@MarkandKate
- 2010
- Fiat Ducato Ducato
- 2012
- Integraal
Uitstekende faciliteit en vriendelijk welkom. Zeer rustige nacht. Ik heb wat wijn gekocht, maar kwam met die intentie. Zoals anderen al hebben gezegd, zijn water en elektriciteit gratis beschikbaar. Aanbevolen
Wij vonden het geweldig op deze site. We waren van plan om slechts 2/3 dagen te blijven en bleven een week. Kleine camping met beperkte faciliteiten, maar ruim voldoende voor een rustgevende vakantie. Niet echt in de buurt van restaurants of winkels waar je naartoe kunt lopen, maar een mooie wandeling er tegenover. Zwembad schoon en goed onderhouden. Vriendelijk behulpzaam personeel.
We hebben er niet overnacht, maar je kunt voor € 5 4 uur parkeren, wat ons tijd gaf om de stad te bezoeken. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten lopen van Piazza Bra. Ik voelde me veilig omdat er veel komen en gaan was. zag er vol uit toen we om 14.30 uur vertrokken. Ik zag buiten een bord voor een camera, maar ik weet niet zeker waar deze op gericht was
Super vriendelijke ontvangst en over het algemeen behulpzaam personeel. Sanitair goed en direct aan het meer, maar in een moerassig gebied dus geen pad om langs te lopen en niet veel in de buurt. Oké voor één nacht
Sitecode: 20704
Kwam hier omdat onze eerste keuze vol was. Wachtte meer dan 4o minuten om te horen dat ons busje van 8 meter niet op een van de ACSI zou passen. plaatsen en niet alleen zouden we extra moeten betalen, maar we zouden ook € 7 moeten betalen voor de hond. Het nemen van de P*** of wat! Wij zijn vertrokken
Aangekomen om te horen dat de camping vol was, maar voor een luxe staanplaats voor € 69. Er is een eigen badkamer op het veld, maar omdat we er maar één nacht verbleven, hebben ze deze op slot gedaan, wat een beetje klein leek. Met de meegeleverde reiskaart gingen we met de kabelbaan en in het museum naar de Iceman. We hebben waarschijnlijk minstens € 50 bespaard. De camping is prettig en goed verzorgd, verwarmde douches, leuk restaurant
Vond deze plek achter een gemeentelijke vuilniswinkel. Niets in de buurt, een luchthaven, geen camping. Niet erg mooie locatie en behoorlijk geïsoleerd. Erg duur, € 40,- weggereden
Weer verschrikkelijk maar prachtige locatie. Mooie wandeling langs het meer en hondvriendelijk. Kan zwemmen in het meer dat als verfrissend wordt omschreven! Veel watersporten maar niets toen wij er waren. Kleine, vriendelijke bar en restaurant, maar al het eten uit de vriezer. Geweldig voor een paar dagen, maar niets dat deel uitmaakte van de charme
keek naar het gebied maar bleef niet als een zeer lange wandeling naar binnen de stad of wachten op bussen
heel klein parkeerplaats en midden in de lage-emissiezone niet aanbevolen
Uitstekende faciliteit en op 15 minuten lopen naar Ravenna. Verrassend rustige nacht en voor € 2,25 een absoluut koopje. Sommige openbare toiletten en een café zijn overdag geopend. Veel kampeerders kwamen en gingen, dus ik voelde me heel veilig. Beetje bezorgd over de lage-emissiezone, aangezien de locatie zich daarbinnen bevond. Hopelijk geen slecht nieuws als we thuiskomen
