@MarleenP
- Volkswagen Karmann Missouri
- Volkswagen
- Alkoof
Augustus 2026
Het blijft een heerlijke camping aan een meer. je kunt hier fijn zwemmen. De camping kost SEK 175,- per nacht. Er zijn geen stroompunten. Sinds 2025 is het ook mogelijk om met kaart te betalen. Er is een leuke zomerkiosk die in juli en de eerste week van augustus ook Zweedse wafels, ijs, koffie en drinken verkoopt. Daarna helaas gesloten. Vuil water lozen kan helaas niet.
Een camping waar ik al meer dan 40 jaar ontzettend graag terugkom. De plaatsen aan het meer zijn echt prachtig. Een deel is wel nog altijd erg scheef dus recht staan kan lastig zijn. We schrokken wel van de prijs dit jaar. SEK 550,- voor een plekje aan het water en nog eens SEK 75,- als je een specifieke plaats wil. Dat is echt veel te veel voor wat deze camping te bieden heeft.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Het is een prachtige plek aan het water. Je staat wat hoger zodat je over het water uitkijkt. De plek is zo goed als vlak met harde ondergrond. Wanneer de voorzieningen klaar zijn is de plek compleet. Onder aan het water bij de kaffestugan kun je in de avond heerlijk in de zon zitten op het terras. Wat erg jammer is, is dat je het verkeer (trein en auto’s) erg goed hoort. Daarom 3 sterren ipv (op termijn) 5. Nu vrijwillige bijdrage via Swish.
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
Een grote camping met veel nieuw gecreëerde plekken. Plekken op gravel met kunstgras voor de deur. Wij gaven de voorkeur aan de “oude” plekken op gravel met plukjes gras. In de buurt is een militair oefenveld. De dagen dat wij er waren werd er geoefend. Dit hoor je maar vonden wij niet storend. Vuilniscontainers zijn mooi weggewerkt achter schuifdeuren. Wasmachines werken met een app. Reserveren en betalen. Helaas was er een storing.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Sitecode: 196097
Een leuke plek aan het water. Klein, rustig en een prachtig uitzicht. We hadden gehoopt te kunnen zwemmen maar helaas. Omdat ook wij niet met Swish kunnen betalen heb ik een Zweed die op de camping stond gevraagd voor mij te betalen. En heb hem SEK 100,- gegeven.