@MartKuijpers
We hebben genoten van ons verblijf, de vriendelijke medewerkers en de bezorgservice van pizza’s uit de oven van de camping. Prima sanitaire voorzieningen. We mochten zelf een plaatsje uitzoeken voor onze camper van 7,5 m . Uitstekende ligging t.o.v. het gezellige stadje Montignac. Ons bezoek naar het museum van Lascaux vinden wij een must. Ook weer op loopafstand. Voor ons een toplocatie. 23 euro incl. elektriciteit met ACSI kaart.
Super ontvangst. De verharde plaatsen voor campers zijn beperkt. Het grasveld met allerlei vogels met een mooi uitzicht is top.De sanitaire voorzieningen zijn basic maar voldoende. We betaalden in febr. 25 euro per nacht incl. stroom. Voor ons een uitstekende uitvalsbasis om Leiden .2 dagen te bezoeken. We komen zeker nog eens terug. De locatie heeft nog veel potentie.
Ligging van de camping t.o.v. Nantes is top. Wij gingen met de fiets langs de Loire af door het groen. In het hoogseizoen zijn de sanitaire voorzieningen ontoereikend maar wel schoon. zeer ruime percelen voor mijn camper van 8 meter. De dagelijkse foodtruck is een leuke, lekkere bijkomstigheid voor ons mooie verblijf!
Uitstekende ligging t.o.v. Saint Malo. 7 km langs het strand met de fiets. Uitstekende busverbindingen. Camping is inderdaad druk, maar ben maar blij met zo’n ligging en mooi strandje op 200 meter afstand. Wij lieten onze camper hier 2 dagen staan voor een bezoek aan Jersey.
Prima camping voor onze camper van 7,45 m. Verharde ondergrond. Sanitair wordt goed bijgehouden. Tijdens Alpe d’HuZes verplichte boeking van 6 nachten! Uitstekende ligging voor diverse fietstochten en bezoek aan het toeristische Bourg de Oisans
Heerlijke camping in het groen. vriendelijke ontvangst. Sanitair is goed en ruimschoots aanwezig. Kan me voorstellen, wanneer het naastgelegen zwembad open is dat er wellicht geluidsoverlast is. Je kunt met de fiets naar Besançon. Wij deden het andersom. We parkeerden onze camper op een speciale parkeerplaats voor campers in Besançon en bezochten daarna de mooie stad. We betaalden 21 euro incl. electra voor 2 pers. en een camper. Top.
Uitstekende ligging t.o.v. de stad en het Olympisch Museum (3km) Zeer vriendelijke ontvangst. We hadden een prima ruime plaats op het gras met in de achtertuin het bijzondere gebouw van het Olympisch Comité! De sanitaire voorzieningen is in vergelijking met andere Zwitserse camping een aanfluiting! 3 Minuten lopen en je staat aan de oevers van het meer .Prachtig.
Prima grote camping met goede faciliteiten en meerdere toiletgebouwen. Ruim perceel voor onze camper. Automatisch inchecken. Goede milieustraat. Te voet of per fiets snel even naar het dorpscentrum met goede voorzieningen.
Fijne kleinschalige doorreis camping op steenworp afstand van de de snelweg. Heel vriendelijke ontvangst. Prima sanitair! Klein zwembad wat nu niet open was. De camping runt ook een Bakkerswinkel bij de receptie . Dat wordt smullen morgenvroeg
Bij TCS campings ervaren wij een standaard die goed is. Zeker m.b.t. tot het sanitair. Top. Daarnaast vriendelijk personeel. Voldoende ruimte op deze camping. Fijne doorreis camping met als extra een klein restaurant met beperkte en betaalbare kaart.
Kleinschalige camping. vriendelijke ontvangst. Goed en zuiver sanitair. Plekje zelf uitzoeken. We hadden een erg goed gevoel bij deze camping. Top
Wat een vriendelijke ontvangst. En dan het sanitair: top Alles is hier in ieder geval buiten het hoofdseizien perfect geregeld. ik begrijp niet dat er voor honden zo’n forse prijzen worden gevraagd terwijl ze nauwelijks gebruik maken van faciliteiten!!!!!!
Sitecode: 19118
Uitstekende ligging aan de Rijn. in 15 minuten te voet naar Rüdesheim. Vandaag de eerste dag geopend van het seizoen. Alles tip top in orde. Prachtig toilet gebouw. Vriendelijke ontvangst. We werden netjes naar onze plek gebracht. 41 euro, camper, stroom en 2 volwassenen.