Uitstekende locatie op twee minuten lopen naar de bootstop en vervolgens € 10 terug naar het havengebied ten noorden van Venetië. Bushalte op 15 minuten lopen € 18 per nacht plus € 4 extra als je elektrisch wilt. Douches ok en schoon, groot park aangrenzend voor hondenuitlaten. De enige zorg is dat de enige manier om toegang te krijgen via een lage-emissiezone is, aangezien we nog niet thuis zijn. We weten niet of dit een probleem is
fantastische locatie gratis servicepunt. gratis douches en toiletten met zitjes en papier! 200 meter naar het prachtige strand. 2 nachten verbleven
De site was € 10 voor 2 volwassenen en een hond, met elektriciteit. Er is een supermarkt en Macdonalds net op de heuvel. 10 minuten naar het strand, 15 naar de stad, 20 naar het station. Ik heb vanaf hier de trein naar Porto gepakt en dit is echt de enige reden om te komen. Supervriendelijk behulpzaam personeel. De verwaarlozing van deze site is tragisch. Overwoekerde paden, een zwembad dat eruitziet alsof het nooit meer open gaat, Staanplaatsen zijn erg klein, we moesten onze 7 meter outfit in
Er zijn twee staanplaatsen en op 7 meter hebben we gekozen voor de grotere die € 3 duurder is, maar we kunnen onze tafel en stoelen eruit halen. Goede faciliteiten en vriendelijk personeel. Veel Britten hier, de beste en de slechtste! Bar kan 's nachts baldadig worden
Tegen de tijd dat we om 16.00 uur aankwamen, waren alle 6 de EHU-punten bezet. sommige busjes zagen eruit alsof ze er al geruime tijd stonden. Toch geparkeerd en een rustige nacht gehad. Toiletten op slot. De stad is de thuisbasis van het hammuseum. niet veel meer dan één hoofdstraat maar prima
Niet alleen geparkeerd om de mooie stad te bezoeken. veel andere campers. voelde me heel veilig. 15 minuten lopen naar Playa Mayor
Bleef een nacht en erg blij met faciliteiten die we gebruikten. Vriendelijk personeel. standplaatsen vrij smal maar ok voor ons als site niet vol
Goed gelegen camping vlak bij de snelweg, maar verkeerslawaai tot een minimum beperkt. Super vriendelijke eigenaar. De faciliteiten zijn een beetje standaard maar vlekkeloos. Fantastisch hondenuitlaatgebied. 10 minuten rijden naar de stad
Bleef een nacht voordat we naar Spanje gingen. Vriendelijk personeel en goede voorzieningen
heerlijke plek om te overnachten. Toiletten aangrenzend maar hurk type. Eén EHU-punt € 2, maar duurde slechts 5 minuten, dus geen grote waarde, maar verder zeer tevreden
erg blij met faciliteiten en locatie op korte loopafstand van de stad en het kasteel
Sitecode: 21950
Gemakkelijk gevonden en vrij centraal in de stad. Toegang via slagboom. betaal dan bij het verlaten aan de automaat. prijs nu €14 en meerprijs voor douche. zal opnieuw gebruiken
Aangekomen om 16.00 uur op een maandagmiddag en vol. geweldige locatie, maar erg klein. Tenzij je hier 's ochtends bent, vermoed ik dat je geen kans hebt?
Goede locatie met geweldig uitzicht. Wat lawaai tot ongeveer 11,00 dan heel rustig. Steile trappen en heuvel naar de oude stad, maar niet al te slecht. Er zijn toiletten aangrenzend maar waren gesloten. Waterkraan aanwezig
Goede locatie dicht bij de stad maar niet overnachten. Verschillende aftands uitziende busjes die eruit zien alsof ze er permanent staan. Genoemde betalende op parkeerplaatsen maar niet duidelijk waar of hoeveel te betalen. Afval en water werkte prima.
