@Markolux

2016

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wij kwamen er op 4-09-2025 met onze camper en betaalden € 30,00 per nacht voor 2 personen en 1 hond. Omdat de ACSI-korting niet op de factuur (sticker bij de ingang) stond, vertelde de dame ons dat ze een korting van € 2,00 had toegepast.

Gezellige camping met goede voorzieningen, sanitair, service, bar met terras met goede streekproducten. Wij betaalden € 122,00 voor 2 nachten voor 2 personen, 1 hond, met elektriciteit, boekingskosten € 20,00 inbegrepen.

Het gebied is nu geheel geasfalteerd en omzoomd met plantenscheidingen met rozenstruiken en jonge bomen. Wat de prijzen betreft, deze blijven ongewijzigd. In de ruimte tussen ontvangstcabine en wasruimte bevindt zich een drinkwaterinlaat en een overlaat (gratis). Wasgoed welke is voorzien van 2 machines van 18 kg (€ 8,00) en 1 t/m 8 kg (€ 4,00) en een droger (€ 2,00). Er is geen wifi en 4G is slecht. Het + empo

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij voelen ons welkom in dit charmante dorp alleen al door de centrale keuze van de ligging van deze verhoogde parkeerplaats met rondom prachtige uitzichten. Het restaurant l'Atelier du Cuisinier serveerde 's avonds geen gerechten, dus namen we onze toevlucht tot de foodtruck van een stel dames op het schoolplein. Ze maken heerlijke pizza's.

Grote klassieke camping met royale plaatsen en houten chalets. “Le Flot Bleu” camperservice correct. Vriendelijke ontvangst. Prijs vanaf 23-09-2013: € 16,00 + 1,00 (toeristenbelasting) voor c-c en 2 personen. De hond is gratis, hij had zelfs recht op een klein welkomstgeschenk (een zakje met daarin 1 bal, 2 kauwstokjes en zakjes om de uitwerpselen in op te vangen). De toiletten zijn talrijk en goed ontworpen, hoewel een beetje versleten

Ik moest verschillende douches proberen omdat de eerste koud was en de anderen veel te warm, zelfs heet! De afwasbakken zijn niet ontworpen om de vaat af te laten lopen, je moet er 2 gebruiken. Wij betaalden € 31,72 voor 2 + hond met stroom.

Wij delen de positieve meningen van andere reizigers. Het zou mooi zijn als nog meer boeren dit voorbeeld zouden volgen.

Veilig land nabij het stadscentrum. Asfaltvloer zo schoon bij regenachtig weer. Correcte prijs voor de staanplaats (€ 10,00 elektriciteit inbegrepen) en voor een portie van 50 l water (€ 0,75). Gemakkelijke betalingsvoorwaarden (via speciale website). Met dank aan het gemeentebestuur van Doornik. Een voorbeeld om te volgen!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Parkeerplaats in het bos bij de renbaan. Rustig 's nachts. Zand- en grasgrond. We waren met 2 campers op deze Paasmaandag.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gebied gelegen op hoogte. Licht glooiende grasbodem. Rustig. Mooi uitzicht over de stad. Te voet bereikbaar via een trap of via een zeer aangename doorgang gebouwd in eikenhouten platen met een roestvrijstalen balustrade die zachtjes naar beneden slingert en naar de voet van de trap leidt, dus ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Deze Paaszondag stonden er 6 campers.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Zeer rustige plek. Uitgestrekt betonnen gebied nabij de kleine haven van het Saint-Quentin-kanaal. Omringd door een groenstrook die is aangelegd als een park. We brachten een zeer aangename nacht door. Er stond nog een camper. De site wordt dan ook zeer weinig bezocht. We zagen een visser en een wandelaar met zijn hond. En het is paasweekend.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

29 plaatsen op een lichte helling. Grasgrond, sommige plaatsen met grind. Bomen. Afgezien van een algemene stroomstoring in de buurt (het was pikkedonker, de waterkranen zijn elektrisch bedienbaar evenals de slagboom) die vannacht zo'n drie uur duurde, genoten we van de rust en veiligheid van de plek. En WiFi aangeboden.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

7 staanplaatsen van 12×5 m. Betonnen vloer. Evacuatie van grijs water en drinkwaterpunt. Prullenbak beschikbaar. Eigen. In een recreatiegebied aan de rand van Vilabertran en op loopafstand (30') door de velden van Figueres. Wij waren de enige aanwezigen die de nacht doorbrachten. Ondanks de kapotte openbare verlichting voelden we ons veilig. Met dank aan de gemeente.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Uitstekende parkeerplaats gereserveerd voor campers. Schoon (betonnen vloer), veilig en stil. Alle aanwezige diensten (WiFi met toegangscode vermeld op het ticket) Elektriciteit € 3,00 voor max. 6 uur. Op loopafstand van het stadscentrum dat een bezoek waard is.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