Heerlijk deze kleinschalige camperplaats met uitstekende faciliteiten. Inchecken en uitchecken gaan hier volledig automatisch. Zo hoort dat anno 2025. De eigenaresse kwam even kort langs voor praatje en dan voel je je meteen welkom. Fijn zo. Sanitair helemaal prima . Met 18 graden op de teller kan ons weekend nu al niet meer stuk.
De camperplaats heeft een uitstekende ligging t.ov. het strand en Harlingen. Alle voorzieningen aanwezig. De camperplaats deze winter pas voor de eerste keer open. Nog wat meer beplanting maakt het geheel wellicht wat sfeervoller. Vriendelijke ontvangst en betaalden op 6 mrt voor 1 nacht , 2 personen 27,50 incl. stroom. We kregen een code voor het sanitair gebouw. Water kraantje aan de camper! Het zonnige weer kregen we er gratis bij😂
Vanuit Brabant de carnaval “ontvlucht”. Wat is dan heerlijk om bij zo’n fraaie camperplaats uit te komen. Een heel vriendelijke ontvangst zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden. We sluiten ons aan bij alle positieve reviews. Wanneer de Wifi voor PSV - Arsenal ook nog alle “ spanning” trekt ben ik helemaal blij en kan ik deze camperplaats van harte aanbevelen!
Een basic maar perfectie camperplaats aan de rand van Haarlem 8 minuten met de fiets van het gezellige centrum. Ruime plaats en electra op spot no 20. De adviezen van de eigenaren maar meteen opgevolgd voor een biertje in Joppenkerk en ‘t Uiltje. En dank voor de coulante houding nu er een aanbieding in de prijs was die we gemist hadden. No problem geld werd zonder problemen gerestitueerd. Top dat Urban Campers Spot.
Die familie Bloemerts heeft het uitstekend voor elkaar. Wat een een geweldige camperplaats met uitstekend sanitair en mooie ligging . Ook de details; de jeux de boules ballen die al klaar liggen en het ijzeren bakje in het mini winkeltje waar je contant geld mag achterlaten voor een biertje of ijsje. De ( fiets/wandel ) omgeving doet de rest. Het was zelfs net of de eigenaren een direct lijntje hadden met de zon begin okt. We komen terug !
Vriendelijke ontvangst receptie . Mooi plekje als tussenstop. Sanitair ruim voldoende, wordt goed bijgehouden. Merkwaardig dat in het hoogseizoen de receptie tussen 12.30-14.30 gesloten is. Ook het restaurant gaat tijdelijk dicht in het hoogseizoen. Personeelstekort? De camping wordt aardig volgepropt. Wij hadden een grote top plek met harde ondergrond. De stad en Altstad is goed bereikbaar per fiets .
Een geweldig plekje zo dicht bij het water. In- en uitchecken volledig geautomatiseerd! Sanitair super schoon. Verstandig om in het hoogseizoen op tijd te komen. Een bezorgde beheerder ging zelfs alle campers af om iedereen te waarschuwen voor slecht weer dat op komst was!
Als tussenstop vanuit Hongarije kwamen we hier terecht. Ruime plaatsen, goed en zuiver sanitair. prachtig gelegen aan een meer waar de lokale bevolking veelgebruikt van maakt. Goede informatie middels een mooie brochure. Prima fietspad naar Sankt Pölten met een mooi centrum. Beviel ons zo goed dat we nog 2 dagen langer zijn gebleven . Lekker onthaasten op deze nette camping
Sitecode: 19056
We hebben ons bivak hier met onze camper voor 4 dagen opgeslagen. Uitstekende ligging voor bezoek Budapest per bus en metro. Sanitair wordt uitstekend bijgehouden gedurende dag. Website en info per mail vooraf is heel professioneel! Ook 2 supermarkten op loopafstand. Best wel prijzig maar de voordelen van deze camping zijn enorm. Aanrader!
Ligging is perfect om Wenen te bezoeken. Wenen 3 dagen per fiets bezocht. 49,50 voor camper en electra en 2volwassenen is erg aan de prijs.. Bij volle camping is sanitair onvoldiende in aantal. Grote plaatsen. Je kunt zelf een plaats uitzoeken.
