@MarquetJM
- 2000
Dit is de perfecte stadscamping: betaalbaar, erg rustig, aan de rivier, met alles wat je nodig hebt en heel dicht bij het centrum. Het enige nadeel is dat sommige plaatsen ongelijk zijn, maar wel ruim. Goede sanitaire voorzieningen en vriendelijk personeel. Houd er rekening mee dat de toegang soms lastig kan zijn vanwege de ingangen van de camping en de rustplaats.
Geweldige kleine camping in de vallei. Super gastvrije eigenaar. Zeer goed gelegen voor wandelingen.
Zeer mooie verharde ondergrond. Goed gelegen bij de ingang van Zinal. Zeer schone toiletten bij de skilift. Geen lawaai 's nachts.
Een mooie en ruime camping. Goed geschikt voor caravans, maar de plaats voor 10 campers ligt vrij ver van de toiletten. Camping ontworpen voor gezinnen met kinderen.
Sitecode: 162015
Schitterend nieuw terrein vlakbij het zwembad. Erg mooie hardcourtinstallatie.
Een fantastische plek met een gigantisch uitzicht over Meran en de Adige-vallei. Vier verschillende locaties op het terrein, plus een restaurant met een droomterras en heerlijk eten. Huidige prijs € 30 inclusief btw, wifi + toeristenbelasting voor een camper voor 2 personen. We verblijven 3 dagen. Onberispelijk sanitair, maar een of twee extra zou geen kwaad kunnen.
Goed! € 30 per nacht voor 2 personen. We verbleven er 2 nachten. Elektriciteit, toiletten, water en riolering. Geen douches. Goed gelegen voor een bezoek aan Ortisei, etc.
Prachtige camperplaats met een buitengewoon uitzicht. Nieuwe, onberispelijke toiletten. De eigenaar is erg vriendelijk en gastvrij. Het eten in het restaurant is onberispelijk en meer dan redelijk geprijsd.
Een schitterend mooie en luxe camping. Het sanitair is fantastisch en verder is alles perfect. Een van de mooiste campings die ik ooit heb bezocht. Wat de staanplaatsen betreft, er is voor elk wat wils, voor elke smaak en prijs.
Erg mooie camperplaats. Onberispelijke toiletten. Jammer van al die extra kosten.
Prachtig, goed ingericht gebied. Schone toiletten. Grote ruimtes en heel rustig. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie.
Zeer mooie camping met grote plaatsen voor campers. Deze camping is echt gericht op gezinnen met kinderen. Het is ontworpen en georganiseerd voor uw kinderen.
Vergeleken met de andere opmerkingen heb ik niet veel toe te voegen. Onberispelijke camping, precies zoals we het graag hebben. Alles is perfect. Gefeliciteerd eigenaar.
Prachtig gebied langs de haven. Onberispelijke toiletten en zeer gastvrij personeel. rustig en veilig. Alles wat we vragen
Zeer mooie camping met boerderij, 26 plaatsen, onberispelijk sanitair en zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar
Gebied gesloten tot 15 februari vanwege werkzaamheden
Zeer mooie plek om te overnachten en voor een wandeling naar de hangbrug. afzonderlijke locaties en op hard. correcte toiletten
Zeer mooie en nieuwe wijk voor Stavelot en zeer goed gelegen op een rustige locatie. Mogelijkheid tot vele activiteiten. Grote plaatsen met een moeilijk gedeelte.
prima camping met grote, duidelijk afgebakende plaatsen. Zeer gastvrij personeel en zeer schone toiletten. adviseren.
Zeer mooie gemeenschappelijke camping. In tegenstelling tot wat sommige reacties zeggen, zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Schoon sanitair. Op vrij smalle locaties is het noodzakelijk om de afmetingen van uw cc op te geven.
geweldige kleine familiecamping. Zeer gastvrije eigenaar en onberispelijk sanitair. Grote plaatsen, gescheiden door heggen
Zeer leuke familiecamping met een zeer gastvrije uitstraling. Zeer grote plaatsen op vloeren en zeer vlak. Goed gelegen om de streek te voet of met de fiets te bezoeken. Zeer schoon sanitair. Ik raad deze camping aan.
het is gewoon een betaalde parkeerplaats met diensten. Aan de andere kant moeten we de kwaliteit erkennen van de supermarkt op 200 meter afstand, het strand, het restaurant en de bar op 500 meter afstand.
