hopen we dat het sanitair een opknapbeurt krijgt. helaas, al meer dan 15 jaar armoedig. douchegordijn, ontbreken van sloten en kapotte tegels blijven hetzelfde. 1 warmwater optie voor de afwas. standplaats aan water is duur en klein, luifel kan niet uit. verder zitten er locals voor je neus op 1 meter. aan de muur heb je iets met ruimte. wel een leuk stadje op loopafstand en supermarkt.
na nieuwe eigenaren en renovaties prima camping. standplaats op grind, sanitair keurig, restaurant goed. broodjesservice. 1 minpunt: staat 1 vaste bewoner tussen plaatsen, is zeer bemoeizuchtig en onvriendelijk.
savonds laat in donker aangekomen. Stond nog 1 andere camper. we gingen hier naar toe ivm stroom, helaas was de stroompaal defect. verder wel een rustige nacht gehad. ook nergens een betaal mogelijkheid gezien. dus was een gratis overnachting.
eigenlijk niets negatiefs ontdekt. receptie erg vriendelijk, na half 2 open. plaatsen ruim, deels op grind zodat de camper makkelijk weg komt bij regen. mooi uitzicht. heel schoon binnen-sanitair. broodjes bestellen voor volgende ochtend. en als kers op de taart: geitjes die je mag voederen met speciaal eten (verkrijgbaar bij receptie). korting met acsi. dicht bij snelweg, geen overlast.
valt niets te bedenken waarom het geen 5 sterren zijn. alles is mooi, schoon en goed geregeld. mooie ruime plaatsen, met afscheiding, sanitair is prima en de ontvangst aan de receptie zeer vriendelijk. mooie omgeving voor fietstochten. supermarkt op nog geen 10 minuten fietsen. misschien enige aantekening: tussen 12 en 15 uur is de camping gesloten. en als je wilt vertrekken kan dat pas na 09.00 uur in de ochtend.
1 * voor de redelijke standplaats en 1* voor de loopafstand naar Metz. Verder weinig positiefs te melden. sanitair is te vies om naar te kijken, afwasplaats kun je maar een paar minuten staan door de zeer aanwezige rioollucht. wij hebben Metz bezocht met het toeristisch treintje omdat er zo ontzettend veel te zien is. hele mooie oude stad.
prima camping voor doorreis of kort verblijf. er is niet veel te doen in de omgeving. wel Aldi en lidl op fietsafstand. camping zelf mooi, ondergrond is gras. sanitair is prima. eigenaren zijn heel aardig.
Sitecode: 2023
inchecken na de pauze om 2 uur was drama. duurde letterlijk een uur voordat we op de plaats stonden. met maar 3 mensen voor ons. de camping was helemaal niet vol. prijs is prima. toilet gebouwen kunnen wat netter en luxer. wel waren water bij douchen en afwas. was iedere avond een foodtruck. dorpje lopend te bezoeken, wel toeristisch. aanrader: treintje vanaf office du tourisme. gaat helemaal de berg op naar oorlogsmonument. heel indrukwekkend.
mooie camping, rustig deel bij het water en iets drukker deel bij zwembad(je). plaatsen niet zo groot. receptie heel vriendelijk, wel gesloten tussen 12 en 14 uur. minpuntje: sanitair bij rustige deel van de camping. toiletten en douches half in buitenlucht, in dezelfde ruimte. als 2 douches tegelijk aan staan is het water lauw. Aldi op 6km via mooi fietspad. Lac du Der op 16km, hier is veel te doen.
niets negatiefs te melden, alles is prima. een toilet zou wel heel fijn zijn, ook omdat je hier 7 nachten mag verblijven. Aldi naast de CP. mooi oud stadje op 10 min fietsen. benzinepomp om de hoek. hele ruime standplaatsen en alles goed onderhouden. Let op: aankomst na 15.00 uur betekent meestal dat de CP vol is. betalen aan de zuil voor het hek, per 24 uur. dus wel evt tijdig verlengen.
veilige nette rustige CP. Gratis met afgebakende plaatsen en vuilnisbakken. geen toilet. op 2 minuten van de Mega outlet. daar is bij de ingang een toilet. ook mc Donalds op loopafstand. en een supermarkt. Code om het hek te openen was 2507. staat evt ook een telefoonnummer om op te vragen bij het hek.
zeer mooie en rustige camperplaats. zeer net en schoon sanitair en douche. vriendelijke eigenaar en legt je alles uit. een aanrader is de koffie en het lekker ijs bij het kraampje aan het begin van de camperplaats. dicht bij Schijndel (op fietsafstand) en de wit ligt heel erg dichtbij, 3 min lopen. je kan zo met je winkelwagen naar de camper lopen.
