@Mart-M
Ben een pensionaris.
Mijn werkzaamheden zijn hoofdzakelijk in de Deltawerken geweest. En na deze periode nog een aantal jaren in de caravan branche.
Ook altijd in het bezit geweest van een caravan stalling.
- 2012
Tot volle tevredenheid hebben we hier 3 overnachtingen gestaan. Mooie fietsroutes ( 3x) van hieruit afgelegd via nummer routes. Eigenaars van cp zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Op Campercontact deze plaats geserveerd en wij zeer tevreden. Een eenvoudige camping maar zeer ruime plaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Voor fietsroutes langs de Waal en de Maas zeer centraal gelegen. Dus ook voor trips in de Betuwe. Je komt dan ook hier graag terug.
Op diverse site’s gezocht en deze camperplaats werd de keuze. Wat een fijn en rustig plekje met veel ruimte en alle voorzieningen die je als kampeerder nodig hebt zijn aanwezig. Wel eenvoudig maar het functioneert allemaal. Wij wilden fietsen door de Betuwe met nummer route’s over dijken en met pontjes zijn er vele mogelijkheden. We hadden niets meer te wensen.
Wat een fijne camperplaats, eenvoudig maar dan toch van alle faciliteiten voorzien. Met heerlijke schaduwplekken en de regio leent zich prima voor een variatie aan fiets of wandelroutes. Komen hier graag terug !
Zonder veel woorden , een vijf sterren CP. Keurig verzorgd en niet te duur. Veel mooie fietsroutes vanuit CP te starten. Vriendelijke uitbaters van deze CP en altijd bereid te helpen bij vragen en problemen.
Een mooie plaats voor op de dag, in de avond en nacht een hangplek van de jeugd. Veel muziek en voetballen met div.malen een bal tegen de camper. Je kunt overnachten naast politie bureau welke vlakbij is en ook aan het water. Wordt getolereerd wegens bovenvermeld probleem.
Fijne plaats als tussenstop of langer, ruim en alles aanwezig. Lidl enz. zeer dichtbij aanwezig.
Keurige plaats en bij supermarkt in nieuwe en keurige plaats om te lozen en water in te nemen. Alles gratis, misschien als dank dat je daar je boodschappen doet.
Rustige en ruime plaats zonder voorzieningen omdat alles nu gesloten was.
Een nette plaats achter garage van oldtimers. Alle voorzieningen nieuw en recent afgemaakt. Van de ganzen heb je totaal geen last, wel komisch om ze te zien rondscharrelen.
Een heerlijke ongedwongen locatie met ruime plaatsen en alle benodigde voorzieningen voor caravan en camper. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse die meedenkt in je wensen. Geweldige mooie omgeving voor wandelaars en fietsers met directe aansluiting op fietsnetwerk. Prijs voor deze regio acceptabel.
Nette plaats met weinig voorzieningen, maar voldoende voor camperaars. Vriendelijk ontvangst in landwinkel, waar je ook levensmiddelen kan kopen. Goede basis voor mooie fiets of wandeltochten in Zeeuws Vlaanderen.
Al div. malen hier geweest, keurige en verzorgde plaatsen. En het is een mooie locatie voor div. uitstapjes. Alles is aanwezig wat je op een camper plaats nodig zou kunnen hebben. Bij problemen kun je bellen en dan wordt je snel en correct geholpen.
Waren hier in juni 2020,zeer rustig en nette ruime plaatsen. Voor deze omgeving niet te duur wat ze bieden. Je kunt er prachtige fiets routes rijden en een bezoek aan de vele mooie plaatsen in de buurt brengen.
Heerlijk rustig en alles aanwezig wat nodig is om hier te vertoeven. Mooie fietsroutes in de omgeving.
Wat een ruimte op schitterende plaatsen, op korte afstand van de Oosterschelde. Vriendelijk ontvangst.
Wij zijn hier en sluiten ons volledig aan bij de vorige vermeldingen.
Prima CP met alle benodigdheden en ruim van opzet op bedrijven terrein. Vrij dicht aan doorgaande route maar geen lawaai hier van.
Was hier op 11-6, was een troosteloze plaats met niets, geen voorzieningen en dan voor deze prijs. De slechtste camperplaats in 5 weken Scandinavië.