Zeer grote camping met gigantische plaatsen. Correcte sanitaire voorzieningen. Brood elke ochtend beschikbaar tot eind september. Gastvrij personeel.
Zeer mooie camping met grote plaatsen, zeer vriendelijk personeel. correcte sanitaire voorzieningen
Sitecode: 20154
Zeer mooie camping met alle voorzieningen voor kinderen. De negatieve punten: geen specifieke plekken voor campers, niet voldoende drinkwaterpunten en punten om dit afval weg te gooien. En als je Belgisch weer hebt, veranderen de kampeerterreinen al snel in moddervelden.
Sitecode: 20141
Beoordeling van kamperen. Kamperen voor Nederlands, Je spreekt Frans dus je bestaat niet. Ik word op een modderige plek gevuld met water geplaatst. Ik heb de receptie 3 keer gevraagd om grind te leggen, ik kreeg antwoord in het Duits Ja, maar ik heb nooit iemand zien aankomen. Bedankt voor het respecteren van de Franstalige klanten. Voor Nederlanders verhuizen wij binnen het uur!!!!. Voor de rest klein buitenzwembad, vervallen minigolf.
Zeer mooie camping met twee zwembadgedeeltes. Mooie plaatsen op gras. Zeer gastvrij en glimlachend personeel. 15 minuten lopen van het meer en fietspad op 5 minuten afstand.
Sitecode: 20594
Zeer mooie, goed onderhouden camping. een beetje luidruchtig vanwege de hoofdweg naast de deur. Het is niet veilig. Gastvrij en vriendelijk personeel. ACSI-prijs, wat zeer voordelig is.
Let op: dit nieuwe gebied zal begin juni geopend zijn
Grote plaatsen en correct sanitair. Veel mogelijkheden voor nautische ontspanning. Grote, goed gevulde winkel. Wees voorzichtig, deze camping is erg groot, dus analyseer hem zorgvuldig voordat u de locatie bevestigt.
Wees voorzichtig, onze vrienden hebben een poging tot diefstal op hun fiets ondernomen. Gelukkig slaagden de boeven er alleen in een hangslot door te knippen. Het is altijd goed om te weten
Mooie camping met zeer vriendelijk personeel. Onmogelijk om een aanvullend oordeel te geven omdat de sanitaire voorzieningen worden gerenoveerd. Sanitaire voorzieningen operationeel in juni. Voor de rest grote plaatsen op gras.
schitterende camping met zeer gastvrij personeel. Prachtige locatie. Onberispelijke sanitaire voorzieningen en kinderruimtes.
Zeer mooie camping met prachtig en supermodern sanitair. Onberispelijke netheid. De eigenaren zijn erg gastvrij.
Voor mij komt deze plek niet overeen met een camping, maar eerder met een luchtcamping. de sanitaire voorzieningen zijn onberispelijk. Maar locaties te klein en niet afgebakend. Het klopt dat het voor deze prijs zonde is om dit type ontwerp te hebben.
geweldige kleine camping midden in de natuur. Eigenaresse zeer gastvrij. zeer mooie locatie met ruimte op hard voor CC. Zeer schoon sanitair.
Zeer mooie cc air met alle voorzieningen. Grote plaats met watervoorziening bij elke plaats. Prima locatie voor diverse wandelingen.
Prachtig gebied voor CC. Alle voorzieningen en het is zeer schoon. Goed gelegen voor een wandeling of 🚵♀️ fietstocht. Voor de prijs krijg je niets voor niets en voor dit type locatie klopt het helemaal.
Grote camping met grote, schaduwrijke plaatsen. Alles voor gezinnen met kinderen
Leuke camping maar 's nachts lawaaierig vanwege de nabijheid van de hoofdweg. Onberispelijke toiletten maar betaalde douches (1 euro). Zeer goed restaurant op de camping en winkels naast de deur.
Zeer mooie camping met mooie percelen. Zeer schone toiletten. Vriendelijk personeel en geeft zoveel mogelijk informatie
geweldige kleine camping, zeer gastvrije hospita en voorbeeldige netheid. Zeer mooie ontdekking.
zeer goede locaties om een nacht of twee door te brengen en om keukenhof te bezoeken. Correct sanitair.