Een prima plek om het oude stadscentrum te bezoeken. we waren op tijd (10.00 uur) om een plaats om uit te zoeken! Deze stad heeft het goed geregeld voor camperaars! Leve de Romantische Strasse.
De ontvangst was prima en zakelijk. We kregen een mooie plaats toegewezen direct aan het water. Je kunt het niet beter treffen. De prijs van 25 euro die je moet betalen voor het gebruik van een airco is werkelijk belachelijk. Dus dat hebben wel niet gedaan. De stad Würzburg ligt op fietsafstand en dat maakt deze camping met veel vaste bewoners extra aantrekkelijk. Ik heb de indruk dat kortstondige gasten bij elkaar geplaatst worden. Prima !
Alle positieve aspecten zijn al benoemd. Vriendelijke ontvangst door Nederlandstalige medewerkster. Top. Het restaurant is prima, knus en lekker eten. Mooie uitvalsbasis om Lourdes ( en omgeving) te bezoeken.
Wij kregen met onze camper van 7,77m exclusief fietsen een mooi plekje “buitengaats” . We kregen zelfs een dubbele plek toegewezen. Alle voorzieningen ook hier aanwezig. Lekker rustig en met zicht op de bergen. Ook in deze tijd is het al druk op deze camping. Veel vaste plaatsen. Vriendelijke ontvangst! Wij zijn helemaal blij!
Wat een gave camping zo direct aan zee. De stijle toegang tot de camping is voor onze camper van 7,77 m geen enkel probleem. We werden keurig netjes naar een mooie plek met uitzicht over de zee gebracht. ACSI kaart werd netjes geaccepteerd. Goede ontvangst bij de receptie. Wij zijn helemaal blij.
Wat een super gave en nette camping. Zo kom je ze zelden tegen in Spanje. Sanitair wat ouder maar heel erg zuiver. Koken hier? Niet doen , maar maak gebruik van het restaurant. Goedkoop en lekker. Uitstekende uitvalsbasis voor Potes en de kabelbaan 🚡 op 23 km!
Wij waren er in het voorjaar. Kunnen zelf een plekje uitzoeken. Heel vriendelijke ontvangst. Sanitair is verder voldoende . Wasje gedraaid en droger z’n werk laten doen voor totaal 6,50 euro. Lopend naar het strand, 250 meter. Camping is open vanaf 23 maart (2024) Snelle reactie op e-mail!
De bewegwijzering door de stad laat te wensen over waardoor we wat hebben moeten zoeken. Wij betaalden gemiddeld over 3 dagen 36 euro per dag. De percelen zijn aan de krappe kant. Het inparkeren met een camper van 777m excl fietsen is lastig en moeizaam. Toiletten gedateerd maar zuiver. Busverbinding naar San Sebastian is ideaal. Bushalte net buiten de camping.,Het restaurant lijkt meer een veredelde frituur.
Topplek wanneer je zelfvoorzienend bent!
Een pareltje. De lokale overheid heeft een geweldige investering gedaan. Wij genieten met volle teugen direct aan het water van de Moezel. En dat allemaal voor een prijs van 12,50 euro per dag. Wij komen hier zeker nog eens terug .
Niet teveel woorden aan vuil maken . Wat een verborgen pareltje in het Brabantse landschap met een super vriendelijk ontvangst. We komen zeker nog eens terug in deze mooie omgeving.
Mooi gelegen camping met verharde plek voor de camper . Op 7 augustus nauwelijks vakantie gangers meer te bespeuren zijn. Het seizoen lijkt voorbij. Sfeerloos. Gelukkig is het restaurant nog open . Sanitair is heel mooi maar in het hoogseizoen zul je kaartjes moeten trekken tenzij de vaste plaatsen eigen sanitair hebben. Dat komt niet overeen voor de pittige prijs die we betaalden. Douche betaal je met je eigen pinpas.
Sluit me aan bij voorgaande recensie. We hebben hier 2 dagen gestaan met de camper. We hadden fantastisch weer en genoten van het rots- en zandstrand. Heerlijk die rust hier!
I.v.m. de Norway Games was er geen plekje te verkrijgen op de 2 stadscampings in Oslo. Daarom uitgeweken naar deze grote parkeerplaats bij een groot meer waar veel Noren hun vertier zoeken. Voor ons een uitstekende en veilige plaats om hier 2 dagen gratis te verblijven op 200 m afstand van de metro. Van te voren de super handige Ruter app geïnstalleerd voor het openbaar vervoer. Bij een nieuw bezoek aan Oslo zouden wij hier weer overnachten.
