@Markas
Lid van Campercontact sinds 2019
Alle faciliteiten inclusief 16 amp EHU. 3 km van het stadscentrum, maar dicht bij busroutes. Ruime staanplaatsen, veel verharde plaatsen, op voormalige Camping Municipal. Lokaal centrum inclusief Utile mini-mart op slechts 10 minuten lopen.
Ruime lucht met slechts 20 toegewezen plaatsen voor campers. Het all-in tarief van 13 € is inclusief één terugreis naar het stadscentrum met de shuttlebus, maar het is slechts 15 minuten lopen naar de Vieux Port. Geen problemen met de kaartautomaat; neem een kaartje bij binnenkomst, betaal met kaart bij de uitgang.
Goede locatie tussen plezierhaven en klein tuincentrum. Enkele vaste staanplaatsen anders op gras maar redelijk goed doorlatend. Gemakkelijke toegang (betaal 10 € voor rekening van een pincode, goed voor 24 uur). Inclusief 10 ampère EHU en waterservicefaciliteiten. 24/7 wasmachine en droger naast de ingang.
Veilig, alle voorzieningen, douches en toiletten beschikbaar, minimaal 8 ampère elektrische aansluiting. Manager is meertalig en zeer behulpzaam. Op loopafstand van de pittoreske oude stad, tegenover een bio-supermarkt en Leclerc ook vlakbij. 9/10 omdat het niet bijzonder mooi is, maar uiterst functioneel!
Het hele jaar geopend - zeer zeldzaam in dit deel van de wereld. Vriendelijke ontvangst - Frans / Engels / Nederlands gesproken - en in de buurt van dorp met bakker & supermarkt. Uitstekende waarde, goedkoper dan sommige aires wanneer u EHU opneemt.