@Marloes112
Mooie kleine camping. Prachtig en schoon sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst. Heerlijk gefietst door de Loonse en Drunense duinen. Een Aanrader!
wat een heerlijke rustige/ stille plek! vooral de omgeving is meer dan de moeite waard. 2 nachten gestaan, rond Pinksteren, geen voorzieningen aanwezig, maar is ook gratis. De fiets gepakt en via de stuwdam een rondje Lech gefietst. (zie foto) Fantastische omgeving met watervallen, beekjes en prachtige bospaden! Aanrader!
heerlijke camping aan een meer. Veel vaste plekken (zoals eerder genoemd) echter was het vakantie seizoen nog niet begonnen. Erg rustig, mooi uitzicht op het meer. Goed onderhouden sanitair. Wel aan de prijzige kant. 2 overnachtingen in camper met 2 personen plus stroom, €57,-
rustige camping, je hoort alleen de vogeltjes ‘‘s nachts. netjes onderhouden sanitair gebouw. Nadeel: gelegenheid om af te wassen alleen bij hoofdgebouw. Behoorlijk duur: 2 nachten zonder stroom, 2 personen €60,-
2 nachtjes met de camper overnacht. Een rustige camping aan riviertje de Agger. Goed onderhouden toilet gebouw, vriendelijke eigenaar en een welkom gevoel. 1 minpuntje; redelijk dicht bij vliegveld Keulen, waardoor iets overlast in de nacht. Aanrader; met de kano de rivier de Agger af!