Heb eigenlijk maar 1 minpunt, wat zou je nog kunnen verbeteren. mooie ruime plaatsen dicht bij het water. je loopt zo het stadje in vanaf de camperplaats. mooi groot veld om onze hondjes te luchten met overal zakjes. mooie, rustige, stille en veilige overnachtingsplaats. schone en lekker verwarmde wc en toilet. Goede en snelle wifi.
reserveren is aan te raden. bij het zwembad aanmelden en afrekenen. zelf plekje zoeken. voldoende stroompunten aanwezig. wc en douche schoon, verwarmd en warme douche voor €1,- 5 minuten lopen naar de kerstmarkt en groot winkelcentrum. sealife en legostore heel erg dicht bij. zwembad en restaurant in zwembad zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. We komen hier zeker nog een paar keer terug.
op deze camping beland ivm kerstmarkt in Valkenburg. alles gesloten op de camping, toiletten en douches niet echt verwarmd. camping is wel netjes, maar omdat het nu winter is kunnen we niet oordelen over alle voorzieningen. Bus naar Valkenburg stopt voor de deur. let op: taxi naar Valkenburg en terug: totaal ruim eur 40,- voor ongeveer 2,5 km! vriendelijke ontvangst bij receptie.
kwamen hier om 9 uur savonds in het donker en regen aan. receptie gesloten maar prima geregeld met enveloppen en code voor slagboom. 2 personen met camper is 36 eur per nacht. sanitair is keurig. plekken ruim genoeg voor camper van 7,5 meter. volgende ochtend uitzicht op het meer, hadden we in het donker nog niet gezien. broodjes in super gehaald. we waren er twee kort om 5*te geven, vandaar 4*.
In onze ogen uniek. je bepaalt zelf of je wat betaald voor de camperplaats. via een verlengsnoer kun je stroom krijgen. de wc’s zijn in de stube zijn heel de nacht bereikbaar. Eten was zeker de moeite waard. ze hebben een kleine kaart, met vers eten voor een kleine prijs. Gezellige eigenaar doet zijn best, en een biertje smaakt goed bij het eten. Naast de camping ligt een supermarkt met slager en bakker. Dus smorgens verse broodjes 😜 aanrader!
Het eerste wat je als Zeeuw tegenstaat is de prijs. Maar moet zeggen wij betaalde €69 per nacht (camper 2pers) en het was zijn geld meer dan waard. sanitair tja super netjes gekoeld en verwarmd. mooie afgebakende plaatsen (nr 31) Honden op alle plaatsen en strandje welkom. grote niet te dure supermarkt. Buiten de camping een tal aan kleine winkeltjes en restaurants. Je kan een mooie ronde lopen langs het water. Wij komen zeker terug.
zeer mooie en gezellige familiecamping. mooi en schoon sanitair, wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. ruime rustige plaatsen tussen de olijfbomen met stroom en water. je loopt via een pad vanaf de camping zo naar een mooi strandje of naar het gezellige dorpje. Het personeel is supervriendelijk. Het enige nadeel wat we konden bedenken is dat het een erg gewilde camping is, hij bijna altijd vol staat. zelfs half september was de camping vol
We waren hier vanaf 12 sept, 3 nachten gebleven. mooie ruime pitches, leuk zwembad, vriendelijke ontvangst. kregen 3e nacht gratis ivm actie. sanitair was schoon. extra voordeel: het meer. Bakker en winkel bij camping gesloten, einde seizoen. op 1 km klein dorpje met mini super. verder in dorp meeste gesloten. rustige camping.
Sitecode: 19313
Wij komen hier al ruim 17 jaar. Het uitzicht en het gezellige stadje maakt veel goed. verder is het een veredelde parkeerplaats. waar je net je luifel kan uitdraaien zonder dat hij tegen de camper naast je komt. Het sanitair is oud en vervallen. Is zo’n 10 jaar terug opgeknapt door een beunhaas met praxis spul. waardoor het nu niet meer werkt en er niet uitziet. gelukkig dit jaar wat aan onderhoud gedaan. douchegordijn hangt nu aan een bezemsteel
zeer nette kleine boerencamping. wc met wc-papier, douche met goed water en vooral schoon. leuk klein zwembad met ligweide. plaatsen (max 15 stuks) zijn voldoende ruim voor een 7,35m camper. kleine kaart met lokale hapjes. net voor de camping is een camperwinkel. Je hoort de snelweg een klein beetje maar niet storend. jammer dat we door moesten, maar het is meer dan een doorgangscamping. ‘s morgens vers gebakken brood. stroom en water op de plek
Wij hadden een mooie ruime plaats aan het water, gescheiden door een hek. overdag wat levendigheid van mensen aan het water en op het strandje. maar in de avond lekker rust, de bar gaat rond 19:30 dicht. verder kun je vanaf de camping heerlijk wandelen langs het water, waar voldoende restaurantjes en ijswinkeltjes zijn. gezellig en leuke prijzen pizza 🍕 €6-12. Sanitair netjes en goed warm water, alleen geen wc papier. september €58 2pers 2 hond
we kwamen om middernacht aan, de weg door het dorp ernaar toe is niet zo duidelijk en best smal. op de camperplaats stonden 12 campers, kunnen er met gemak 20 overnachten. kosten: wij hebben in envelop (ligt bij de ingang) 20eur betaald. ondanks dat er 20 chf staat. er is een toilet en wasruimte. geen last van de snelweg of lawaai. prima overnachtingsplaats. dicht bij de snelweg.
mooie grote plaatsen met stroom en water in de buurt. zeer rustige en mooie omgeving. sanitair is schoon maar is heel erg toe aan een update vervanging. Broodjes service was goed. restaurant hebben we niet kunnen uitproberen want de kok ging plots weg en alles ging dicht om 15:00 ook het terras en receptie. Dit terwijl het heel erg mooi weer was en het terras vol zat met dagjes mensen op de fiets. Obelink is 25min fietsen.