Wat een pareltje en wat een rust. Prachtige ligging in dit ruwe landschap. Zeker met mooi weer is het hier genieten. Een van de mooiste campings tijdens onze rondreis door Noorwegen. Grijs water lozen niet ontdekt. Chemisch toilet was wat zoeken.
Wat een pareltje deze locatie. Bijna met de neus van de camper in het water. Veel ( Duitse)vissers die trots over hun vangst vertellen. Door de kleinschaligheid is het gebrek aan voldoende douches te overzien. Heerlijk om hier een dagje te staan tijdens onze rondreis.
Mooi gelegen aan het fjord met eb en vloed. 8 Camperplaatsen direct aan het water. Eenvoudig maar prima. Douches en toiletten prima . Mooi buiten zwembad. De vaste camping gasten waren er niet. Dus lekker rustig. Vriendelijke ontvangst.
Perfecte doorreis camping naar Denemarken. Je wordt keurig door de eigenaar naar je plaats begeleid. Uitstekende sanitaire voorzieningen, broodjes service en redelijke WiFi. 29 euro, 2 volwassenen en electra.
Den Bosch heeft het met deze camperplaats goed voor elkaar. Alles is top geregeld. Wanneer de camperplaats goed gevuld is wordt het dringen bij de toiletten en douches. Dus met extra sanitaire investeringen erbij krijgt de camperplaats een 10 van mij.
Top stadscamping in hartje Amsterdam. Een oase van rust. Uitstekend onderhouden camping. De camperplaatsen zijn wat krap. Locatie is geweldig! Vriendelijk personeel!!!!! We komen zeker nog eens terug.
Super kleine mini camping. Top sanitair. Bij een grote bezetting van de camping zal dit wellicht een beetje overlast geven. Vriendelijke jonge eigenaars. Uitstekende WiFi. Dichtbij de snelweg. Mooi aangelegd.
Wanneer je je eigen tijdens de vakantie eens wilt verwennen dan ben je hier op je plek. In een woord fantastisch. Ja er hangt een prijsje aan maar dan heb je ook wat. Keuze uit verschillende prijsklasse standplaatsen. In het voorjaar heerlijk rustig. Een mooie wandeling van 20 minuten naar het historisch centrum van KrK. Minpuntje: ontzorgingspkek buiten het park; een lastige haakse hoek.
Wat een toplocatie met maar een paar campers ,in ons geval, in het voorjaar. Uitstekende voorzieningen en een ruime plek voor onze camper van 7,5 m direct aan het water. Deze plek is iets duurder maar dan heb je ook wat. Wanneer je ergens kunt genieten is het wel op deze camping.
Top locatie om Rovinj op loopafstand of met de fiets te bezoeken. Sanitair is prima. Diverse pitches in verschillende prijsklasse te boeken. Verzorgingsplaats voor een camper van 8m is qua draaicirkel niet te doen. Wij hadden een z.g. Superior plaats : lekker wat zon en super ruim. Konden we in het voorjaar zelf uitzoeken.
Welnessresort: schrijf het maar gerust met hoofdletters. Echt top. Daar hangt natuurlijk ook een prijsje aan vast. Dat zijn de keuzes die ieder voor zich kan maken. Wij hebben in ieder geval genoten van alle faciliteiten! Super de luxe. Voor ons een geweldige ervaring.
Kleine camping met vriendelijk personeel. Camping lijkt wat rommelig maar dat heeft z’n charme. Verwarmd Sanitair is prima. Toegangsweg met camper van 8m is geen probleem.Door computerprobleem ging de boeking wat moeizaam. Dit werd gecompenseerd met een gratis ontbijt met koffie. Hoe gaaf is dat.
Vriendelijke ontvangst. Camping aan de Main. Uitstekend sanitair, met zelfs een föhn voor de dames. Gezellige Biergarten. Beetje aan de prijs in het voorjaar : 35 euro All in.
We vielen met onze neus in de Beaujolais Primeur opening van het seizoen op dit domein. Alles werd in het werk gesteld om de gasten te verwennen. Een simpele locatie met minimale voorzieningen. Maar uitermate geschikt voor een tussenstop bij de snelweg en wat wijntjes proeven. Voor herhaling vatbaar.En ……….verblijfskosten 5 euro exclusief de flessen wijn die we kochten.
