@MarkDr
- Adria
- 2020
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
prima camping om te overnachten, dichtbij de snelweg maar geen geluidsoverlast. Schoon sanitair en de mogelijkheid om broodjes te bestellen en savonds iets simpels te eten!
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Sitecode: 195597
Prachtige luxe camping met fantastisch sanitair en vanaf vele plekken een super uitzicht. De zwemvijver en ligweide maken het compleet! Wel duur en overal grind op de plekken is logisch in deze omgeving maar absoluut niet prettig om op te lopen en al helemaal niet voor de hond.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Geen
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Een heerlijke rustige plek aan het strand, er hangt een relaxte sfeer en honden zijn meer dan welkom! Aan een heel lang fietsband, ideaal! De sanitaire voorzieningen zijn echter beperkt en niet altijd even schoon. Als je pech hebt sta je op asfalt onder een enorme flat, reserveer via whatsapp en de kans is groot dat je dichterbij het strand staat!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Een leuke camping, ruime schaduwrijke plekken en op loop afstand van het prachtige Orta San Giulio. Sanitair is oud maar super schoon, leuk zwembadje, vriendelijke eigenaar die je naar je plekje wijst en een leuk restaurantje en dat allemaal voor een schappelijke prijs!
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Mooie camping, nette wc’s en douches en op loop aftand van Brienz en alle voorzieningen. Wij stonden aan de andere kant van de weg, een mooi uitzicht en geen last van de trein of weg, wel een einde lopen naar het sanitairgebouw. Zelfs voor Zwitserse begrippen flink aan de prijs maar dan krijg je ook een hele nette camping voor terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping, prachtig sainitair, mooi zwembadje en zelfs een vaatwasser! De plekken zijn wat door elkaar en niet allemaal goed aangegeven. Alles is rustig en schoon, niets op aan te merken! De prijs is wel stevig, wij betaalde voor 2 nachten met twee personen €100,- en dan kost een hond ook nog eens €5,- per nacht.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een geweldige camping!! Vriendelijke ontvangst op deze prachtige en schone camping, alles was zo keurig! Hele ruime plekken, net en schoon sanitair en dat op een ideale locatie, top!!!!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Perfecte camperplek met fantastische plek om te eten en te drinken, top!