Een goede uitgangspositie om Rotterdam of Blijdorp te bezoeken. Er zijn twee grote velden een met en een zonder stroom. ook zijn er nog een aantal verharde afgebakende plaatsen tussen de bomen. Je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel bij de receptie. Het sanitair is schoon maar zou wel een upgrade kunnen gebruiken. De wil is er wel maar de gemeente wil er woningen neerzetten. En krijgen ze steeds 1 jaar verlenging (al 15 jaar)
Sitecode: 19766
Boeken via de website ging wat stroef kreeg geen bevestigingsmail terug. Maar na even bellen werd bevestigd dat ze het binnen hadden. Was maar goed ook want de camping was vol. Mooie grote vlakke plaatsen met stroom en water op de plek. De camping is netjes en verzorgd. Sanitair is een toppertje. Je kan pinnen of contant betalen. Er is een kleine koffiebar op de camping. Net buiten de camping (rechts) kom je een café pizzeria is een aanrader.
zeer nette camperplaats. wij kwamen aan rond 15:30 en hadden het laatste plekje. Er zijn maar een kleine hoeveelheid stroom aansluitingen (16 stuks). Voor stroom moet je denk ik nog eerder komen. camperwinkel is direct aan de overkant. En zeer zeker de moeite waard, je kan je daar wel 1-1,5 uur vermaken. De Mac is op loopafstand 3-5 min. Verder rustig en netjes, je staat op verharde plekken.
Een camping die we in 1e instantie niet zouden hebben uitgezocht. Maar door een acute ziekenhuisopname van mijn vrouw moest ik wat. ondanks de drukte met de start van het EK werd er een mooie plek geregeld. Sanitair erg mooi en schoon, wel betaalde douche. Het meertje is brandschoon, kan er mooi wandelen met de hond. Als je buiten zit is de snelweg niet storend. Met dakramen open geslapen en niets gehoord. restaurant is goed. Komen zeker terug
leuke doorgangscamping maar wel met veel vaste plaatsen. sanitair is zeer netjes en schoon. lekkere warme douches met zelfs vloerverwarming. restaurant was nog dicht ook geen afhaalmaaltijden. maar de eigenaar kon wel friet met schnitzel voor ons maken. Was een forse lekkere schnitzel met goede friet (€13,50) Het zwembad was nog dicht maar was men druk aan bezig. Verder zijn er geen broodjes meer smorgens de bakker was overleden.
hadden meest luxe plaats aan zee en daar was niets mis mee. verder veel te doen op camping, wel veel (duur) betalend. restaurants zijn prima, diverse prijsklasses. enkele nadelen: afstand pitch naar dichtstbijzijnde douche/toilet erg ver (10 minuten lopen). geldt ook voor vuilnis. dus sjouwen met zakken. veel velden waren net molshopen, hoog gras met stekels. prijs behoorlijk hoog: 70 eur voor camper met 2 pers, hond/per nacht.
camping is mooi aangelegd en zeer schoon. Vanaf de camping loop je zo naar het gezellige boulevardje via diverse restaurants en kraampjes. supermarkt op de camping goed gevuld en smorgens verse broodjes, grotere supermarkt op 5 min lopen. sanitair is wat verouderd maar schoon. Echt een mooi aangelegde camping ook de vaste plaatsen zijn mooi en goed onderhouden. prijs kwaliteit verhouding zeker 5 sterren waard. ondanks het weer super dagen gehad.
grote maar nette en rustige camping direct aan het meer. sanitair is meer dan ok en schoon. ‘s morgens verse broodjes op de camping. goed gevulde campingwinkel, alleen weinig vlees. maar het restaurant is goed en betaalbaar, en zeker een aanrader. bij mooi weer wel reserveren. toeristisch treintje stopt voor de camping €7,- een rondje rond heel het meer. Mooie omgeving om te wandelen/fietsen. Eind mei moeten reserveren de camping was vol.
Het is meer een camping dan camperplaats. Mooie ruime plaatsen met mooi uitzicht over de bergen en weide. Sanitair is netjes ruim en schoon, was het overal maar zo. Alles werkt met pasje, wc deur, wasmachine, stroom en automaat om wc te legen en schoon te maken. Er zijn automaten waar drinken en vlees van de slager in ligt (niet erg veel) Supermarkt en bakker op 5-7 minuten loopafstand. Veel te doen in de buurt en mooi fiets gebied.
Leuke camping, wordt ook veel gebruikt als doorreis camping. Sanitair is netjes en schoon. Ruime plaatsen met stroom en water in de buurt. Je kan direct vanuit de camping een bospad in met treinrails waar je lekker kan wandelen met de honden. verder rustige camping. Het restaurant is binnen klein, maar buiten in de tenten voldoende plek. ze hebben een kleine kaart, maar lekker eten tegen kleine prijs. minpunt oude vieze caravans op vaste plaatsen
Sitecode: 22091
heerlijke hond vriendelijke camping met ruime plaatsen. Bij de Taverne kun je een lekker biertje en hapje eten voor een nog leuke prijs. veel wandelmogelijkheden in de buurt. En de camping uit diversen supermarkten en winkels op loopafstand. Even ‘s morgens met de hondjes om verse broodjes. De camping was vol, maar toch rustig. Het enige min puntje dat we konden vinden is, dat 1 sanitair gebouw wat aan de krappe kant is. maar wel schoon. 👍
Mooie ruime plaatsen, zeer rustig. Je loopt zo met de honden de bossen en de heide op. (tegenover de camping) beheerders zijn zeer vriendelijk en niets is te veel. grasveld lag er mooi bij, en viel ons mee qua drassigheid. Zeker na al die regenval de afgelopen dagen. De weg en het vliegveld waar sommige mensen het over hebben als storend. Hebben wij niets van gehoord en gemerkt. Ook de wc’s wat verder weg zijn schoon. min puntje buiten afwassen
mooie camping plaatsen voor caravans en campers aan het water. netjes en schoon. is nu van EuroParcs en de tenten hebben plaats gemaakt voor mooie huisjes. heerlijk wandelen zo vanaf de camping in een mooie omgeving. restaurant is fors aan de prijs. 4 pers hoofdgerecht en toetje €190. Hem maar 1 puntje dat is dat er maar 2 wc’s voor de heren zijn en 2 douches, is wel super netjes. maar op een 50 plekken is dat wat aan de krappe kant denk ik.
