@Marpe
Lid van Campercontact sinds 2018
We vonden het hier geweldig. Mooie gracht, veel plekken om te wandelen of fietsen. Rustig. Grote ruimtes om te parkeren en aan te sluiten. Fantastische verwarmde badkamers en wasserij die zeer schoon zijn. Zeer goede ontvangst en zeer relaxt. U zult een goede tijd hebben, maar u kunt hulp krijgen of vragen stellen als u dat ook nodig hebt. Wat een geweldige laatste stop in Nederland. Zal aanbevelen aan anderen.
Uitstekende locatie. Bushalte naar centrum buiten.Twan, Kim en Merle zijn geweldige behulpzame jonge mensen om mee om te gaan, maar de oude man is een probleem. Wilt niet dat u afval achterlaat in de prullenbak en ons helemaal controleert en vertelt wat we moeten doen. Hij is altijd in de buurt van de busjes om je leven op een niet vriendelijke manier te verstoren. Pas op voor extra kosten wifi en toeristenbelasting.
Een mooie maar krappe parkeerplaats. Gebruikelijke dure prijs voor parkeren in de stad, maar alles wat hier te belopen is. Als je een kleine camper hebt, pas dan op want ze laten ons de toegangscode op het kaartje voor de badkamer niet gebruiken. Man in dat kantoor, onbeschoft en agressief. Er kan een toilet zijn en aan de overkant van de drukke weg. Site leek veilig met minimale verkeerslawaai 's nachts.
Mooie camping. Echt goed onderhouden. Beste douches ooit. Direct aan strand en heuvelwandelingen. Stad 1,5 km lopen. Trein en bus naar San Sebastián vanuit het centrum. Zou meer sterren hebben gegeven maar € 30 voor twee voor één nacht is gewoon te duur voor wat kracht en een douche. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste kleine gratis stop geboden door de stad. Heeft diensten voor afval en water. Prachtig uitzicht en de stad zelf is prachtig. We waren in de stad op een zaterdagavond en iedereen was ronddwalen rond. De jonge, oude en alles daartussenin. Magische sfeer.
Een prachtig onderhouden, zeer grote woning die leuk moet zijn om in de zomer te zijn met zwembad, voetbalveld, speelkamer etc. Restaurant eenvoudig maar prima, uitstekende badkamers, uitstekende wasruimte met industriële wasmachines en drogers. Slechts 2 bestelwagens zijn er waarschijnlijk vanwege de zeer hoge prijs. WiFi hopeloos. 10 punten voor onderhoud en netheid. Warm welkom en behulpzaam bij de receptie.
Beste gratis stop ooit. Moeilijk staand. Gratis krachtige EHU. Water. Verwijdering van grijs en zwart water. Prachtige omgeving. Uitstekende wandeling vanaf deze site via countyside. Had de beste nacht in de lokale bar met de lokale bevolking en prachtige hospita. Heerlijke zelfgemaakte tapas. Goedkoop. Zeg alsjeblieft dat de Kiwi's je zeiden te komen. Gebruikte lokale winkel ook voor uitstekende producten. Zeer aan te bevelen.
Wat een geweldige plek. Uitzicht op het water vanuit uw busje. Estuarium en surfstrand op de camping. Strandbars en restaurants plus een klein stadje met een kleine goed gevulde supermarkt. Wasserette en kinderspeelplaats in de buurt. Waarschijnlijk erg vol in de zomer maar in deze tijd van het jaar was geweldig. € 4 per nacht of € 6 met EHU. Adviseren
Perfect voor een bezoek aan het heiligdom. Het is een van de parkeergarages hier. Gratis toiletten en gratis douches met veel zeer warm water. Zeer schoon, rustig behalve de klokken in de klok en veilig. Heel erg bedankt. Aanraden hoog.