Grote camperplaats in de jachthaven in een verrassend toeristische plaats. Sanitair voorzieningen zijn wat gedateerd maar wel zuiver. Prima plaats op doorreis naar Spanje. We gingen per fiets over een fietspad langs de flamingo’s naar Montpellier met een leuke historische binnenstad en moderne buitenwijk. Gebruik Google Maps even dan komt het helemaal goed. Geen WiFi kunnen ontdekken maar heb gelukkig een eigen router!
Op de terugweg naar Nederland een nachtje in november gestaan. Vriendelijke ontvangst en ruimte genoeg om onze camper van 7,5 meter te parkeren. Zelf een plekje uitzoeken. Sanitair lijkt oudbollig maar wel super zuiver. Kortom top plaats als tussenstop op 50 meter van het strand. Zwembad op het dak en ligstoelen nog open in november. Ik zeg gaan met die banaan.
Toplocatie om Valencia met de metro of de fiets te bezoeken. Het dorpje Albalat dels Sorells stelt weinig voor. Op aanraden van CP eigenaar aldaar een prima Spaans restaurant bezocht . We waren wat vroeg , de locals gaan pas om 10.00 aan tafel😂 De camperplaats faciliteiten voldoen zeker. Het sanitair gebouw is wat minimalistisch maar voldoet.
Top locatie direct aan het strand. Zuiver sanitair dat goed wordt bijgehouden door de dag heen. Ruime plekken die je zelf kan uitkiezen. Altea de moeite waard om de berg op te gaan door de nauwe straatjes of met de fiets! Betaalbare prijzen in de horeca aan de Boulevard. Heerlijk zonnetje en temperatuur nu in november. Ik heb geen aandelen maar ik durf deze camping , met talloze Nederlandse overwinteraars, aan iedereen aan te bevelen!
Een camping vol, vooral Duitse , overwinteraars. Goed dat je deze camping online kunt boeken om vervolgens je eigen plaats te kiezen. Lastig te vinden, uiteindelijk via Google Maps gelukt. Mooi en zuiver sanitair. Het vraagt wat stuurmanskunst onder de nu kale bomen om deukvrij van je vakantie te genieten. Toplocatie en lekker gegeten voor 15 euro in tegenover gelegen restaurant.
Prima plek voor doorreis. Aantal toiletten en douches zijn minimaal. Geen probleem als je zelfvoorzienend bent. vriendenprijsje 11 euro incl electra. Tot de volgende keer😂
Grote camping waar je zelf een mooie ruime plekje mag uitzoeken. Alle voorzieningen aanwezig o.a. restaurant, winkeltje, sauna, zwembad . Sanitair en ook hier weer keuken aanwezig. We hebben Møns Klint en Geo center met electrische fiets bezocht. Prachtig en mooi uitstapje zo dichtbij.
Toplocatie om het bruisende Kopenhagen te bezoeken . Oké, de sanitaire voorzieningen zijn krapjes maar wel uitstekend. Zo dicht bij het centrum maakt dit voor ons een gewilde plaats. Zorg dat je op tijd bent! Dit is een gewilde locatie. Vooraf reserveren niet mogelijk. Wil je in de ochtend vroeg vertrekken, zorg dan dat je op tweede rij staat en verder :,vooral genieten.
Prima camping op doorreis of om Arhus te bezoeken. Makkelijk bereikbaar per ebike! Er gaat ook 4x per uur vanuit het dorp een trein naar Arhus. Goede betaalde WiFi! Camperplaatsen liepen tegen de avond aardig vol.
De ligging om het centrum te bezoeken is top. De camperplaatsen zijn dermate smal dat je aardig moet kunnen manoeuvreren met ingeklapte spiegels in de hoop dat je dan nog kunt uitstappen en later nog kunt uitrijden. Zorg voor een parkeerschijf! !!!!!!!!!!!!!
We waren op tijd en staan oude eerste rij. Dit is Genietuhhh met een hoofdletter. Incheck volledig geautomatiseerd! Dit onverwachte maakt Campersen zo leuk.
Na een lange reis aangekomen in deze oase van rust. Een pareltje. Super plekje aan het meer voor een betaalbare prijs. Wat een mooie eerste kennismaking met Denemarken.
Prima gelegen camperplaats. Ik vind het fijn dat alles geautomatiseerd is. Je betaalt voor wat je afneemt. Top. Waardeloos dat anno 2022 de WiFi zo slecht is. Enfin…..