ok maar erg smerig waar het campergedeelte is. Geschokt door de aftandse oude caravans, blijkt het de personeelsaccommodatie te zijn. Goede locatie vlakbij het strand, zwembad leuk
Zeer mooie camping met een achterpoort die u rechtstreeks naar de haven brengt en vervolgens een korte wandeling naar de oude stad, die prachtig is. Over het algemeen zeer hoge standaard, kleine winkel en café. Toiletten zijn uitstekend, daarom zijn de douches zo'n teleurstelling. Ze bevinden zich in een ander blok dan de toiletten en rekenen € 1 voor warm water, tenzij je de man van de bar haalt om de instellingen te wijzigen. € 22 betaald met ACSI
Gemakkelijk te vinden en binnen te komen, hoewel de beperkingen voor gewicht en lengte van invloed zijn op sommigen. 20 minuten lopen naar het centrum maar er stopt wel een bus buiten. Daar stonden andere campers. Sommige jonge mensen op scooters kwamen en stonden tot vrij laat met elkaar te kletsen, wat ons wel deed schrikken. € 2 per uur. Geen faciliteiten. Andere parkeerplaatsen zagen er beter uit, maar verder weg en je zou niet naar binnen kunnen lopen. Niet echt een andere optie als je geen sluis wilt gebruiken
Grote camping en ongeveer 15 minuten lopen naar de stadsboog. Op advies van anderen twee tickets gekocht omdat ze twee ruimtes gebruikten. 0,50 cent voor 1 uur geen melding van buskaartjes. Het lopen was prima en vlak. Voldoende ruimte maar zag er druk uit en we hebben niet overnacht, maar geweldig voor een bezoek aan de stad
Geweldige locatie, maar zou slechts 12 uur parkeren bieden voor € 15 en we wachtten slechts 2 uur. volledig inflexibel
Leuke kleine site over het algemeen goed onderhouden met vriendelijk personeel. Ik kan geen 5 * geven omdat de douches de kleinste zijn die ik ooit heb gezien, slechts één douchebak breed, dus alles werd nat. Zwembad, maar gesloten toen wij er waren. Goede locatie
€ 2 extra in rekening gebracht dan ACSI en ook in rekening gebracht voor douches. Faciliteiten gedateerd en armoedig. Mooi uitzicht op zee maar ligbedden tegen betaling. Alleen OK
goedkoopste en het dichtst bij Siracusa. Ok voelde veilig, maar onze waterkoker met een laag wattage schakelde de EHU uit, dus moest gas gebruiken. WiFi zou moeten zijn inbegrepen, maar kon geen verbinding maken op 200 meter van kantoor. wat verkeerslawaai maar niet al te slecht. Leuk genoeg eigenaren maar gewoon OK
Supervriendelijk behulpzaam personeel. Mooi zwembad en bar Geweldige camping dicht bij de rivier voor aangename wandelingen. Grenzend aan een natuurgebied. Korte wandeling naar het dorp met een supermarkt en een bar. De familie heeft net hun eerste jaar achter de rug en er zijn veel verbeteringen gepland
Mooie site goed onderhouden en zeer schone faciliteiten maar. beetje te duur, vooral omdat het herfst is en veel sites? verlagen hun prijzen
Beetje vervallen zonder echt duidelijke lay-out van de staanplaatsen maar supervriendelijk personeel. Accepteert momenteel alleen zelfstandige eenheden omdat douches en toiletten gesloten zijn vanwege COVID. Direct aan de hoofdweg maar niet te luidruchtig
Prachtige locatie en we hadden het geluk om een plaats aan het meer te krijgen met een prachtig uitzicht over het dorp Ardgour. Korte wandeling naar de veerboot over het meer, waar een pub is waar eten wordt geserveerd. Personeel super behulpzaam en vriendelijk. Alle faciliteiten zijn open, maar enkele COVID-beperkingen. Veel mooie wandelingen vanaf de camping, zowel korte als lange, ook naar watervallen. Pub in dorp bovenaan de baan. Winkels en supermarkten Fort William ongeveer 12 mijl afstand
Op de doorgaande weg 10 minuten van Castlebay maar nauwelijks verkeer dus geen overlast. Klein zandstrand vlakbij een prachtig uitzicht over de baai. Schone douches en toiletten in een omgebouwde zeecontainer. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Geen afgebakende plaatsen maar veel EHU-kabels.
