@MarloesSip

Sitecode: 195943
Rustige camping, tenzij je vlak bij de bar zit (daar staat de muziek hard). Goede uitvalsbasis voor langere fietstochten over bv de Passo Giau of wandelingen vanaf de camping. Veel vaste plaatsen maar dan op z’n Italiaans: met knusse houten hutjes voor de caravan. Sanitair is schoon, personeel vriendelijk.
Heerlijke plek: lekker stil, bovengemiddeld goed verzorgd met wc, douche, afwasplek, zitjes. Je staat op een voormalig tennisveld, dus levelers niet nodig. Mooie omgeving met verschillende almhutten op loopafstand. We hebben gewandeld en gegraveld. En erg vriendelijke eigenaren.
mooie omgeving, rustig dorp, fijn wandelen. er is alleen een grote maar. en dat zijn de beheerders, met name de vrouw, die doet de financiën. We hadden vooraf een deel overgemaakt. dat bleek niet te hoeven, maar kon niet verrekend worden met de contante betalingen ter plekke. we moesten maar een mail sturen. vervolgens kregen we maar een deel teruggestort. Ook in verdere sociale interactie vraag je je af waarom ze een camping runt.