verdeelde mening. 1 nacht met 2 personen, camper en hond eur 42! vriendelijke receptie. plaats was goed. sanitair ietwat verouderd maar schoon. restaurant voldoende. omgeving mooi. negatief: veel vaste plaatsen, camping oogt rommelig. verder tot half 2 snachts veel lawaai en muziek bij receptie. dronken mensen zorgden voor geluidsoverlast.
we hebben hier 1 nacht gestaan en het is een prima camping. ook goed aangegeven met borden! vriendelijke eigenaar, nette plaatsen (wij stonden aan het water) en een eenvoudig sanitair. smorgens waren er broodjes. door bouwwerkzaamheden was er wat overlast qua geluid maar daar kon de eigenaar niets aan doen, is tijdelijk. prijs voor 2 personen met hond en camper 28 eur.
grote camping, was nog heel druk eind september. alles schoon en aanwezig. klein zwembad, sanitair prima. restaurant was goed.... leuke plek om honden te luchten langs het water. wel prijzig, camper met 2 personen en hond voor 1 nacht bijna 50 eur.
een nieuwe camping waar de sfeer een beetje moet groeien. verder: 👍. eigenaresse is aardig en behulpzaam. er zijn 12 camperplaatsen. ruim en recht. stroom koop je bij een paal, geldt ook voor drinkwater. sanitair heel netjes. je kunt er pizza uit vriezer kopen en in hun keuken opwarmen. verder geen winkel. maar het dorp is ongeveer 15 minuten lopen naar een supermarkt. top camping met mooie wandel routes.
prima camperplaats, beperkt aantal plaatsen. aan de overkant veel ruimere camperplaats. maar wij hadden superplaats aan het einde bij bos. daardoor zeer ruim. geen wc helaas. wel stroom en lozen water etc. prijs: 10 eur. betalen aan eigenaar vaste camper of restaurant ernaast. met pontje naar overkant (kan ook met auto of camper). weinig te doen daar. bij camperplaats evt zwemmen. zeker aanrader!
op doorreis van Kroatië naar Nederland hier 2 nachten gebleven. hele mooie, nette, rustige camping. inderdaad een meertje waar je in kunt zwemmen. dat doen de best grote vissen ook. op bepaalde plaats mogen ook honden zwemmen. vlak ernaast hondendouche. ook speciaal hondenpad om te luchten. ruime plaatsen, inclusief stroom en water. nadeel: prijzig. 84 eur voor 2 personen en 2 honden met camper voor 2 nachten. restaurant is leuk, afhaal ook prima
camping dat deel uitmaakt van een park, inclusief hotel etc. er zijn 6 plaatsen aan het water en wij hebben er 1 gereserveerd, half jaar van tevoren. Erg druk aan het kleine strandje. Kleine bistro. 1 Sanitair gebouw, andere was dicht. Was schoon. Receptie vriendelijk. Grote camping incl stacaravans. Nadeel: honden mogen NERGENS in het water. Prijs viel erg mee. Zeker met kortingskaart.
5 sterren omdat we een topplekje hadden nr 22 (wel al in dec gereserveerd) denk dat de camping enorm afhangt waar je staat. Een nadeel is dat er veel vaste plaatsen zijn met Slovenen. Verder veel goede en schone sanitair gebouwen. Een lekkere hete douche met grote straal. Over heel de camping staan meer dan voldoende vuilnisbakken welke diversen malen p/d worden geleegd. restaurant simpel maar goed heerlijke pizza’s uit een houtskooloven. top
kwamen om 01.00 uur aan en het was redelijk vol. Mede omdat iedereen erg ruim ging staan.... verder alles prima hier. Geen stroom. Vooral campers, enkele caravan. Rustige omgeving.
5* voor de zeer ruime en mooie, rustige, groene en vlakke staanplaats. heel dicht bij het stadje met goede bakker, slager en supermarkt. 15 min lopen naar station en in 10 min in centrum van Le Mans. Men is nog hard aan het werk aan het sanitair en er is nog veel werk te gaan. douche was aan de koude kant. als het sanitair af is zouden we een hoger aantal sterren hebben gegeven. De eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk en heel de dag bezig.
verrassende camping voor een stadscamping. op loopafstand van het oude centrum (20 min) broodjes service, savonds een foodtruck op de camping. ruime vlakke plaatsen met stroom en water in het midden van de camping. aan de buitenrand meer groene plaatsen. verder heerlijk stil en rustig op de camping. sanitair schoon maar zou wel aan een update toe zijn. personeel vriendelijk en behulpzaam.
nette kleinere camping, redelijk grote plaatsen (op gras). receptie vriendelijk, broodjes in de ochtend. je kunt eten bestellen via receptie. sanitair was schoon en up to date. direct naast de camping kun je mooie trip met de stoomtrein maken. reserveren is wel handig, is heel druk. op ongeveer 3,5 km ligt het stadje met supermarkt. veel Nederlanders op de camping.
