@Marsjes65
prima camping maar erg duur. sanitair en kook en overige voorzieningen meer dan top. zwemgelegenheid voortreffelijk. mooie maar eveneens dure hutten. vriendelijke mensen bij receptie, wel heuvelachtig waardoor eea lastig in balans te krijgen is. centrum en bootferry op een paar minuten. kortom duur maar wel veel kwaliteit.
prima camping op weg naar of vanaf boot. werden ontvangen door 2 tieners die zeer nauwkeurig de rekening opmaakten, verdere info van hen nvt. geen Nederlandse uitbaters. vrije en zeer ruime plaatsen, speel en zwemgelegenheid uitstekend. helaas begin avond regen en daardoor sanitair niet schoon meer, maar of dat uitsluitend te wijten valt aan de eigenaar??
prachtige plek, nr 20, met fantastisch uitzicht over fjord. alles netjes en zeer schoon. rustige camping en mooie uitvalsbasis voor een indrukwekkende wandeling langs 4 watervallen.
prachtig gelegen camping aan het fjord. riante verharde plekken met zicht op fjord. sanitair zeer compleet en schoon. kortom een aanrader.
prima camping maar idd beperkt aantal camperplaatsen. vriendelijke ontvangst in cafetaria. schoon en nieuw sanitair. Bij slecht weer wel wat drassig op de camping en modder bij de hoger gelegen 5 tal camperplekken.
wij arriveerden in de regen, dan blijkt het een matige, zeer drassige plek voor campers te zijn. veel vaste plekken. sanitair matig. niemand aanwezig voor ontvangst. Een lugubere camping bij slecht weer.
bijzondere ligging aan rand bebouwing en begin havengebied. kleine camping 12 camperplekken. sanitair splinternieuw en van alle gemakken voorzien, inclusief keuken en prachtige kinderbadkamer. prijs redelijk 390 exclusief douchemunten.
prima ligging als uitvalscamping diverse opties. vriendelijke en zeer behulpzame eigenaar. sanitair eenvoudig maar zeer schoon. helaas geen mogelijkheid om af te wassen. prijs zeer acceptabel 340 nok inclusief elektra en douchemunten.
kleine camping voornamelijk voor campers. sanitair schoon maar erg beperkt in aantal. Eigenaar vrolijk en zeer behulpzaam.
fantastische plek als je een horizontaal plekje hebt gevonden. sanitair eenvoudig maar zeer schoon. prima ligging als startpunt wandelingen oa Peer Gynt route.