Aan het einde van een kleine weg met een zandstrand een korte wandeling langs een openbaar pad. Alle faciliteiten zijn gesloten vanwege COVID. accepteert alleen outfits met eigen faciliteiten aan boord. Geen lichtvervuiling geweldig uitzicht op sterren. Heel vredig. Vriendelijk behulpzaam personeel
Zoals je mag verwachten van de Caravan and Motorhome Club. COVID-veilige maatregelen voor douches en toiletten. Geweldig uitzicht op de stad en de zee. 5 minuten lopen naar het strand. De hoofdspoorlijn loopt langs de camping, dus sommige staanplaatsen zijn een beetje luidruchtig. Pub en kleine supermarkt in de buurt. Bushalte buiten de camping of 30 minuten lopen naar de stad.
De camping loopt van de hoofdweg naar het meer en ligt in het bos. Sommige delen van de camping zijn behoorlijk steil en op de meeste plaatsen heb je levellers nodig. Er zijn kleine doodlopende wegen ingebouwd in het bos zodat er een paar busjes in een klein gebied zullen staan. Naar de toiletgebouwen lopen is niet altijd gemakkelijk, we zaten halverwege tussen twee dus steil heuvelopwaarts op de terugweg of terug. Kan vanaf daar langs het meer naar de heuvel lopen. Bewakers erg behulpzaam
Het grootste deel van de camping bestaat uit stacaravans en de plaatsen voor toerders zijn beperkt, maar ze hebben allemaal een EHU. Zoals je zou verwachten, krijgen de mensen die meer betalen de beste uitzichten, maar het is maar een korte wandeling naar de meeste plaatsen naar het meer. Vanwege COVID waren alle faciliteiten gesloten, inclusief winkel en café, dus een beetje afgesneden omdat je nergens naartoe kunt lopen
We zijn dol op deze zit en de locatie. Het dorp is prachtig en er zijn genoeg plekken om naartoe te wandelen in de omgeving. Zoals je van C&MH club mag verwachten is de site onberispelijk en de faciliteiten idem. De COVID-maatregelen zijn zinvol en werkbaar. De Harbor Inn op slechts een korte wandeling van de camping is geweldig. Het weer was geweldig, maar we vonden het idyllisch
Niet echt een camping meer een verzameling parkeerplaatsen op een grote parkeerplaats. Mensen super vriendelijke en mooie locatie. Douches en toiletten gesloten vanwege COVID. WiFi werkte goed.
Ok maar een beetje functioneel, de staanplaatsen zijn op steen aangelegd en er wordt niet geprobeerd ze aantrekkelijker te maken of privacy te bieden. Douches en toiletten gesloten vanwege COVID maar wasruimte open en zeer schoon 4 voor een wasbeurt, ook drogers. Te ver om naar het stadscentrum te lopen, niets in de buurt, maar voldoende
Fantastische locatie met uitzicht op een prachtig strand dat niet zou misstaan in het Caribisch gebied. Op de top van de heuvel zijn er 5 plaatsen met elektriciteit en onderaan bij het strand zijn plaatsen zonder EHU. Er is een douche, toilet, water en chemisch afval. Douches £ 1, chemisch afval £ 3. Gerund door North Harris Trust met een honesty box voor donaties. Kan niet boeken en lange rit als het vol is, maar we hadden geluk en vonden het geweldig
Echt niet zo enthousiast over deze plek. Belde en kreeg te horen dat er een annulering was geweest, zodat we één nacht konden hebben. Alle volgende nachten waren vol. Aangekomen en wij waren de enigen daar. Voorzieningen smerig en gedateerd het uitzicht is van een viskwekerij en de "site" was een parkeerplaats. Bleef een nacht en vertrok. Geen wifi, hoewel er werd gezegd dat er was
Goed ingedeeld en vriendelijk personeel. Goede locatie met uitzicht op de baai. Het weer was verschrikkelijk terwijl wij dat waren daar kwam dus niet bij waardeer de uitzichten. Vanwege COVID de douches en toiletten waren gesloten, dus kunnen ze niet beoordelen.