tja valt niet zo veel aan op en aan te merken. mooie ruime vlakke plaatsen. verse pizza, restaurant leuke 4 gangen diner aanbieding. goed bevoorraad winkeltje, gezellige bar met binnenplaats. Je komt in een oase van rust, lekker broodje flesje wijn alles is aanwezig. De enige 2 minpuntjes die we zouden kunnen hebben kon de camping niets aan doen. Het weer viel wat tegen en onze kont deed zeer na 25km fietsen op de camping fiets naar het stadje.
mooie camping om Ston te bezoeken. wc en douche schoon. Hele mooie complete supermarkt. Goed restaurant ook om mee te nemen. Is een beetje pleur maar meer camping. voor het strandje moet je de camping af via de receptie (in het weekend druk met lokals) plaatsen zijn ruim en vlak. Wij hadden geen last van ongedierte omdat twee overjarige Duitse hippies dachten dat ze mee deden aan de voice. En heel de avond liedjes heel erg vals meezongen
Het is een camping in opbouw vandaar maar 3 sterren. wc mag je gebruiken in het huis en in 2023 hoopt men het douche wc gebouw klaar te hebben. Maar de rust en het uitzicht onbetaalbaar. water en stroom zijn aanwezig. Verder als je denkt dat je niet verder kan zit de camping. Wij waren daar op een feestdag hele files naar de speciale kerk. Op dit moment is het water 25m lager dan normaal ivm weinig regen en sneeuw. hydro energie gebruikt men het
een hele vriendelijke eigenaar. Camping is niet het juiste woord. je staat meer bij iemand in de achtertuin. Douche en wc zijn er, is meer iets voor blinden. Het beste kun je met je ogen dicht naar de wc gaan of douchen, schoon was het er zeker niet. Verder in de avond en nacht veel last van straathonden. In het donker je hond luchten is dan niet echt fijn. eigenaar komt smorgens het geld op halen €22,- voor 1 nacht vonden wij fors.
prima camping voor 1 of 2 dagen. zeer schoon en luxe. mooie plaatsen met stroom en water. zeer rustig. klein zwembad een leuk restaurantje. je kan na sluitingstijd gewoon een plaats opzoeken en de volgende ochtend betalen. wel even bellen van te voren. mooie omgeving om te wandelen.
Wij waren aangenaam verrast dachten op een doorreis camping te komen (wat ook heel goed kan) maar is een super rustige plek in een hele mooie natuur (jammer genoeg hadden we hier geen tijd voor) de Nederlands sprekende beheerder doet super zijn best. wc en douche schoon en netjes. stroom, water en afvoer op de plek. Wij betaalde €20 voor een nacht (camper, 2 pers en stroom) restaurant direct naast de camping is een aanrader. (ook meenemen)
sanitair goed en schoon. wij waren hier 29 september voor 1 nacht (op terugreis) restaurant was dicht wordt verbouwd broodjes service was er niet. maar moesten wel even €36,- aftikken voor een camper, 2 pers 2 hondjes en stroom. vond dat erg fors even 1 nachtje slapen zonder iets want dat was gesloten.
sanitair en restaurant zijn goed. beheer doet zijn best om een plekje voor je te zoeken. maar plaatsen zijn heel erg klein onze hymer 6m kon net staan, maar luifel kan niet uit. Om te kunnen zwemmen moet je levensmoe zijn er is geen normale manier om in en uit het water te komen. je hebt zeezicht maar daar is ook veel mee gezegd. moest ongeveer 150m kriskras achteruit rijden om op de plek te komen. voor ons was de camping een enorme tegenvaller.
wat een welkom nog nooit zo mee gemaakt. Dit maakt de oude wc en koude douches meer dan goed. stroom, water en loosplek op de plek. (wij stonden vlakbij de receptie. super rustig mooi bij de rivier. eten en drinken prijzen van 20 jaar terug. 20 min lopen naar oud klooster (erg de moeite waard) vervoer naar Mostar wordt voor je geregeld (vriend met taxi hondjes mochten mee) neem de weg rond het dorp en niet smalle weg langs rivier is best smal
normaal zouden dit soort campings geen 5 sterren geven. zal maar met het negatieve beginnen. De wc’s en douches zijn wel aan een update toe (warm water is ook een dingetje) verder zeer mooie plekken wij stonden dicht bij de receptie. water, stroom en afvoer op de plek. 20 min lopen naar klooster(is een must) vervoer naar Mostar wordt geregeld voor je. Wij zijn nog nooit zo gastvrij ontvangen op een camping. niets is te veel voor deze mensen.
Nette plek dicht bij de snelweg. snelweg hoor je maar is niet storend. veel ruimte om even een stukje te lopen met de hond.(hertjes gezien) een wc en een douche zou het 5 sterren maken. voor de rest alles aanwezig stroom,water tegen betaling (€0,50 of €1 kan in de automaat) (druk eerst knopje bij je stekker in gaat dan blauw knipperen dan je geld er in)
zeer leuke rustige camping. direct aan de rivier je loopt zo met de honden het bos in om ze te luchten. broodjes service, restaurant en kleine winkel. op 10km een Aldi en action. ruime plaatsen met stroom(16A tegen betaling) internet is matig (tv streamen is niet mogelijk) tv met satteliet is soms moeilijk ivm bomen. Maar echt super rustig heerlijk tot rust komen en genieten. voor ons zeker nog een keer.
Veel te duur. Door de komst van deze veel te dure camping. Is afgedwongen dat alle camperplaatsen moesten verdwijnen in Middelburg. Toen de camping openging was overnachten daar verboden.
