@Marlenemtez
- 2021
heerlijk plekje, heel rustig, mooi uitzicht. in een gebied waar veel te wandelen en te fietsen is. we werden verwelkomd met lekkere biertjes door Thomas, de eigenaar
een mooie verzorgde camperplek. heerlijke douche, mooie royale plaatsen. zeer verzorgd ziet het er uit. enig, klein, nadeel is de snelweg die je hoort, maar daar kan de eigenaar niets aan doen. verder alleen maar lof!!! morgen, vrijdag 26 juli, gaat hij officieel open. heel veel succes
Wat een super mooi plekje. Prachtig uitzicht. Fijne ontvangst. Heerlijke portwijn. Warme douche. zo rond 7 uur werd het wel druk. Dus bijtijds komen.
pas om 19.00 uur kon Manuel doorgeven of er plaats was. Tot die tijd..... zoek het maar uit. Verder smal, een drama wat rijden betreft, ze waren ook nog eens aan het werk. Manuel heeft wel goed geholpen om er door te kunnen zonder dat je ergens tegen aan zat.
plus punt is inderdaad dat je, zelfs met de fiets. dicht bij het centrum van Sevilla bent, maar €30 is wel behoorlijk veel. ( 1 toilet, 1 douche) we konden maar 1 nacht blijven omdat er een Big Event zou zijn.
prima plekje voor als je onderweg bent. , geen elektriciteit, dat is jammer. we waren na een dagje Segovia op weg naar Salamanca.
geen water!!!!!!kaal en ongezellig
een super mooi rustig plekje. geen blaffende honden!!!
bij een in en in aardig en goed bejaard echtpaar sta je achter hun huis. Groot grasveld, kippen en pauwen lopen er rond. Een oase van rust. Toilet en wastafel in een van de gebouwen. bij het wegrijden stonden we vast in het natte gras (hij had ons er voor gewaarschuwd om niet in het natte gras te gaan staan, maar wij...wat eigenwijs...). hij heeft ons er met z'n tractor uitgehaald. top!!!! mooi plekje
mooie, ruime plekken. Goed en schoon sanitair. Op een kleine afstand van de Wassenaarse slag. Prijs is verhoogd, denk ik, wij betaalden €24.60 per nacht.
Sitecode: 12078
erg basic, maar vriendelijke mensen. Prijs nu €23 + €5 extra voor electriciteit
inderdaad prachtig uitzicht. heel mooi plekje. goed verzorgd. toiletten en douches bij het zwembad.
fantastisch plekje, heerlijk rustig en.....verrukkelijke champagne. Met een flesje koud en 2 glazen van hen terug naar de camper. En natuurlijk wat voor thuis. rondleidingen gaven ze niet, bang voor besmettingen.
op fiets- of loopafstand van het historische centrum van Rouen, via de boulevard te bereiken. Keurig schoon. Met een tag kun je naar toilet en douchen, gebruik maken van de wasmachine en 's avonds, als alles afgesloten is binnen komen. inderdaad geluid van de weg, maar je kan niet alles hebben. Uitzicht op de jachthaven. Inderdaad wel moeilijk te vinden. Prijs €13.40
een bijzondere plek. De gigantische waterval kleurt gigantisch mooi in de avond. Het is wel een heel aparte ervaring om door de waterval in slaap gewiegd te worden. Door het geweld van de waterval wiebelt je camper. Wij hebben prima geslapen
prijs / kwaliteit buitengewoon. Voor 150 nk heb je electra/ wifi/ 2 douches/1 toilet/ keuken/ wasmachine en droger/ en een mooie plek
een camping zoals een camping hoort te zijn, ook voor de camperaar!! je zoekt zelf een plekje. Er is voldoende plek. kleine tentjes kunnen geplaatst worden, maar ook plek voor de campers. Sanitair is schoon en voldoende. Gastvrij personeel. Vanaf de camping gaat een shuffle bus naar de Parking place bij de Preikestolen. Ideaal.
rustige camping, leuk ingericht met een klein museum. . We betaalden 350 N.K. is dus duurder geworden. Verder maar 1 douche voor de dames, 1 voor de heren. je moet extra betalen voor het douchen!!
mooie plek aan het water. ideaal wat afstand betreft naar de stad. goede manier van betalen (via de app) zeker in deze tijd van corona. Jammer dat er geen douche is, maar dat is ook echt het enige minpuntje