Super vriendelijk personeel, goed aangelegde camping en goed georganiseerd. Café en hostel ook op de site. geweldige faciliteiten, waaronder een wasmachine en wasdroger met honesty box tegen betaling. Geweldige locatie aan de hoofdweg, maar niet luidruchtig en zandstrand net over de weg. Douche en toiletten onberispelijk
Goed aangelegde camping vlakbij de stad en een pub op korte loopafstand van de camping. Douches en toiletten zijn onberispelijk zoals je zou verwachten van een Camping and Motorhome Club-site en verstandige praktische COVID-veilige maatregelen. Er loopt een beek door de site en ernaast een historische spoorweg. Geen echt uitzicht vanaf de camping maar wel genoeg in de buurt, prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen
De site is mooi en goed onderhouden. Douches etc. gesloten vanwege COVID. mooi gemakkelijk pad naar het strand. E-mailbevestiging is erg onaangenaam met de lijst met regels en regs. sommige zijn noodzakelijk, maar ze zullen geen boeking aannemen zonder vooruitbetaling en verklaren dat ze eventueel geld zullen terugbetalen als de regering hen dwingt te sluiten, minus een administratiekost van £ 25, wat een echte wang lijkt. Ook geen melding gemaakt van prijsverlagingen als gevolg van minder te betalen BTW voelde opgelicht
Achter pub maar rustige ligging. Korte wandeling naar Walcot Hall die de pub bezit. Pubmaaltijden en real ales. Gezellig dorp met kleine winkel en niet veel anders dan goed om de omgeving te verkennen.
Een groene camping zonder elektriciteitsaansluiting. Maakt gebruik van regenwater en heeft natuurweiden. Leuke wandeling naar de stad maar steile wandeling heuvelopwaarts op de terugweg. Rustige camping met veel wilde vogels. Mooie oude stad
Achter Halfway House Inn waar maaltijden en real ales worden geserveerd. U kunt ook ontbijt kopen. Momenteel geen buien vanwege Covid, maar normaal wel. Slechts één mannentoilet en één vrouwentoilet. Slechts 3 mijl naar Bridgnorth voor de oude stad, de rivier en de Severn Valley Railway. Geen echt lawaai van de weg, maar kennels achter de camping hebben blaffende honden vanaf 05.30 uur
Door middel van trapsgewijs parkeren op gras hebben alle plaatsen uitzicht over de omliggende heuvels en het mooie stadje Ludlow. Het is niet echt beloopbaar en vrij steil. Faciliteiten ok, maar het is een boerderij, dus niet luxueus. Geweldige locatie om te wandelen of de omgeving te bezoeken
Harde kussentjes op gras. Nieuw sanitair in een zelfstandige loge. Korte wandeling naar dorpscafé waar maaltijden worden geserveerd. Rustige camping, ver weg van het lawaai van de weg, maar vlak bij de hoofdweg, dus geen smalle paden.
Prachtige locatie vlak bij de Long Mynd met een beek die langs de site loopt waar kinderen in kunnen peddelen. Faciliteiten een beetje standaard, maar de locatie maakt dit meer dan goed. Meestal is de site vol, dus u moet reserveren. Twee leuke pubs die eten serveren op 10 minuten lopen van de camping. Wandelen vanaf de site. Een mijl naar winkels, restaurants, openbaar vervoer, toeristische informatie en treinstation
Faciliteiten zijn een beetje gedateerd, maar werken goed. Nieuwe eigenaren sinds we laatst verbleven. Prachtig landschap en rustige site een mijl lopen naar pub.