Wat een super camping. 2 Dagen met de kleinkinderen en de camper. We komen graag een keer terug met de kleinkinderen. Alles top geregeld.
Wat een voltreffer; een camping in een oase van groen. Een pareltje en perfect onderhouden We kregen een geweldig plekje toegewezen door een vriendelijke receptioniste! En dan, het bruisend centrum op 10 minuten fietsen. Wat wil je nog meer!
Niets toe te voegen aan alle voorgaande reviews. Gewoon top plaats!
Stadscamping op loopafstand van een geweldige stad. Ook Vlissingen is prima met de fiets te doen. Uitstekende sanitaire voorzieningen en prima WiFi . Oké is het is allemaal wel nog kaal maar gaat uiteindelijk goed komen. Prijs: zo dicht bij een grote stad betaal ik graag in april.
Geweldig plekje hier aan het water. Bootjes en vrachtvaart komen voortdurend voorbij . Voorzieningen zijn prima. Mooi voor een weekend met een mooi nostalgisch plaatsje op loop afstand. Goede WiFi.
Veurne heeft het goed voor elkaar. Boeken thuis en op locatie was echter wel problematisch. Dank aan Sabine voor de telefonische ondersteuning. Toiletten en douches in sporthal top. Let op douche open van 07.00-08.00 uur ! Toilet open van 06.00 -23.00 uur. Voor ons als zuinige “ Ollanders” is 14 euro per nacht een mooi bedrag incl. goede WiFi en Electra. Kortom aanrader!
Prima camperplaats om Ieper en omgeving te bezoeken te voet of per fiets. En ja voor ons als “ zuinige Ollanders” is 9 euro per 24 uur mooi meegenomen😂. Geen douches en toilet maar wel stroom, water en ontzorging. Aanrader!
Sitecode: 20334
Goed dat we gereserveerd hadden in het weekend van de crocusvakantie. Nummerbordherkenning en rechtstreeks naar onze plaats. Top sanitair en dan hebben we het nog niet gehad over Brugge. Prachtig. Fijn dat we de fiets naar het centrum konden. Komen nog eens terug 😍
Wat een geweldige en informatieve ontvangst bij de receptie. Top! En dan het sanitair gebouw, GEWELDIG. De ligging nabij het centrum is in 20 minuten te lopen. Ook nog eens 8 euro korting als pensionado’s waarvoor we extra lang zijn blijven zitten op de markt😂. Mooie uitval basis voor Delft en omstreken. En ook nog eens piep klein winkeltje bij de receptie. Mooie extra service!
Sluit me aan bij alle positieve reviews. Top sanitair , ligging , camperplaats etc. Ik vind WiFi een nutsvoorziening net als water en licht. Begrijp dan ook niet dat je anno 2021 hiervoor moet betalen. Voor de. prijzen die je betaalt , zeker in het hoogseizoen, zou deze voorziening inbegrepen moeten zijn.
Onze eerste trip met onze “nieuwe” camper op deze geweldige plaats. Geweldige ontvangst. Daarna snel naar het Vrijthof , met de fiets, voor een drankje in het zonnetje. We beseffen nu pas waarom we een camper hebben gekocht. Maastricht , Marina haven……we komen zeker terug.
Wat een vriendelijke ontvangst! En ja wat hebben we een super plekje aan de haven. en dan hebben we het nog niet gehad over restaurant De Kajuit in coronatijd. Wat een een heerlijk diner naast onze camper. Overigens ons eerste camper tripje. Genieten hier in Sneek!
Voor ons de eerste keer en route met de camper. en dan kom je hier terecht. We hadden het beter kunnen treffen. Top sanitaire voorzieningen en met zicht op de haven op 50 meter.: GEWELDIG! En ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum.
Voor ons de eerste keer met camper op pad. Geweldige accommodatie met alle voorzieningen bij de hand. En dan het sanitair: GEWELDIG! Jammer dat ze het weer hier nog niet hebben kunnen regelen Aanrader. We komen zeker een keer terug.
Onze allereerste camper vakantie. Spannend. Als je dan hier komt is het ijs gebroken. Uitstekende ontvangst en een prachtige plekje om te staan. en dan het sanitair: top! Ons camperweekje is hier een perfecte start. Op naar Zierikzee centrum voor dat de terrassen om 6 uur dicht gaan.😂