• Camperlocaties

@MarkvanderGrijp

Partners

Een locatie beoordeeld—ongeveer 12 uur geleden

Sitecode: 21950

top camperplek met alle benodigde voorzieningen. prima schoon toiletgebouw en douch. was en droogmachine. loopafstand van dorp met winkels en restaurants. grote vlakke verharde plekken met een ruim grasveldje erbij afgescheiden door heggen dus voldoende privacy. 2 nachten gebleven. mooie fietstocht gemaakt. paasweekend dus zaterdag liep de plaats wel vol einde ochtend.

Een locatie beoordeeld—2 dagen geleden

zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar. grote plekken. keurig verzorgd. sanitair is prima. op de fiets is er veel te bezoeken in de regio. naar Sword beach en Juno beach is goed te doen. goede fietspaden. we moesten wel contant betalen.

Een locatie beoordeeld—4 dagen geleden

mooi uitzicht vanaf een klif over de zee. prima camperplek. Goede uitvalsbasis naar het dorpje (te lopen) met leuke restaurantjes en kleine winkeltjes. de Musea zijn zeker de moeite waard. De parkeer zuil van de camperplek deed het niet. bij de autoparkeerplaats staat ook een zuil. hier kon je wel betalen.

Een locatie beoordeeld—6 dagen geleden

mooie plek met goede uitvalsbasis. voor stroom moet je een verloop naar een gewoon stopcontact hebben. vriendelijk ontvangen. met thee en een bloemetje door de aardige eigenaresse. prijs is wel aan de hoge kant voor wat je krijgt. anders 5 sterren.

Een locatie beoordeeld—6 dagen geleden

een echte camping met alleen kampeerplaatsen. zeer vriendelijk ontvangen. zelf de plek mogen kiezen. wij zijn met zeezicht gaan staan. mooi! alles zeer netjes aangelegd. heerlijke douch! je loopt zo linksaf het strand op richting een dorpje waar wat restaurantjes zitten. topplek!

Een locatie beoordeeld—7 dagen geleden

makkelijk systeem om in en uit te rijden. mooi centraal gelegen. je loopt zo naar het stadje. je kunt met de trap of de kabelbaan naar beneden. alles op loopafstand. 12 euro voor 24 uur inclusief stroom en camper service punt.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

fijne camping met mooie plekken, schitterend uitzicht op bergen, kasteel. erg vriendelijk personeel van de klusjesman tot aan de receptie en de schoonmaak. erg schoon sanitair. fijne douches, wel met munten. prima restaurant op de camping voor schappelijke prijzen. elektriciteit achteraf betalen. wij waren 75 euro voor 2 nachten kwijt en dit is een prima prijs voor wat je krijgt. eerste plek beviel minder, meegedacht en nieuwe plek gekregen. top!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

prima voor 1 nacht. je staat op een soort grind veld. wij betaalde 30 euro voor een camper met 2 personen. 5 minuten douchen met een munt die je krijgt. water op temperatuur in te stellen. prima ruimte. wel gedateerd. afwassen in het kleine huisje met goed warm water. op maandag zijn de restaurants in de buurt gesloten. winkeltje op loopafstand volgens de eigenaar. zijn we niet geweest. tanken kan direct naast de camping. veel vaste plekken.

Sitecode: 20272

gemoedelijke camping met 3 enthousiaste lieve zussen. grote plekken voor Italiaanse begrippen. direct aan het Trasimeno meer. fijn zwembad. bar met mogelijkheid tot hapje en drankje. naast de camping een restaurant. goede uitvalsbasis voor Toscane en Umbrië. sanitair is verouderd maar schoon. aantal vaste “huisjes” vooraan de camping wat een echte Italiaanse sfeer geeft. camping heeft onderhoud nodig maar de sfeer maakt alles goed.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Pareltje in Toscane! Lief gezin waar je je gelijk thuis voelt. Genoten van een heerlijke lunch en diner met lekkere wijn en Likeurtjes. Een duik in het zwembad en dan siësta. Zoals je van Italië droomt wordt hier werkelijkheid. Prachtig uitzicht. Lieve gastvrije mensen. Goed eten en drinken. Niks is te gek. We kregen zelf een rondrit in hun auto door een dorp met kasteel over typische Toscaanse witte wegen. Aanrader. Volgend jaar komen we weer!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Aardig ontvangst. Goed Engels sprekende gastheer. Op 200 meter loopafstand van het strand en begin van een gezellige boulevard met eet/drinkgelegenheden waar je ook strandbedjes kunt huren. Sestri Levante is een leuk gezellige dorpje. Wij hebben 3 fijne dagen gehad. camper 5.64 m.De plaatsen zijn klein, maar prima. Douch is goed. Water op temperatuur in te stellen en toiletten kunnen een upgrade gebruiken maar zijn schoon. Zeker een aanrader!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Rustige fijne Camping met veel faciliteiten. Mooie grote schaduwplekken. Wij stonden aan de rivier. Heerlijk om in af te koelen. Zwembad niet gebruikt, maar is er wel. Sanitair is prima! Je kunt lopend naar het dorp 1,4 km. Sfeervol verlicht in de avond. Top plek.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

ruime, verharde plekken. schoon verwarmd sanitairgebouw. fijne douche. wij hebben de hap en trap route gedaan. eindstop is de camperplaats met een heerlijk ijsje. mooie rustige fietstocht. aanrader

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

heerlijke grote verharde camperplek. alles zeer netjes aangelegd. fijn grasveldje erbij. verwarm en schoon sanitair. gezellige lampjes over het terrein. tot een volgende keer.