Geweldige site direct aan het strand. Zeer stil en ingehouden. Sanitair blok niet open en € 1 opladen voor 5 minuten water. De receptie is niet geopend in het weekend, dus het kan moeilijk zijn om binnen te komen of te vertrekken, tenzij u betaalt wanneer u aankomt. Kon het dorp binnen lopen maar een heel eind. Als het slecht weer is, kan zand op velden problematisch zijn. Mooie grote plaatsen vrij privé met hagen
Heerlijk rustige nacht in mooi dorp. Niet veel te doen maar tabac, Boulangerie, supermarkt. Zoals vermeld koop je tokens voor elektriciteit € 2 voor 6 uur. Alleen gedoe kan niet twee tokens aanbrengen en 12 uur krijgen moet er eerst één opraken
Elektriciteit werkt niet, dus koos ervoor om niet zeker te blijven hoe lang. Aangenaam rustig uitzicht op de gracht Niets in de buurt om even goed te winkelen, bars, enz
Dit is nu een Aire van de kampeerautogroep. De elektriciteit werkte prima, maar sommige punten waren een lange weg. Sanitair blok gesloten. Kan permanent zijn. Gras staan wat problematisch was gezien de zachte grond. We zijn erin geslaagd om eruit te komen, maar er waren voldoende tekenen van outfits die het moeilijk hadden gehad. Geen hulp beschikbaar. Dicht bij kleine stad met niet veel te doen op zondagmarkt. Loop naar de rivier
Zoals hard staan veel ruimte beschreven in februari en vlakbij het strand en enkele winkels. Kon geen WiFi aan het werk krijgen en de ketel schakelde de elektriciteit uit, dus moest ik een pan gebruiken om een drankje te maken Geen ontbering maar was € 11.29per nacht
Mooie site uitstekende faciliteiten verbleven voor 4 nachten. Het strand is zwaar beschadigd door stormen, dus niet zo mooi als gehoopt. Wat lawaai van de weg repareren strand maar slechts voor 2 dagen. Zwembad ok behalve dat om de een of andere reden de meeste mensen in het midden stonden en babbelden, dus het was bijna onmogelijk om te zwemmen. Personeel behulpzaam en vriendelijk, supermarkt goed gevuld en niet te duur. Genoten van ons verblijf
Ok, maar echt moeilijk om te parkeren en te onderhandelen over de site in een groter voertuig, ook erg steil van boven naar beneden. Vriendelijk personeel en goede faciliteiten. Strand ok maar het weer niet geweldig. Pad gesloten vanwege landslip, dus doorgaan vanaf het terrein betekent een reis terug naar Almeria ook geen bussen die de stad in rijden, wat onze belangrijkste reden was om daar te blijven. Vertelde weg te worden afgesloten voor de komende 6 maanden dus check
Uitstekende plek om te parkeren en de oude stad te bezoeken. We hebben 2 uur geparkeerd en € 1 in rekening gebracht, maar zouden graag 's nachts hebben geparkeerd. Een beetje luidruchtig wanneer veerboten komen en gaan, maar afgezien daarvan prima
Verbleef hier niet als verder maar uitstekende plek om te parkeren en de stad te bezoeken. Grote baaien voor maximaal 7 meter. Voelde veilig. Toiletten in betaalkantoor. Erg stil
Ook bekend als camping Albolafia dus kwam niet op sat nav. Verbleef hier in februari hoewel deze site gesloten zei. ACSI kostte € 20 wat een beetje steil was toen er weinig faciliteiten beschikbaar waren. Dat gezegd hebbende, het personeel was behulpzaam en vriendelijk en gaf ons uitstekende informatie over hoe je naar Córdoba kon komen. Slechts vier andere plaatsen in gebruik, dus geen druk op sanitaire voorzieningen, maar mogelijk in de zomer
'S Avonds laat aangekomen. Veel ruimte en goed afgebakende plaatsen. Er zijn douches, toiletten, vers- en afvalwaterpunten en het legen van chemisch toilet. Er zijn vier elektrische punten en je betaalt € 3 en ook € 3 voor het veld, dus het is niet langer gratis. Locatie zoals anderen door drukke weg hebben gezegd, maar gemakkelijk te vinden en zeer schoon. Nieuw buiten gymgedeelte achter fietsenwinkel.