Zeer mooie lucht met zeer schoon sanitair. aanbevolen voor een bezoek aan de regio. 15 minuten met de bus van het centrum.
Mooie camping met grote plaatsen. de badkamers zijn vlekkeloos. Ideaal voor wandelingen of fietstochten
uitstekende lucht met douches, toiletten, water. elektriciteit te betalen buiten de ingang als je wat wilt hebben. Zeer goed gelegen voor bezoek aan molens en fietsen
Leuke kleine gemeenschappelijke camping met grote plaatsen. Fatsoenlijk sanitair en goedkoop kamperen.
Zeer mooie camping met een grote keuze aan mogelijke plaatsen. Het personeel is erg gastvrij. Ze lieten ons de kool van de locatie achter. Mooi zwembad en de camping ligt direct aan het strand.
Leuke, rustige kleine camping met grote staanplaats en zwembad. Het enige nadeel is de netheid van de toiletten.
Mooie camping met grote plaatsen. Het nadeel is dat we de plaats zonder elektriciteit huren 50 m verder zijn er gratis terminals. waar is hun voordeel???. Zeer klein zwembad.
super camping met alles wat een camper nodig heeft voor een goede en mooie vakantie. Zeer schone toiletten en camping. Grote, goed gemarkeerde plaatsen. Zwembad, restaurant, winkel. Aanbevelen .
Zeer mooie camping met alle voorzieningen die je nodig hebt. Ideale locatie voor liefhebbers van de bergen en diverse activiteiten.
Zeer mooie lucht en kalm om de nacht door te brengen. Voor deze prijs wat wil je nog meer.
De tweede keer dat ik naar dit gebied kom, zijn de sanitaire voorzieningen ook erg schoon en erg rustig om de nacht door te brengen.
Een gebied zoals je op veel andere plaatsen zou dromen. Niets om te zeggen dat het mooi is en bovendien het landschap?
vriendelijke camping. Correct sanitair. Let op locaties voor cc van 7,4 m limieten.
geweldige kleine camping met super gastvrije zussen. Gerenoveerde sanitaire voorzieningen. Kleine bar met een meer dan prettige eigenaar.
Zeer mooie camping met grote percelen. Zeer vriendelijke en gastvrije baas. Eersteklas sanitair.
super kleine camping rustig en zeer schoon. Ideale plek als tussenstop. En meer dus een goede tijd om te genieten van het zwembad
mooie camping met grote plaatsen. Met uw prijs per dag heeft u recht op de entree van het naastgelegen zwembad. let op 300 euro borg voor twee armbanden. sanitair is goed, maar zou voor dit type camping grondiger moeten worden schoongemaakt.
Zeer mooie site en zeer mooie locatie. kosten 13 euro per nacht. het kleine minpuntje is de plaats om de cassette te legen, niet erg praktisch en je hebt een jeton nodig om water te hebben. de douches zijn netjes en worden twee keer per dag schoongemaakt.
Sitecode: 20654
Grote camping met veel vast personeel. Groot zwembad direct naast de deur met gratis toegang als je erom vraagt op de camping. Zeer grote locatie. de stad zelf is de omweg niet waard
We passeren voor de tweede keer en nog steeds zo aangenaam. Indien mogelijk niet tussen 12.00 uur en 14.00 uur komen omdat het personeel het erg druk heeft met de restaurantservice die nog steeds erg succesvol is
Schitterende camping met zwembad, restaurant, sonar. Super gastvrij personeel. Geweldige locatie zeer goed onderhouden. Onberispelijke sanitaire voorzieningen. Alles wat u nodig heeft voor een camping plus ASCI.
Zeer tevreden met ons verblijf Zeer bijzondere maar zeer beleefde eigenaar. Sanitaire voorzieningen en douches correct, maar niets meer.
Nieuwe lucht op hard met plaatsen van verschillende groottes. Zeer rustig om de nacht door te brengen. als de lucht compleet is, is het mogelijk om te parkeren in de bijgebouwen.
Zeer mooie lucht met zeer gastvrij personeel. Grote ligging op grind met verhard terrein.