Was hier op 11 en 12 juni, wat een schitterende plaats met alle voorzieningen. Ruim opgezet en het fietsen is vanaf heerlijk prima te doen. - eilandjes hoppen -
Was hier op 9 juni 2018. Een goed verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Loopafstand van centrum (binnen 10 minuten) en supermarkt naast camperplaats. Veerpont op loopafstand naar oude stad. Er is ook een voetgangers/fietsers veerpont die gratis naar centrum vaart en de oude stad. Opstappen nabij camperplaats. Deze zijn zeer interessant om te bezoeken.
Was hier op 6 juni 2018. Mega grote camping met aantal camper plaatsen aan drukke route (50). Kosten NOK 320, inclusief alle voorzieningen. Deze zijn keurig en zelfs wasplaats voor camper. Aan deze route weinig tot niets gevonden om vrij te kunnen staan.
Was hier op 5 juni 2018. De reis naar Flåm was een dejavu. De camping was duurder, nu met ACSI kaart 260 en 50Nok voor de stroom. We kwamen voor het treintje en deze was zo goed als volgeboekt en de prijs was NOK 550,- per persoon. Dan zijn er toch veel mooiere plaatsen in Noorwegen te vinden.
Was hier op 27 en 28 mei, plaats is perfect maar locatie is rumoerig van verkeer en trein. Ook 's nachts helaas ook veel vrachtverkeer en is bij rotonde.
Was hier op 30 mei 2018, pracht locatie voor campers. Net voorbij camping aan het fjord. Ruim en met douche en toilet.
Op asfalt 10 uitgelijnde camperplaatsen met wel een doorgaande weg ernaast. Iets rumoerig. Is op een mix parking.
Is werkelijk een keurige goed verzorgde plaats met vriendelijke receptie. Jammer dat het 6 km van Setubal ligt en niet met fiets of lopend te doen. Kosten incl. Elektriciteit €.10,80, dat is dan wel met gratis douche enz. En die zijn zeer netjes en prima.
Prima plaats met mooi uitzicht als je plaats aan de baai hebt. Sluit mij aan bij de vorige vermeldingen.
Prachtig stekje maar wel winderig, pracht route naar dorp op fiets of lopend.
We waren hier op 29 Jan.18 .Met veel moeite in deze toch wel nette camper parking gedraaid. Er stond slechts 1 bus camper, dus plaats genoeg. We waren eerst op de hoger geleden andere camper plaats geweest. Grote modder poel en geen toezicht, van alles verlaten. Ons gemeld bij receptie maar werden weggestuurd, uitgelegd waarom niet op modder poel maar regels zijn regels. Wat een afgang.
Hier gestaan op 29-01-2018. Is een grote parkeerplaats, niet druk en heerlijk rustig. Aan voorzieningen alleen vuilnis bakken en op strand waterkraan.
Sitecode: 20479
Fijne ruime plaatsen , prima ontvangst en een plaats wordt gegeven. Kan men ook telefonisch reserveren. Sanitair is top en er is ook een prima restaurant bij CP. Mooie fietsroute in omgeving en met de trein zijn veel plaatsen makkelijk te bereiken.
Wij waren hier op 27 mei 2016, maar vergeten deze plaats nooit. De plaats en het uitzicht is een 10 waardig. Maar de reis er naar toe is totaal ongeschikt voor Campers boven de 6 meter. Zo enorm stijl en haarspeldbochten waar je niet in een keer door rijdt. Wij liepen hier vast op de oversteek achter. Rook van de banden. Oeps wat was dat stijl. We zijn er gekomen, maar nooit meer !
Waren hier op 3 mrt.2016, plaats is zoals omschreven, slecht onderhouden. Maar op doorreis is het plaatsje wel leuk en een kasteel wat voor bezoek best interessant is. In de omgeving ook aardig te fietsen.
Zeer nette plaats met de benodigde voorzieningen. Ook rustig. Plaats in de buurt heeft geen bakker.
Schitterende locatie met veel ruimte en uitzicht over de polder. Supermarkt en bakker dichtbij en s'morgens een kakelvers eitje van de zeer vriendelijke fam. De Feijter. Ook een zeer kompleet verzorgde info map van regio en veel prachtige fiets- of wandelroutes. Echt een aanrader waar je graag terug komt.