We hebben 5 sterren gegeven omdat het aan onze verwachtingen voldeed. als je een zwembad en animatie hier verwacht zit je verkeerd. Mooie ruime staanplaatsen met water en stroom op de plek. wc, douche enz nieuw en wordt 3x per dag schoongemaakt. is hier super rustig. grote supermarkt op nog geen 4 min lopen. we hebben maar 1 nadeel kunnen vinden dat is het restaurant. dat is alleen in de weekenden open. het eten was super tegen lage prijzen.
goede overnachtingsplek dicht bij de snelweg en het stadje Tortona. je staat op gras met stroom, water en afvoer op de plek. wc en douche vlak bij de plek in een portocabin. 6A stroom. prijs €10,- betalen kan in het biowinkeltje. ondanks dat het naast de snelweg ligt valt de overlast reuze mee. alles zag er netjes en verzorgd uit.
op wat kleine dingen na scoort deze camping 100%. sanitair super zeker het privé sanitair wat wij hadden. en de luxe grote plek met water en afvoer op de plek. 3 min lopen naar het mooie strand. reserveer wel je stoelen tijdig op het strand. er zijn 2 gezellige zwembaden voor elk wat wils niet te groot om het overzicht te verliezen. winkeltje goed en normale prijzen. restaurant goed. alles gaat met tags gaan hekken open en douche op het strand.
zag er netjes uit. alleen is de camping gesloten tot minstens 1-10-2020
Na eerst gebeld te hebben was er voldoende plek. Toen wij aankwamen 7 sept. Werden we heel erg onvriendelijk ontvangen door een man bij de receptie tegen het asociale aan. We konden op een achteraf plekje bij de weg gaan staan of anders niet. Op de vraag waarom niet op die andere plaatsen, omdat hij daar geen zin in had. Toen wij aangaven dan zoeken we verder. Kregen we nog een grote m
Grote maar mooie camping. Sanitair heel erg goed en schoon. Grote ruime plaatsen onder de bomen. Is ongeveer 5-10 min lopen naar het strand. Voor ongeveer €20 heb je heel de dag 2 ligstoelen en een parasol. Goed restaurant met afhaal met nog een aantal kleine winkeltjes. 1 groot minpunt internet is zeer slecht zowel de WiFi van de camping als de 4G. F1 kijken was er niet bij 🤔 Top camping.
Leuke camping dicht bij de tolweg( geluids overlast valt mee) sanitair oud en niet erg schoon. Receptie zeer vriendelijk en restaurant een 9,5 heel lekker eten tegen een lage prijs.
Ruime plaatsen. Op loopafstand van het kasteel. Sanitair ruim en netjes. In het dorpje leuke restaurants (Chinees is aanrader) winkeltje op de camping wel erg duur.
Zeer mooie en nette camping in natuur gebeid. Plekjes zijn aan de kleine kant, 6m camper is wel de max, anders moet je boven staan. LET OP ER IS GEEN STROOM VAN 23:00 - 07:00. Dit ivm natuur gebied. Sanitair is super en toegankelijk met polsbandje. Het is raadzaam om even te bellen of er plek is, want de weg er naar toe is een uitdaging. Ligt in mooie baai. Restaurant is goed en broodjes service.
Leuke kleine camping campers langer dan 6,5-7 m niet aan te raden. Beneden Zijn er 5-6 plaatsen geschikt voor campers tot 7m naar boven is niet te doen. Sanitair simpel maar netjes en schoon. Water gescheiden door weg met klein grind strandje, wel super schoon water. Doordat het in een baai ligt vrijwel windstil en stil. 20 min lopen naar dorpje met super en leuke restaurantjes.
Mooie vlakke plek met stroom en watertappunt en afvoer. Wc’s pas geheel vernieuwd. Vriendelijke receptie. Is maar even de snelweg af en je staat in een oase van rust. Restaurant op 200m of de receptie besteld een pizza voor je in het dorp €8.- voor 2 pizza’s incl bezorgen (waren nog lekker ook) wij hebben de camping gebruik om te overnachten en dan weer verder te reizen. Komen er zeker terug.
Zeer mooie rustige camperplaats dicht bij de snelweg. Stroom, wc, douche, waterlozen, enz aanwezig. Je staat op gras heerlijk rustig. Mooie ruime plaatsen stroom dichtbij. €10 voor een normale camper en €15 voor een camper van 7,5m of groter. Broodjes service voor 21:00 je briefje voor brood in de brievenbus. Niet gratis maar zeker waar voor je €10,- Deze plek slaan we op voor een zeker volgende
Normaal een leuke gezellige plaats maar nu stond het er vol met Engelse zigeuners die allemaal met hun caravan, auto, busje en aanhanger 2-4 plaatsen in beslag namen. Waardoor er vrijwel geen plaats meer was. Veel campers waaronder wij zijn gelijk weg gereden. Van de normaal zo gezellige en veilige camperplaats was niets meer terug te vinden. Dan maar niet even winkelen in de shop.
Camping op zeer mooie locatie, je kan met de camper direct aan zee staan. Wc/douche netjes hangt soms een rioolluchtje maar is wel schoon. Wc/douche gaat open met een armbandje, zodat mensen van buitenaf hier geen gebruik van kunnen maken. Onder de weg door (LET OP max 3M) zijn er nog veel mooie rechte staanplaatsen. Er wordt hard gewerkt aan de camping om deze te verbeteren. smorgens vers gebakken brood. klein restaurantje voor normale prijzen (mixed grill met friet € 10,00). Mensen van de camping super vriendelijk en behulpzaam. Ging niet goed met onze hond en ze regelde dat we op zondagavond om 23:00 nog bij een dierenarts terecht konden. Bij ons staat deze camping op het lijstje van "must do" als we in kroatie zijn. Wij waren hier eind juni en gaan in September zeker terug om hier nog een paar dagen te staan.
