@Marloes!
- 2021
- 1998
2023
Fijne plek in jachthaven. Wij stonden aan steiger vlakbij betaalautomaat. lekker op de houten vlonder zitten met picknicktafel en geflankeerd door 'palmbomen' in bakken. De levendigheid van een haven hou je van of niet. In hoogseizoen 2 bootjes te huur bij het ijswinkeltje in de haven!
Ideale locatie na een dagje Møns klint. Heerlijk uitzicht over zee. Aardige flexibele havenmeester. Toilet en douches op 2 plekken beschikbaar. Haven is niet alleen voor pleziervaart. We stonden prachtig maar als je niet om 07 uur gewekt wilt worden door enkele vertrekkende werkschepen dan ka deze locatie minder geschikt
Prettige plaats van een niet al te grote golfclub. Met fijne schone douches met handdoeken en toilet. Je staat achterop de parkeerplaats vlakbij de shortgolf baan. Leuke bijkomstigheid is dat je clubs kunt lenen en op de driving range kunt afslaan en de short golf mag lopen. Fijne uitvalsbasis om daarna Nimis te bezoeken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

in aanvulling op eerdere reviews: - fijne plek met goed weer - snel vol in weekend met zon - dichtbij strandje met duikplank en glijbanen - horeca aan de haven. Sushi in de stad is lekker - gratis kayak lenen in ruil voor afval uit zee halen (greenkayak.org) - toilet en douche met code op 2 locaties: 1. bij roeivereniging (gedateerd maar werkt) 2. bij haven (nieuwer) - wasmachine beschikbaar met bijbetaling
4 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Sitecode: 19574
Fijne camperplaatsen op verhard parkeerterrein met mooi uitzicht over het meer. De Zweedse zomervakantie zit erop dus geen last van de drukte die men in een eerdere review beschreef. Gebruik van sanitair in haven. nette douches, toiletten en kleine afwasruimte met wasmachine en droger. 's Avonds geen daggasten meer een horeca gesloten.
De beste camperplaats direct naast de sluis is snel vol. Wij vonden in deze plek een fijne vervanging. - op haventerrein - naast dijkje met picknicktafels - beschut - sanitairgebouw (blauwe cirkel) is wat verder lopen. Wel netjes met fijne douches. Wordt geopend door pasje. - inname schoon water en legen grijs water en latrine mogelijk - geen wifi