@MarkidoRapido
- 2021
- Renault Master
- 2014
- Buscamper
Deze kleine campercamping is recent opgeleverd door de kippenboer ernaast. Vriendelijke eigenaar en geweldige eitjes. camperplaats is van alle gemakken voorzien: douche, toilet, wasmachine, water en stroom per plek. ideale locatie als je fietsen mee hebt: strand en griekse tempels zijn met 4km om de hoek. €21 voor een nacht, €35 voor opvolgende nachten.
Perfecte tussenstop onderweg naar Italië. De zes plekken kunnen we vergeven zijn, toen wij aankwamen was er nog één plekje over. Keukens in Giengen sluiten vroeg (20:00) maar de Griek is wel open en uitstekend.
helaas was de grote kampeerparking in de buurt niet toegankelijk. Dan is deze plek een prima alternatief voor een nachtje. Let op dat je niet op de invalidecanperek staat.
Sitecode: 20280
Heerlijke parkeerplek met uitzicht op het water. er is een leuke beachbar nabij, een koffietentje met publiek toilet bij de parkeerplaats en de tip: verse visgerechten bij de trattoria aan de overkant van de weg. als je op tijd bent kan je het tafeltje met zeezicht nemen. €3,00/24h.
Perfecte locatie op loopafstand van het bruisende Matera. Breng voldoende muntgeld mee. €0,50 per uur. Verder geen voorzieningen. Tip: reserveer een restaurant op zaterdagen.