@Marlenemtez
- 2021
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Sitecode: 195109
Heerlijk plekje, alles uit bovenstaande review is met dan waar. De ideale tussenstop tussen Nederland en de vakantie bestemming. Mooi verlicht. Sfeervol en perfecte ondergrond. Fijne ontvangst. Alleen de horeca hebben we niet uitgeprobeerd omdat het hier te mooi was om buiten voor je camper plekje te eten. Top
Juni 2026
prima naturisten camping met een klein meertje + heerlijke koude douches. sanitair ziet er keurig en nieuw uit. toiletten liggen wat verder dan het sanitair gebouw. veel lawaai van de snelweg. vliegverkeer hoor je eigenlijk niet eens. koude drankjes en ijs kun je zelf halen. na afloop betalen. wij komen zeker nog eens terug. met dat hete weer (39°) was het er goed vertoeven.
3 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
heerlijk plekje, heel rustig, mooi uitzicht. in een gebied waar veel te wandelen en te fietsen is. we werden verwelkomd met lekkere biertjes door Thomas, de eigenaar
een mooie verzorgde camperplek. heerlijke douche, mooie royale plaatsen. zeer verzorgd ziet het er uit. enig, klein, nadeel is de snelweg die je hoort, maar daar kan de eigenaar niets aan doen. verder alleen maar lof!!! morgen, vrijdag 26 juli, gaat hij officieel open. heel veel succes
Wat een super mooi plekje. Prachtig uitzicht. Fijne ontvangst. Heerlijke portwijn. Warme douche. zo rond 7 uur werd het wel druk. Dus bijtijds komen.
pas om 19.00 uur kon Manuel doorgeven of er plaats was. Tot die tijd..... zoek het maar uit. Verder smal, een drama wat rijden betreft, ze waren ook nog eens aan het werk. Manuel heeft wel goed geholpen om er door te kunnen zonder dat je ergens tegen aan zat.
plus punt is inderdaad dat je, zelfs met de fiets. dicht bij het centrum van Sevilla bent, maar €30 is wel behoorlijk veel. ( 1 toilet, 1 douche) we konden maar 1 nacht blijven omdat er een Big Event zou zijn.
prima plekje voor als je onderweg bent. , geen elektriciteit, dat is jammer. we waren na een dagje Segovia op weg naar Salamanca.
geen water!!!!!!kaal en ongezellig