@MarkenEef
Lid van Campercontact sinds 2026
super locatie direct aan het water! Je wordt na aankomst zeer vriendelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw. fantastisch uitzicht over het water en de bergen en een stenen steiger om direct in het water te kunnen gaan. toilet en douche zijn basic maar prima en worden keurig schoon gehouden. wat ons betreft een aanrader!
Sitecode: 19548
prachtige locatie! direct aan zee. in tegenstelling tot alle negatieve reviews hieronder zijn wij zeer tevreden over deze CP! voor € 28,- per nacht inclusief 2 personen, inclusief stroom en water en inclusief nette douches en keurige toiletten met wc papier vinden wij dat er niks te klagen valt. Op 1 kilometer van de camping zijn 2 supermarktjes en als een soort eilandje tegenover de camping bevindt zich een restaurant waar ze prima koken!
prachtige locatie, super vriendelijke mensen. beetje kneuterig maar charmant! ongedwongen, zelf je plekje uitzoeken, leuk terrasje waar je bijna beneden supermarkt prijzen een drankje besteld.
Prachtige locatie, zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw en keurig netjes sanitair. Op fietsafstand van het naastgelegen dorpje Middelstum. We komen hier zeker weer!