@Marly22
Hier afgelopen nacht gestaan. Goede plek, niks mis mee, en alle 7 campers hadden stroom. De code van de douche en toilet op te vragen bij de VVV van Vic. Hebben wij telefonisch gedaan. De cijfers van de code snel achter elkaar intoetsen. Anders werkt het niet. Vic heeft een erg mooi oud centrum.
Wij waren hier 1 nacht. mooie ruime plekken. Een soort groot weiland met paden waar je je caravan, camper of tent kan neerzetten. Eventueel uitzicht op stadje en Loire. Zeer vriendelijke man achter de receptie. Niks mis mee. Het sanitair is erg verouderd, daardoor niet meer sterren. Maar wel schoon. Leuk stadje, met restaurants. Ook goed op loopafstand te doen.
Zeer vriendelijk ontvangen. Ruime plekken. Nieuw, mooi en schoon sanitair. Er zijn wasmachines en droger. Veel vaste gasten maar dat is logisch door het wintersport gebied. Het restaurant bij de camping is ook ok. Wij hebben daar geen gebruik van gemaakt, omdat we met de fiets onderweg waren. Maar op de camping hoorde je daar goede berichten over. Het dorp ligt iets hoger. Ik kan niets negatiefs vermelden.
Zeer onvriendelijke dame bij de receptie. We hadden gebeld voor de volgende dag, en als we op tijd kwamen was er wel plek. Zo gezegd zo gedaan. Waren er om 10:00 uur. Zonder uitleg werd er gezegd, geen plek. En er staan 3 voor u te wachten. Vriendelijk gevraagd of ze kon kijken hoeveel plekken er vrij kwamen, want dan wilden wij ook wel wachten. Het antwoordt was heel nors: niets vrij. En toen liep ze weg. Toen op de camperplaats ernaast. Goed
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis. We werden erg vriendelijk ontvangen. Echt als gasten. Een warm welkom. De camping is niet groot, maar heeft ruime plekken, Het sanitair is schoon. De sfeer is erg gemoedelijk. De bakker en de supermarkt op loopafstand. We waren zeker nog een nacht gebleven als we niet verder hadden gemoeten.
Sitecode: 101982
Wij waren hier 1 nacht. De plekken zijn mooi groot. Modern sanitair. Schoon. Omdat we op doorreis waren was het gemakkelijk dat er een restaurant op de camping was. Heerlijk gegeten. Italiaans Wij wilden zwemmen in het meer, maar bij de receptie wist men niet of het kon vanwege de blauwalg. Hadden geen idee. Bij de dag van vertrek was er een man bij de receptie, beetje nors, en moesten contant afrekenen. Even een weetje
Sitecode: 2058
Een mooie grote camping, goed onderhouden. Grote plekken waar je onder bomen kan staan en grote open plekken. Je komt de camping oprijden en je kan nadat je je aangemeld hebt, gaan staan waar je wil. Het is een doorreis camping. Wij konden niet reserveren. Vol is vol. Tegenover de camping is een Lidl en zijn er een paar eetgelegenheden. Sanitair is redelijk goed schoon. Restaurant hebben wij geen gebruik van gemaakt. Dus geen oordeel.
Fijne camping, vooral voor kleinere kinderen. Er zijn een paar speeltoestellen en klein vee aanwezig. Kippen, schapen enz. Het is overzichtelijk. Schoon sanitair met een grote recreatie ruimte met een grote tv waar de sportliefhebbers fijn kunnen kijken. De F1 en voetbalwedstrijden o.a. Vanuit de camping kun je mooie fietstochten maken en Wijchen is ook gezellig en dichtbij. De eigenaren zijn zeer vriendelijk. wij komen hier zeker nog een keer
Begin juni hebben wij hier gestaan met de camper, 1 nacht. De eigenaresse is heel vriendelijk. En het sanitair heel schoon. Ik kan niets negatiefs vinden over deze camping.
Sitecode: 19118
Zeer vriendelijk ontvangen. Mooie ruime plekken. Het sanitair erg schoon. We hebben hier 1 nacht gestaan. Als we niet op doorreis waren hadden we er nog een nacht gebleven. De kiosk bij de camping is ook een pluspunt.