Ruime plaatsen en redelijk rustig na ongeveer 11.00 uur. Afvalwater en waterpunt gemakkelijk toegankelijk. Korte wandeling naar de stad. Zoals anderen al heel populair hebben gezegd, ga er dus vroeg heen
We hadden een staanplaats aan de onderkant van een van de wegen bij het restaurant en het strand, dus het was rustig en privé. Zwembad en faciliteiten erg goed en allemaal open. Zou een beetje georganiseerd kunnen zijn met lessen en evenementen, maar oké voor een paar dagen. Douches en sanitaire voorzieningen uitstekend veel warm water en verwarmd sanitair blok. Lange wandeling naar de andere kant van de site maar gebruikte fiets en prima. In de winter zijn honden op het strand toegestaan
Sitecode: 20872
De enige reden om deze site naar mijn mening te bezoeken zijn de prachtige spabaden. Er zijn een aantal verschillende zwembaden en elk heeft een aantal verschillende waterstralen en het water is minimaal 36c. Na betaling kunt u de spa de hele dag gebruiken en krijgt u korting op kampeerders op de camping. De lay-out van de site is verschrikkelijk met kleine ruimtes die moeilijk te bereiken zijn en weinig privacy.
Website zegt 800 meter naar het strand, maar meer als 4 km. Sommige delen van de site waren erg luidruchtig, dus we vroegen om te verhuizen. Zwembad en bar erg aantrekkelijk. Overdekt zwembad goed en warm, maar geen privédouches om te wassen en te veranderen, alleen een gemeenschappelijke gemengde seks. Niets in de buurt om te wandelen als in de bergen buiten de stad, maar erg rustig
Zoals anderen al hebben beschreven, kan het lawaaierig zijn, maar een goede plek om Cartegena te verkennen zonder het zoeken naar een parkeerplaats. Supermarkt en winkelcentrum tegenover alle nu gesloten. Het benzinestation na het station waar de site is, heeft de goedkoopste diesel die ik heb gezien € 1,18 per liter, wat neerkomt op 99p
De site was zeer goed onderhouden en de faciliteiten waren goed Het wellnesscentrum was goed, maar ze veranderen de uren elke dag wat frustrerend was. De restaurants zagen er erg goed uit en waren erg populair. Maar ik vond het niet leuk. Er is geen plek om naartoe te lopen, hoewel de site erg groen is, het is in een stedelijk gebied en je moet een bus nemen naar het strand of naar de stad en er is nergens om de hond uit te laten
Ondanks dat de site gesloten was, was deze vandaag 31/12 geopend en het hele jaar geopend. Cafe gesloten en een van de sanitaire blokken, maar wij waren de enigen hier. Dicht bij de stad en langs de kant van de rivier dus mooie positie
Zeer moeilijk om GPS te vinden, nam ons mee naar een andere plaats, waar er geen parkeerplaats was, maar vond het met google maps. Achter supermarkt Conad en de snelweg. Parkeren voor 24 uur 4 euro. Ons busje is 7 meter met een fietsenrek aan de achterkant en we staken uit. Elektrisch ondersteunt geen standaardketel, maar is verder prima
Probeerde deze site zonder succes te vinden. Gebruikte GPS- en Google-kaarten en vroeg een lokale bezorger, dus neem aan dat hij hier niet meer is
Prachtige site gepland om slechts één nacht te blijven, maar bleef twee en wou dat we langer konden blijven. Wellness-centrum is prachtig en omdat het laagseizoen was het gratis, maar ik zou graag hebben betaald. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er is zelfs een hondenwasgelegenheid en een on-site AT M. Zal zeker terugkomen
Kleine camping tussen een hoofdweg en de zee. Terrassencamping met volwassen bomen die schaduw bieden. Klein kiezelstrand met een lichte helling naar de heldere zee. Internet niet briljant. Het grote probleem voor mij was de douche. Slechts één douche voor vrouwen zonder licht en klimop groeit door het raam. De busrit rond de baai naar Kotor was geweldig
Sitecode: 19493
Kon niets vinden om over te klagen, over warme douches, onberispelijk schoon. Zelfs heet water om in te wassen. Mooi terrein, een echt ontspannen vakantie
Onbevlekte camping, eigenaar lijkt de hele dag schoon te maken. Schone douches met overvloedig warm water, klein restaurant. Veel ruimte toen we verbleven, maar kon in de zomer krap worden. Strand tegenover met ligstoelen voorzien maar strand is stenen.
