@Markyb131
- 2025
Parkeerplaats met parkeermeter, u kunt via een online portaal betalen aan het parkeerbedrijf. Dit kost £10 voor 24 uur. Dit hebben we gedaan om onze overnachting te dekken. De parkeerplaats heeft een lichte helling, dus we moesten chocolademelk gebruiken om de helling vlak te maken. Redelijk rustig, een paar jongeren in de auto's tot ongeveer 22.00 uur, maar daarna ging alles goed. Prachtig uitzicht op Marsden Rock en de omgeving.
Mooie, rustige plek, alle faciliteiten voor het onderhouden van een camper, rioolpunt, afvoer voor grijs afval, water- en elektriciteitsaansluitingen. Op 5 minuten lopen van de kliffen, mooi schoon toilet- en douchegebouw. Behulpzaam personeel. Vanaf de plek kun je ook de vuurtoren van Flamborough zien. £34 betaald voor een overnachting. Eind juli.
Bel van tevoren om te bevestigen of er een camper geparkeerd kan worden. Dit is gratis, mits u een maaltijd en een drankje nuttigt. Het eten is fantastisch, het personeel is vriendelijk en gastvrij. Grote parkeerplaats naast de lokale speeltuin. Geen voorzieningen voor de camper, gewoon een fijne plek om te parkeren en heerlijk te eten en bier te drinken.
Heel gemakkelijk te boeken, uitstekende communicatie vanuit de camping met gedetailleerde aankomstinformatie per e-mail. We kwamen aan na sluitingstijd van de receptie, maar hadden geen enkel probleem om de camping en onze toegewezen plek op te komen. De plaatsen zijn hellend, dus blokken zijn aan te raden om de camping waterpas te maken. De camping is uitstekend gelegen, op loopafstand van het strand van Caerfai Bay en het centrum van St. Davids. We hadden graag een pizza in de winkel besteld, maar die was uitverkocht, dus wees er snel bij!