Ons verblijf in deze prachtige site is verwoest door Nederlandse kampeerders naast ons die bezwaar maakten tegen het stilletjes luisteren naar muziek in ons busje om 14.00 uur tijdens het eten van de lunch. Ze klaagden en we moesten het uitschakelen. Eigenaar moest hen vertellen om een leven te krijgen, maar de plaats had wel een pensioneringsdorpsgevoel. De stad is nogal een eind weg, groezelig en levenloos. Niet veel om een bezoek daar aan te bevelen. teleurgesteld
Sitecode: 19583
Je bent hier van harte welkom op deze grote site. Mensen leken vriendelijk, ontspannen en sociaal. Niet genoeg warm water voor degenen die willen douchen en ze kunnen doen met bijgewerkt. De stad en het strand van Albufeira zijn redelijk goed te bereiken, maar er is een bus in de buurt. De stad is niet zo interessant. Te veel toeristenwinkels en Engelse bars. Strand oké.
Slechtste stop in 6 maanden camperlocaties. Genegeerd en vervolgens grommend bij aankomst. Overgelaten aan eigen bedenkt om parkeerplaats te vinden. Alleen voldoende vermogen voor 1/3 van de busjes. Badkamers behoren ook tot de vele mensen die werken voor de massale auto-industrie. 2 toiletten en douches in totaal. Geen sloten op deuren. 100 liter warmwatertank nutteloos, dus geen warme douches. Niet erg schoon. Wifi alleen in kantoorruimte. Stad en Aldi in de buurt
Een echt vriendelijke plek om te verblijven. Echt behulpzaam personeel en niets was teveel moeite voor hen. Uitstekende diensten. Heerlijke warme douches bij de prijs inbegrepen. Handige bushalte direct voor de deur met zeer regelmatige bussen naar de stad hoewel het een gemakkelijke wandeling is. Supermarkt in de buurt en nog een groot winkelcentrum. Zou 10 hebben gegeven als er een plaats was om af te wassen. Uitstekend en we raden aan.
Heerlijk warm welkom van Alphonso. De grootste plaatsen waar we zijn geweest met een privé, afgeschermd grasveld. Helaas is het strand niet geweldig en is er niets te doen of ergens te gaan. Sanlucar is te bereiken met de bus en is een leuke bestemming. Geweldige bodega's, bars en cafés. De 3 Amps is een enorm nadeel, net als het bijna continue blaffen van vele honden de hele nacht lang.
We hadden een geweldig verblijf van 46 dagen in deze vriendelijke, schone, pittoreske camping. Kathy en Fernando zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ter plaatse is een goed gevulde winkel en het warme, verse brood op elk moment van de dag is iets dat ik zeer zal missen. Gemakkelijk te lopen naar cafés, bars, strand, supermarkt en Rincón. Malaga is gemakkelijk met de bus te bereiken. Je kunt ook naar Malaga fietsen. Het is een heel niveau boven alle andere.
Nachtmerrie in een kleine stad om in te smal te rijden. Hetzelfde voor kampeerterreinen en percelen. Veel te duur zelfs met enkele kortingen voor deze tijd van het jaar. Ze rekenen per voertuig plus per persoon, hond etc en zelfs uw bezoekers betalen als u die heeft! Helemaal geen wifi. Je moet eten in het restaurant aan de voorkant dat duur is, of op een andere lokale plek.
Parkeerplaats bij IKEA plus groot winkelcentrum. Verschillende supermarkten en tankstation. 24-uurs patrouille door beveiligingspersoneel. Volgepakt met campers, zelfs in deze tijd van het jaar. Heeft voorzieningen voor zoet water en om afval en afval te dumpen. Goed voor een nacht, tenzij je van winkelen houdt.
Geweldige stop. Zeer vriendelijke medewerkers die zullen helpen met eventuele vragen. Supermarkt, tram, bus en strand voor de deur. Gemakkelijk te bereiken Benidorm, El Campello en Alicante. Mooie badkamers die vlekkeloos zijn. U kunt zelfs uw kleding strijken met strijkplank en strijkijzer. Mooie kleine zitkamer en een bibliotheek met boeken. Het enige wat ik denk is dat ze commerciële wasmachines nodig hebben.
