@MarkBella
- 2023
Wij hebben een nacht van deze plek gebruik gemaakt. Je staat op de oprit bij deze mensen, voor de douche en wc moet je hun woning in en door de keuken en woonkamer terwijl zij tv zitten kijken. wij vinden dat niet prettig. Prijs-kwaliteit vinden wij niet ok. Best duur voor een plek op een oprit. De eigenaresse is erg aardig en behulpzaam en is het is makkelijk om vanaf hier met bus of fiets de stad in te gaan, beiden ongeveer een half uurtje.
Sitecode: 19111
Veel vaste staanplaatsen op deze camping die nu verlaten waren. De voorbijgangers, zoals wij worden wel allemaal bij elkaar gezet, dat is fijn. Sanitair e.d. is goed en schoon, douchen kost wel 1,-, werkt met automaat. Op 500 meter van de camping stopt een bus die je naar de Liechtensteinklamm brengt, de klam is ruim 3 kilometer vanaf de camping over een weg met best wat klim erin.
Sitecode: 20186
Compacte camping op loopafstand van dorp met winkels en restaurants. Sanitair is oud, maar schoon. we hebben zelf een plek uitgezocht en eind van de middag bij de eigenaar ingecheckt. De weg erlangs is inderdaad druk, maar als je achter op de camping staat heb je hier geen last van.
Terrassencamping in prachtig natuurgebied. inderdaad is er geen winkel in de buurt, alleen een kleine campingwinkel, dus sla voldoende in. wel is er een restaurant en strandbar waar je kunt eten. Boot legt naast camping aan en hiermee kun je de Weissensee over mat de fiets. sanitair is ruim en schoon. Vele fiets- en wandeltochten in de omgeving. Het meer is heerlijk om te zwemmen of suppen, kraakhelder water.
Deze camping heeft alles wat je nodig hebt. Bestaat nu 6 jaar, dus alles is is goede staat en wordt ook meerdere malen per dag schoongemaakt. zelf de straatjes worden elke dag geveegd! Het is wel een echte familiecamping, dus veel kinderen. Ze hebben plaatsen met een nummer en er zij 3 gedeeltes op de camping waar je zelf een plekje kunt uitzoeken, dan betaal je ook iets minder. Wij waren 126,- voor 3 nachten inclusief stroom.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

We hebben hier een nacht gestaan, heel aardige eigenaresse. Mochten zelf een plekje uitzoeken, omdat het heel warm was, een plek in de schaduw kunnen pakken. Er zijn verder weinig plekken met schaduw, de bomen zijn geplant, maar hebben nog enkele jaren nodig om genoeg schaduw te geven. Gelukkig is er een klein zwembad en de rivier om verkoeling te zoeken. ‘s Avonds hier een gegrilde forel met huisgemaakte aardappelsalade gegeten, erg lekker!
5 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Hartelijk ontvangen door de eigenaresse met Bosnische koffie en snaps. Zelf een plekje uitgekozen aan het kabbelende beekje wat rondom deze camping stroomt. voorzieningen zijn prima, gebruik bar is inderdaad op goed vertrouwen, betalen bij vertrek. je kunt er een maaltijd eten, toen wij vertrokken ging er net een varken aan het spit. prima plek, midden in de natuur. Bij aankomst was er ook een bus kinderen, maar om 17.00 uur waren ze weg.
5 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden