@Markstap
2023
geweldige plek. boven een mooi veld om te staan. je moet wel zelfvoorzienend zijn. begin Mei was er geen douche. toilet in restaurant te gebruiken, maar dat is niet ideaal. heerlijk eten, geweldige wijn. alles Bio 10 euro per nacht, ook als je er gaat eten.
prachtige plek, wat een uitzicht. stijl en smal weggetje omhoog waar tegenliggers niet kunnen passeren. wij hadden het geluk dat de eigenaar bij de gate stond. ticket machine te ingewikkeld. alles aanwezig behalve toilet legen. wel wat dicht op elkaar. je hebt rustige buren nodig.
2022
geweldige camping! we zijn langer gebleven omdat het zo een fijne plek was. met de camper mag je zelf een plek zoeken in de boomgaard. die is heel groot dus je vind altijd een rustige plek. vanaf de camping kan je mooie wandelingen maken. wandelkaart krijg je bij aankomst. dixie toilet in de boomgaard die goed schoon gehouden wordt. douches wel echt een stukje van de boomgaard af met steile klim. heerlijke pizza’s uit de houtoven.
Geweldige plek! biologische boerderij met echt het lekkerste ijs ooit! zeer vriendelijke mensen. ook een restaurant met pizza uit houtoven, friet en andere gerechten. winkeltje/ keramiek/ prachtige grote tuin om in te wandelen met verschillende vijvers. Met Britt stop gratis overnachten. grote parkeerplaats. je kan de toilet gebruiken en waterkraan. zeker een plek om naar terug te gaan. met camper van 6 meter konden wij er prima staan en komen

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. wij kwamen op de valreep in juli en hadden gelukkig nog een plekje. erg netjes. plekken met gras en gravel. geen grote plekken, weinig afgeschermd maar o.k. schoon sanitair. aantal keer per week komt er een foodtruck langs met pizza/ mexicaans/ fish and chips. het is geen plek waar wij normaal snel naar toe zouden gaan, wij staan graag meer in de natuur. maar het was daar netjes en rustig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

geweldige plek. toegeweide eigenaar. schoon, heerlijke douche. mooi wandelen in de omgeving
een open veld, daardoor geen privacy . douche met een soort mat op de grond. toen wij er waren erg druk i.v.m schoolklassen die daar kampeerden. medewerkers erg vriendelijk! wel een goede locatie, loopafstand naar erg leuk dorpje met pubs. sterren voor medewerkers en locatie. Wij mijden de engelse veld campings voortaan.