Slechts een parkeerplaats maar direct aan het strand. Had vuilnisbakken en een douche op het strand. Tal van andere busjes zelfs in deze tijd van het jaar dus voelden ons veilig. Goed voor een of twee nachten.
Beste camping ooit. Rustige, schone WiFi die overal werkt. Uitstekende sanitaire voorzieningen met onbeperkt warm water. Heet water voor gerechten. Uitstekende wasserette. Uitstekende kracht.Zeer vriendelijke en behulpzame manager. Restaurant en zwembad worden begin 2019 voltooid. Supermarkt, stad en strand voor de deur. Zou het iedereen aanraden. Ik vond het geweldig !!
Uitstekende locatie voor een bezoek aan Rome. Trans en bussen net buiten het kamp voor een rit van 15 tot 20 minuten naar de stad. Er zijn goede wasserette en uitstekende douches. Er waren slechts 2 toiletten voor de hele camping die niet voldoende met wachtrijen vooral 's morgens en' s avonds was. We hielden van medewerker Alfredo die super vriendelijk en behulpzaam was!
Uitstekende locatie voor een bezoek aan de watervallen. Het kleine stadje Saturnia ligt op korte loopafstand en is zeker een bezoek waard. Goede douche-, toilet- en wasfaciliteiten. Enige nadeel waren de duizenden vliegen en het personeel was helemaal niet vriendelijk.
Een gewone parkeerplaats voor de stad en de lokale bevolking. Geen voorzieningen behalve vuilnisbakken. Geweldige plek om de oude stad te bezoeken. Twee supermarkten in de buurt, evenals restaurants en bars. Een van de supermarkten heeft uitstekende sanitaire voorzieningen.
In een industriële vrachtwagenfaciliteit dichtbij luchthaven. Alleen van daar. Bewaker van dienst. Had macht maar geen andere diensten. Medewerkers die met de vrachtwagen parkeren werkten waren erg vriendelijk en behulpzaam. Geen drinkbaar water. Druk en lawaaierig de hele nacht.
Een prachtige plek met een prachtig uitzicht. Een beetje moeilijk te vinden met de GPS. De kracht was niet aan toen we aankwamen, maar we hadden het geluk dat er een Italiaans stel arriveerde dat telefoneerde en 's avonds iemand aankwam om de stroom aan te zetten.
Sitecode: 20529
Een uitstekende locatie met de bus naar de stad net buiten het kampterrein. Prachtig personeel met een welkomstdrankje bij aankomst en een fles wijn toen we vertrokken. Restaurant op het terrein. Goede wifi. Voldoende warm water in de douches maar de badkamers hebben een grote onderhoudsbeurt nodig. Ze zijn behoorlijk goor. Makkelijk om naar te rijden en te vertrekken zonder in de buurt van het stadscentrum te gaan.
Fabulous. Een prima gastheer van een prachtige kleine campingstop. Schoon en netjes met de bushalte voor de deur die je naar het centrum brengt. Uw gastheer zal buskaartjes voor u organiseren. Als u het heerlijke eten eet en meer dan € 20 uitgeeft, betaalt u geen campingkosten. We raden deze halte aan voor alle reizigers en als je kinderen hebt, is er de bonus van de varkens en geiten om naar te kijken.
Dit is de ergste camping die we tot nu toe hebben bezocht. De camping heeft een grote populatie Ierse Roma, die hier met veel kinderen, honden en puppy's wonen. Ze zwerven de hele nacht door het kamp. Wifi werkt alleen als u op kantoor zit. Douches hopeloos. Neemt bijna één munt om het water warm te krijgen.
Uitstekende plek voor een bezoek aan Krakau en Auschwitz. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. De hutten zijn alles wat u nodig heeft voor uw verblijf en de camping is goed onderhouden voor campers. We hebben genoten van ons verblijf.