Mooie rustig plaats aan de Donau. Afgebakende plaatsen op een soort zand/grind. Stroom afstand max 10m met euro stekker. Bij aankomst loop je even naar een locker daarop staat camperplaats. In de locker liggen formulieren en hier vul je alles in. pak een envelop en doe het geld met het formulier in de brievenbus in de locker. Scheur wel het onderste strookje er eerst af en leg dit voor je raam. Op dit strookje staat ook de code voor de wc/douche. Sanitair was ruim, goed en schoon. ligt dicht bij de snelweg dus ideaal voor een tussenstop plaats, maar zeker ook heel mooi om wat langs de Donau te fietsen of wandelen.
Zeer mooie plek eigenlijk in de achtertuin van het gasthof. Sanitair is mooi en zeer schoon. Broodjes kun je in het gasthof krijgen. Eten is goed en betaalbaar. Plaatsen zijn bijna helemaal recht en van mooi gemaaid gras. Je kan enige overlast hebben van de trein overdag, maar snachts hebben we hem niet gehoord. Wij zijn hier super geholpen moesten noodgedwongen een stop maken voor onze zieke hond
Matige camping. Sanitair oud maar schoon. Ligt naast de snelweg je kan eventueel laat hebben van het geluid. Pinautomaat in de buurt. Leuk voor 1 nachtje en dan weer verder. Je staat lekker onder de bomen. Wel veel muggen.
Mooie en rustige camperplaats. Stroom appart betalen met muntjes van 10 cent t/m 2 euro. Kosten €8,- per 24h. Aanrader om naar het kasteel te lopen. Op dit moment staat er een kermis op de grote parking. Maar camperplaats is berijkbaar en open.
Kleine gezellige camping. Ideaal voor als je op doorreis bent. Ligt heel dicht bij de snelweg. Sanitair is heel netjes en goed verzorgd. Groot grasveld voor de mensen op doorreis. Wij betaalden €27 per nacht camper, stroom en 2 pers. Verder is het restaurantje op de camping een aanrader kleine kaart maar ook een kleine prijs €9.80 voor een snitzel met friet. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam
Mooie en vrij nieuwe camping. Zeer vriendelijke eigenaresse en behulpzaam. Mooie plek direct aan zee gekregen. Wij kwamen in een oase van rust terecht. Sanitair super een 10! Plaatsen ruim soms wat scheef. Zelfs op de 2e rij onder de bomen is het zicht mooi. Bakker en groenteboer komen smorgens langs op de camping. Supertje en restaurant op 1,5 km. Met winkel en restaurant zou het een 10 zijn.
Mooie camping goed onderhouden. Sanitair van de vrouwen een 10( is net vernieuwd) de heren is aan vernieuwing toe, maar wel schoon. Uitzicht als je aan de zee staat super. Brood en groente op 50m. Gezellig restaurant en bar waar je lekker kijkend over de zee je maaltijd of drankje kunt genieten. 16amp en water op de plek. Bootje huren en naar het love eiland is een aanrader. Wij komen zeker terug
Campingfabriek zien en gezien worden. Men was zeer onvriendelijk bij de receptie en het leek wel of ze ons liever kwijt dan rijk waren. Dit terwijl de tarieven ook in september er toch niet om liegen. Alles is wel aanwezig sanitair netjes. Kregen een achteraf gelegen plaats toegewezen. Zijn heel snel weg gereden van deze camping. De lage beoordeling is meer de masaalheid en de onpersoonlijkheid.
Camping gelegen onder bomen gescheiden door een muur en een weg. Camping ligt niet direct aan het water als je de camping uitloopt sta je voor een soort haven-jachthaven dus als je wil zwemmen zal je even een stuk verder moeten lopen. Leuk haventje met diversen restaurantjes. Sanitair redelijk tot goed. Is eigenlijk een schuin aflopend veldje onder de bomen afgescheiden door een muurtje.
Sitecode: 20028
Beetje rommel camping, waar nog veel meer uit te halen zou zijn. Sanitair is redelijk, maar een opfrisbeurt zou geen kwaad kunnen. (Verfje sopdoekje) maar is goed te gebruiken. Verder staan de stroomkasten ver uit elkaar. Maar de plaatsen zijn super direct aan zee gelegen in een baai met kraakhelder water. Let op het is een mix van nudisten en gewoon. Een oase van rust. Brood en kleine dingen aanwezig.
Camping redelijk, sanitair goed. Maar zeer zeer druk strandje voor de camping wat gescheiden wordt door een weg. Tot 's avonds laat en 's nachts herrie. Wel veel restaurantjes en toeristische winkeltjes. Maar voor ons veel te toeristisch en te veel pubs voor jongeren welke ook wat overlast geven in de nacht. Voor ons maar 1 nachtje en snel weg.
Zeer grote camping direct aan het water. Redelijk grote plaatsen maar je staat hutje mutje en hebt vrijwel geen privacy. Sanitair goed, schoon en wordt goed bijgehouden. Bakker naast de camping supermarkt voor de camping. (Shoppingcenter) plaatsen vlak met gras. Niet het soort camping waar wij voor naar Kroatië gaan. Veel te doen verhuur van boot, surfplanken enz. Leuke bar en restaurant.