het heeft echt de voorzieningen en is gratis. De camping is bewegwijzerd en ligt bij de achterwand waar de vrachtwagens parkeren. Er zijn 5 plaatsen die allemaal verhard zijn en elk een water- en elektriciteitspunt hebben. Er is ook een chemisch toiletpunt. Er zijn toiletten die vlekkeloos zijn, maar squat. Gemakkelijk te vinden, de tweede diensten na het bord voor Derven.
Site is vier maanden oud, dus alles is nieuw. De toiletten en douches zijn de beste die we tot nu toe tijdens onze reis hebben gezien. Schalie staat en zag nergens voor tenten. Vegetatie een beetje schaars. Bar en snacks waren beschikbaar. We hadden de site zo leuk en rustig dat de plaatsen een beetje dicht bij elkaar liggen. Ongeveer 3 km van de oude stad 15 euro inclusief elektriciteit en WiFi die heel goed werkte
Gelegen op een klein perfect strand, maar was allemaal gesloten toen we daar aankwamen. Twee andere campers stopten ook en we eindigden wild kamperen op de top van het strand. Dit was meer dan een week geleden en wordt nog steeds als open weergegeven.
Zeer welkom en kregen wat lokale tuica toen we aankwamen. Ook verteld om onszelf te helpen aan frambozen. Site lijkt een beetje rommelig maar de faciliteiten zijn geweldig. Er is een zithoek en een barbecue met kolen aanwezig. Er zijn geen afgebakende plaatsen en de elektriciteitskabels zijn een beetje willekeurig, wat irriterend kan zijn als de site druk is.
Echo wat iedereen anders te zeggen heeft, rustige, vriendelijke kleine camping met alle voorzieningen die u nodig heeft. Ook
Mooie plek om ons zeer welkom te voelen. Mag gebruik maken van alle faciliteiten van het pension, evenals wasmachine. Kon 's nachts in de lounge zitten. Sterk aanbevolen. Zeer rustig dicht bij een Lidl en in de buurt van Bran, Râşnov en Braşov
Veel zoals beschreven door anderen lijkt een beetje schaars als vegetatie nog niet vastgesteld. Restaurant naast de deur. Neemt alleen contant geld mee, maar er is een geldautomaat in het hotel. Heeft een grote enge Duitse Shepard-hond die vaak aan de leiding was en onze hond was doodsbang. Doucheblok uitstekend en wasmachine ook geweldig
Goed advies over locatie en zoals beschreven 5 lev om te parkeren. Het probleem dat we hadden is dat niemand ons de sleutel zou geven tot de toiletten die we permanent op slot hebben. Alle standhouders ontkenden een sleutel te hebben. Ons cassettetoilet was vol, dus we moesten wachten tot iemand naar binnen ging en achter hen aan liep. Nergens anders te parkeren in de buurt van Plovdiv maar niet geweldig
Zeer tevreden met het terrein en de voorzieningen, maar waarschijnlijk alleen interessant als de trein als parkeerplaatsen op een grindparkeerterrein wordt gebruikt. Toiletten vlekkeloos naar beneden is treinen starten om 7.00h
Uitstekende plek om te stoppen met gratis elektrische aansluiting veilig hard staan direct aan de rivier. Vredige nacht. Heb gegeten in het restaurant, dat was een geweldige prijs en vriendelijk personeel sprak Engels aanbevolen
Sitecode: 19345
Gelegen in een soort buitencentrum op ongeveer 500 meter van het museum. De poorten zijn gesloten maar niet vergrendeld. Er was een waterkraan buiten maar ik zag geen elektrische punten. Er was een evenement op en het centrum was open zodat we de toiletten konden gebruiken, maar ik vermoed dat het centrum vergrendeld is als het niet in gebruik is. We hadden een zeer rustige nacht en werden niet gestoord. We voelden ons heel veilig