@Markus9911

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fijne camping. De wegen zijn wat smal. Vriendelijk personeel, je wordt direct geholpen. Toiletten, douches en toiletten zijn erg schoon. Het stadje ligt op ongeveer 20 minuten lopen. Lidl autoverhuur is om de hoek.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Alles was geweldig: zeer schone toiletten, vriendelijk personeel, heerlijk eten in het restaurant. Je hebt alleen een lange stroomkabel nodig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie parkeerplaats direct bij de minigolfbaan Herthasee en een nieuwe Rewe op slechts 100 meter afstand Kan aanbevolen worden

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Zeer mooie camping, zeer goed onderhouden, schoon sanitair, aardige receptie Kan alleen maar aanbevelen

Sitecode: 20334

Zeer goede locatie als je Brugge wilt bezoeken, sanitair zeer schoon, we moesten een dag eerder vertrekken en kregen zelfs ons geld voor de dag terug, alles was geweldig, we komen terug

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Zeer mooie camping, je kunt er makkelijk een stukje voor rijden en bent zo in de stad en aan zee. Schoon toiletgebouw, operator erg aardig en behulpzaam

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Zeer goede locatie op slechts een paar meter van het strand, toiletgebouw zeer schoon, beheerder zeer aardig Wij komen zeker terug

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Geen toiletafvoer, geen elektriciteit, geen douche. Vorig jaar hebben ze alles weggehaald, zoals anderen zeggen. Als de baan niet zo dicht bij het park zou liggen, zou het een rechte 6 zijn