We kwamen begin maart na de lunch aan. We hadden het geluk dat we de laatste plaats vrij hadden. We schatten dat de plaats en de site de moeite waard zijn om € 15,00 te betalen, ondanks de slechts rudimentaire aangeboden diensten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Uitstekende locatie op loopafstand van het centrum en de stranden. Aftrek van 1 ster voor de technische onderhoudsstatus van de voorzieningen. Willekeurige wifi. Geen probleem kaartbetaling. € 36,20 voor 2 pers. 1 hond 2 nachten met stroom. We hadden een grasveld van 100 m2 op een lichte helling die met wiggen kon worden gecorrigeerd. (D6)

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Ik denk dat alles gezegd is en ik bevestig dat het voordeel van een centrale parkeerplaats in de stad opweegt tegen de geluidsoverlast. De parkeerplaats is zo groot dat er een plaats is op 200 m van de nachtclubs.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

De camping biedt mooie (ongemarkeerde) gras- en liggende plaatsen. Correcte voorzieningen. Café met horeca, gezellig, mooi terras. Vriendelijk personeel. 1 uur lopen van het stadscentrum. We namen de taxi terug (€9,00 met fooi). Hij accepteerde zelfs de hond.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prima Parking om veilig te overnachten. Manuel, de conciërge en zijn team zijn erg behulpzaam. Vriendelijke sfeer. Centrale locatie. Het enige dat u hoeft te doen, is te voet vertrekken om het toeristische centrum in een paar minuten te bereiken.

Zeer mooie omgeving ver weg van het wegverkeer. Goed aangegeven. Diensten (gratis) aan de overkant van de Grande Rue bij het meer. Met dank aan de gemeente!

Deze gemeentecamping aan de rand van een vijver met een oppervlakte van 1 ha is uitermate geschikt voor reizigers die van natuur en rust houden. Het land is met gras begroeid en wordt schaduwrijk door oude platanen. De voorzieningen zijn compleet en goed onderhouden. De manager is erg behulpzaam. Het dorp ligt op 5 minuten lopen. Er is een kruidenierswinkel en een bakkerij. Pakket € 9,00 / nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Bewaakte gemengde parkeerplaats. Grind grond. Basis services. Geen toiletten Camperplaatsen achteraan links bij de bussen. Ideale locatie voor een bezoek aan de stad. Supermarkt in de buurt. € 15,00 voor 24 uur water en c. elektrisch inbegrepen. Ik kom terug

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We kwamen eind januari aan. Wij waren de enige kampeerders. De gemengde parkeerplaats heeft 11 camperplaatsen. Het is net omgezet. Asfalt grond. Nette plantages. Multifunctionele terminal die creditcards accepteert (alleen gratis parkeren). Om water te nemen heb je een Gardena-stijl verlengstuk nodig. Bedankt aan de gemeente voor deze uitstekende parking.

Grote weide goed onderhouden horizontaal en bezaaid met bomen. Wel stil, niet druk. Ondanks het gebrek aan water, toiletten, vuilnis (de faciliteiten bestaan, maar ze zijn niet toegankelijk) en winkels (de brug naar de stad is in aanbouw), brachten we een aangename nacht door. De stopcontacten werken. De tolpoort bij de ingang werkt niet en niemand is in contanten gekomen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Enorme parkeerplaats bij EXPO Haarlemmermeer, waarvan een deel gereserveerd is voor campers. Ongeveer 120 plaatsen rijkelijk afgebakend. Meeste met 220 V-stekkers Grasrijke en onverharde wegen. Haarlem, Amsterdam en Zandvoort binnen een uur fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Het oude, met gras begroeide en modderige gebied heeft bij slecht weer een serviceterminal. Het nieuwe gebied ten zuiden van de begraafplaats is groot en biedt een goede veertig locaties die worden begrensd door nieuwe plantages. De grond is stevig en schoon. Dit is nieuw en de uitrusting is zeker nog steeds gepland. Bedankt stadhuis!

Vast (ongeveer 100 auto's) Parkeren aan de voet van de kerk. Buiten de spitsuren komen omdat bezoekers aan restaurants, cafés en bowling na 18.00 uur arriveren. (We kwamen op een vrijdagavond). Dat gezegd hebbende, er is ook een supermarkt tegenover. We hebben genoten van deze levendige plaats maar zeer goed gelegen. Er is ook voldoende ruimte om de honden eruit te krijgen.