@Marly-VZ
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2020
hartstikke leuke camping aan twee rivieren. Fijne mix aan staanplaatsen en huisjes. Ruim opgezette groene camping met direct toegang tot de rivier. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zijn twee leuke speeltuintjes voor de kinderen, diverse grote velden waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden en plaatsen om te bbq-en. De camping winkel is fantastisch gevuld met lokale producten. De plaatsen aan de Ardèche zijn fantastisch.
Prachtige schaduwrijke camping aan een mooi stukje rivier. Een camping met genoeg leven, maar ook veel rust waar je nog authentiek kunt kamperen. Het sanitair is netjes en schoon. Meerdere speeltuintjes voor de kinderen. Sommige plekken zijn reuze groot, wij staan toevallig op een klein plekje, maar dat mag de pret niet drukken. Wij komen hier heel graag nog eens terug.
Mooie camping met een mix tussen zon en schaduw plaatsen. prijzen 2023 liggen gemiddeld 10 euro per nacht hoger dan de app aangeeft. Goede voorzieningen, vriendelijk personeel. Ligging is fantastisch!
Ruime plaatsen, maar daar is alles mee gezegd. Gehorige camping aan doorgaande weg. Schoon maar zeer beperkt sanitair, 1 toilet.
Hele mooie luxe en grootschalige camping dichtbij de Franse kust. Let op, de wegen en paden op de camping zijn heel erg stijl. het is een flinke klim om van A naar B te komen. Ongeveer 10 minuten fietsen naar het strand, 5 minuten naar de supermarkt. Één nadeel, animatie op de camping bestaat iedere avond uit live muziek die ontzettend hard te horen is overal tot ongeveer 23:30u.
Fantastische camping aan het meer. Mooie ruime plekken, veel schaduw, hele goede sanitaire voorzieningen met als klapper douchen onder de sterren. Een deel van het toilet gebouw heeft geen dak waardoor je spectaculair onder de open lucht kunt douchen. Er is een snackbar met heerlijke steen oven Pizza. Leuke speeltuin voor de kleintjes. Zeker een plaats om vaker naar toe te gaan.
Hele mooie camping met goede faciliteiten. genoeg grote bomen voor schaduw op de plaats. sanitair is nieuw en schoon. Leuk zwembad. De omgeving is goed te verkennen met de fiets of te voet.
Camping aan een druk industrie terrein en de doorgaande weg naar Trier. Let op met de prijzen: 3 euro toeslag voor een plaats aan de Moezel, 1 euro per douche beurt, stroom betaal je per kWh. Voor 1 nacht waren wij 25 euro kwijt. Bereikbaarheid voor een dagtocht Trier is wel perfect. +/- 2 km lopen naar het centrum.
De mooiste plaats aan het Titisee voor een paar overnachtingen. Als je rond de lunch aan komt net als wij loop dan een rondje op de camping maar negeer het bordje waarop staat dat je zelf al een plaats mag uit kiezen. Dat wordt niet gewaardeerd en je plaats wordt aan anderen gegeven. Verder prima camping met schoon sanitair. De (wandel) paden op de camping zijn super steil, zowel te voet als met de auto/camper een uitdaging.
Sitecode: 20497
Hele leuke en nette camping met ruime plaatsen. de beherende familie is heel vriendelijk en behulpzaam. veel verhuur opties zoals een 4x4, motor, quad e.d. genoeg te zien en beleven op en om de camping. Wij gaan zeker nog eens terug.