Zeer mooie camping met grote plaatsen. geen mening over de toiletten omdat ze altijd gesloten zijn vanwege de Covid. Zeer gastvrije staf.
Zeer mooie camping, zeer gastvrije bediening. Onberispelijke sanitaire voorzieningen en bijgebouwen. En daarnaast bent u goed gelegen in deze prachtige streek
Mooie camping met zeer gastvrije bediening. Jammer om 2 euro douches te betalen.
Niets te zeggen, men zou er van dromen om overal in Europa de uitstraling van deze kwaliteiten en vestigingen te hebben.
Ruw terrein met alles wat je nodig hebt. Goed gelegen en rustig. Aire is weer 1 week open
Zeer mooie rustige lucht en erg aardige eigenaar.
Sitecode: 21950
een van de mooiste lucht die ik heb bijgewoond. Netheid van de site en sanitair. Zeer goed gelegen als een luchtpodium en supermarkt vlakbij
Ik ben erg tevreden over deze camping. de plaatsen zijn erg groot, het sanitair is goed en schoongemaakt. We gingen naar het campingrestaurant en aten uitstekende mosselen en patat.
Ik zet zelden het maximum, maar hier is iedereen verzameld om dit citaat te hebben. Locatie, uitzicht, toiletten en personeel. het enige nadeel is dat er 's ochtends geen brood direct op de camping is. Maar verder is het het type camping dat we bij elke stop willen.
Leuke camping, maar op vertoon van een ACSI-kaart kom je op een onmogelijke locatie (zeer steile helling en gras). Voor de rest is de camping netjes voor de prijs.
Nog een hele leuke camping en ook nog eens erg schoon. 2 oplossingen voor cc een 24 uur zone en normale cc zone. En de prijzen kloppen. Klein plat, het geeft ACSI weer, maar maakt de prijs niet.
Mooie camping met grote plaatsen. qua dorp niet veel te zien, maar de camping is de omweg waard.
Zeer mooie camping met onberispelijk sanitair. Geweldige locatie voor wandelingen in Mulertahl. Een beetje luidruchtig als de Nederlanders besluiten om te feesten
Zeer mooie camping met onberispelijk sanitair. Zeer goed gelegen voor wandelingen in de Mulertahl.
Hele leuke camping maar in het hoogseizoen te duur. Ik ben elders naar dit type camping geweest tegen betaalbare prijzen. Voor de rest is alles zeer goed gelegen, sanitair etc ...
Zeer mooie en grote camping, royale ligging en groot afscheidingsgebied. Gastvrij personeel. hoge prijs maar gerechtvaardigd.
prachtige ligging op gras of op asfalt elektriciteit te betalen met terminal rustige ligging bcp mogelijkheid tot wandelingen
Zeer mooie camping met ecologische principes, volledig gerenoveerd in 2019 Zeer goed biologisch restaurant, grote ruimte op gras Bcp van activiteiten op het dak
Onberispelijke camping, maar u betaalt voor hoogwaardige en sanitaire voorzieningen. Prachtig uitzicht en vriendelijk en gastvrij personeel. Alles is aanwezig. Ik raad het aan. 3 nachten voor 150 euro all inclusive. maar voor kwaliteit wordt betaald.
zeer mooie lucht, maar zeer snel voltooid tijdens deze rustige periode, weg van de hoofdweg
geweldige kleine lucht Super vriendelijke baas welkom Alle voorzieningen met broodjesservice in de ochtend om aan te bevelen
Mooie familiecamping met zwembad.
Zeer mooie camping en voldoende grote plaatsen. Als dit nodig is om een ander reismiddel dan de fiets te bieden om het circus Troumouse of een ander te bezoeken. Sanitair schoon trew en mooi zwembad.
mooie camping heel mooi huis. Grote plaatsen en onberispelijke toiletten.
Zeer mooie lucht om de nacht door te brengen. Heel kalm. Uitgerust met een toilet. Mooie parkrit naast
Leuke campin met een prachtig watercentrum. Sanitair onberispelijk. Zeer smalle aandacht voor camper van meer dan 7m40 maar het gaat voorbij. Home is erg goed en vriendelijk
Zeer mooie lucht 10 euro met elektriciteit van 6 tot 55 minuten lopen van het centrum van Bingen Gratis wifi
Juiste prijs voor dit type lucht. Elektriciteit zou een pluspunt zijn voor dit type gebied.