Bij aankomst vriendelijk en men deed moeite om een leuk plekje voor ons te vinden. En dat is gelukt. Superplek direct aan het water. De camping ligt direct aan het water je stap dus bijna vanuit je camper het water in. Sanitair is mooi, ruim en super schoon. Beachbar gezellig en lekkere pizza uit een houtskooloven. Restaurant is goed. Automaat om je wc te cleanen en te vullen met vloeistof gratis
Mooie camping alles als nieuw. Moeilijk bij het water te komen van de hogere plaatsen. Wij kwamen aan omstreeks 11:00 en werden zeer onvriendelijk ontvangen. De camping was nog niet eens half vol. Alles leek te veel met veel gezucht en gesteun pakte men een papiertje en omcirkelde waar we mochten staan. Na een rondje vroegen we om een plaats bij het water dit mocht als we 1 week bleven. Snel weg
Een echte stadscamping welke je goed kan gebruiken om Dubrovnic te bezoeken. Dit kan met de boot of bus(koop een kaartje op de camping voor de boot 50 kuna enkeltje) verder ongeveer 5 min lopen naar het water over een strap.(is goed te doen) sanitair schoon en basic. Heel behulpzaam supermarkt op 200m. Echt een aanrader om vanuit hier Dubrovnic te bezoeken en in alle rust weer terug te komen.
Sitecode: 19308
Mooie rustige camping. Goed en schoon sanitair. Mooie omgeving veel te doen. Restaurant niet te duur en goed eten, verwacht geen sterren maaltijd. Wij hebben de camping gebruik als doortrek camping en is zeker aan te raden voor 1 of 2 nachtjes. Kano huren is een aanrader.
Zeer grote camping en fors aan de prijs. Maar als je op de free-zone kan staan is het super. Vraag bij aankomst direct of er plek is op de free zone aan het water (zie foto drone) goede en betaalbare restaurants op de camping pizza en buffet is een aanrader. animatie, live muziek, verhuur van boten zeil, motor en surf groot en klein. sanitair is goed. goede supermarkt en leuke kraampjes.
Sitecode: 19313
Verwacht niet te veel van deze plaats. ondanks dit is het wel een van onze favorieten. Plaatsen zijn klein en vaak druk. Is er geen plek aan zee wacht je tot er iemand weg gaat. Gezellig dorpje op loopafstand langs haventje. grote supermarkt op 3 min lopen. Sanitair is schoon maar verwacht geen luxe. Normaal zouden wij deze plaats geen 7 geven, maar het uitzicht bij zons ondergang is onbetaalbaar.
Zeer mooie plaats met stroom voor €12,- de Camperplaats op kan altijd, rij gewoon tot aan de slagboom en hij gaat open. Wil je later weg tot 21:00u, krijg je een key om uit te rijden. Dat alles voor de €12,- op loopafstand van de zoo en vele andere attracties. Mooie plaatsen onder de bomen.
Leuke camping direct aan het Gardameer. Veel restaurantjes en kleine cafeetjes direct naast de camping aan het water. Supermarkt oogt niet zo groot meer heeft een groot assortiment zelfs Calvé satesaus. Restaurant op de camping zelf vonden wij het beste en goedkoopste. Boot huren, gardaland op loopafstand. (Kaartjes bij de receptie kopen) we werden zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar
Viel ons reuze mee ten opzichte van de rest van Portugal. Grote plaatsen onder de bomen. Kleine supermarkt en restaurant. Wc en douche redelijk tot goed. Super uitgangspunt voor Lissabon te bezoeken.
Mooie plaatsen, sanitair is zeer goed voor Portugese begrippen. Kortom zeer goede camping voor op doorreis. Omgeving ook zeer rustig. Alleen hoor je de weg maar is een kleine weg geen snelweg.
Super camperplaats. Je staat super rustig. Alles is aanwezig. Wc, douche (€2 pp maar lekker warm), stroom (€2 12 uur), staanplaats 2 pers €4, broodjesservice, wijn enz. Kortom voor €12 euro heerlijk overnacht met 3 personen. Was elke camperplaats maar zo.
Zeer goed en rustig. Zon zee en een klein strandje. Je staat bijna direct aan zee. Men doet er alles aan om er voor te zorgen dat je een leuke vakantie hebt. Boot, kano huren kan. Je kan ook met een boot mee gaan vissen. Sanitair is goed en heel schoon zo als heel de camping. Het hoogtepunt is toch wel de avond dan maakt de eigenaar iets lekkers klaar op zijn grote grill. Wij komen zeker terug!
Camping wordt langzaam beter. Eind 2017 begin 2018. Staat er een grote update gepland. Zwembad nieuw restaurant en sanitair. Het oude restaurant is 2 jaar terug gesloopt en alle verhuur huisjes zijn dit jaar weg gehaald. Wij waren aangenaam verrast over de rust. Honden zijn geen probleem. Sanitair is schoon maar oud.
Zeer rustig gelegen bijna direct aan zee. Terrassencamping. De eigenaar en zijn vrouw doen erg hun best. Eten is een aanrader elke avond kookt de eigenaar iets. Mooi rustig strandje. Supermarktje op 3-5 min lopen. Je Kan er eventueel een boot of kano huren. Ook kan je een vistocht maken. Wc en douches zien er schoon en goed onderhouden uit. Let op is een steile weg naar de camping toe. Een aanrader.