Gemeentelijke camping erg schoon. Thuis heel aangenaam. Aan te bevelen als een podium.
Sitecode: 20342
Mooie camping. Zwembad met uitzicht op zee. Mooie installatie vanuit een restaurant oogpunt. Sanitair schoon en correct. Plaatsen op gras en goed gescheiden. Asci-kaart geaccepteerd.
Zeer mooie camping met zeer toegankelijk personeel.
Geweldige camping met onberispelijk sanitair. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Geweldige locatie, maar een beetje aflopend. Ptix van 20 euro per dag maar buiten het seizoen.
Zeer mooie camping met zeer schone badkamers. Thuis heel aangenaam.
Zeer mooie lucht om te bezoeken. Je moet autonoom zijn
Parkeren erg rustig om een nacht door te brengen. Mooi restaurant en niet te ver
Leuke camping maar let op Acsi en doe niet aan de bezuinigingen. Rechte plek niet meer dan 7.4m.
Leuke cp met grote staanplaatsen Lawaaierig maar acceptabel om een nacht door te brengen. Goed gelegen voor de dierentuin, aquarium enz ...
Mooie camping goed gelegen voor rust. Geweldige locatie op gras. Sanitair oud maar correct. Personeel zeer gastvrij. 3 km van de canale de Bourgogne.
Mooie camping met grote staanplaatsen. Sanitair correct. Rustige plaatsen van 22:00 tot 06:00 uur.
Mooie camping met grote staanplaatsen. Sanitair zeer schoon en regelmatig schoongemaakt. 20 minuten van het centrum van Carcassonne te voet.
Oude site op stevig gras. Harde locaties kunnen voor het kerkhof worden gebruikt. Zie foto's Rustig en niet te ver van het centrum.
Cp ok om te blijven overnachten en niet meer. Goed gelegen om te wandelen en te fietsen. Geen elektriciteit en zeer vuile loosplek wc cassette
Geweldige cc-lucht met alles om een plek te hebben zoals we willen
Zeer mooie lucht en bieb gelegen om Traben te bezoeken. Sanitair zeer schoon, maar slechts 2 toiletten en 2 douches voor 45 cc, maar het is vakantie dus we nemen de tijd. Ruimte op hard piyr cc en gras op tafels en stoelen
Maak het cc-gebied goed schoon. juiste locatie om de nacht door te brengen. Gratis elektriciteit.
Sitecode: 20220
Niets om te klagen High-end camping met tip top faciliteiten. Om te adviseren
Mooie camping met nieuw sanitair. ASCI kamperen. Zeer vriendelijk personeel
Niets te zeggen als het alleen bravo is en ik raad deze airco echt aan. Bezoek Salzburg bushalte (21) vlak voor de lucht. Alles is onberispelijk en zeer schoon. Thuis zeer aangenaam en vriendelijk
Zeer mooie Camping Receptie zeer mooie onberispelijke sanitaire geweldige locatie
Lucht momenteel gesloten voor renovatie maar mogelijkheden om te parkeren op gras maar dan in autonomie
Erg leuk camping enige probleem het is in de tuin van renovatie dus douches en toiletten in container. Dus niet de top en vooral de douches Door tegen een zeer goede locatie en heel goed thuis. Goed gelegen ten opzichte van de stad en erg rustig.
mooie plek en rustig
Zeer mooie plek om een nacht door te brengen; slechts een klein ongemak, het geluid van dieselmotoren van de boten.
Zeer mooie rustige locatie nabij het centrum in de afwerkingsfase voor elektrische aansluitingen
Handig voor de nacht, zeer rustig en gratis elektriciteit. Zeer goede bakkerij in het centrum van het dorp.
Sitecode: 19259
Fijne camperplaats met 10 plaatsen op harde ondergrond, maar mogelijkheid tot parkeren achter op gravel (50 plaatsen) jammer dat er geen aansluiting is voor elektriciteit.
Zeer mooie camping met zeer vriendelijk personeel. Plaats is verhard en heeft goede afmetingen.
Zeer mooie kijken moeilijk naast een zwembad en ijsbaan heel voorzichtig geïnformeerd
Heel mooi maar hard