@MartW
- 2018
wat een gezellige camping. het is een erg verzorgde plek van leuke eigenaren. hier en daar een grapje op de muur, echt een aanrader. mooi aan het water, gratis roeiboten, hout en bbq plekken. ook zijn er subs te leen voor 100 kronen. tot slot ook nog gratis bezoek aan een museum. heel leuk echt heen gaan!
hele mooie plek aan het meer. Wel aan een weg maar super rustig. Op de rots in het water kun je heerlijk lezen mocht het weer dat toelaten. Echt een aanrader!
Een mooie plek bij het meer! bij aankomst stond er één andere camper. Heerlijk genoten van de rust en op het strand naar de zonsondergang gekeken. Echt een aanrader!
Mooie plek aan de haven. Sanitair is prima. Vriendelijk havenmeester. Stroompalen betalen nu met €1 ipv €0,50. Wanneer de wind Z/O is ruik je de afvalverwerking van vlees van het bedrijf die aan de overkant van het kanaal zit. Das niet lekker. Verder mooie fietsroutes en leuke binnenstad op loopafstand.
2023
fijne camperplaats genoten van de fiets en wandeltochten hier in de buurt. vissen voor de deur beter kan het volgens mij niet. wat een natuur in deze omgeving. geen toilet “is in aanbouw “of douche, wat voor ons prima is (alles aan boord) super vriendelijke eigenaren. kom zeker nog eens terug👋
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2021
dit is geen geoorloofde camperplaats meer
door Corona en Hemelvaartsdag natuurlijk drukker in ons land en dus ook hier in Hoek van Holland. Lees dat er mensen zijn die de plekken te weinig vinden. Dat snap ik niet. Gooi je daar alle parkeerplaatsen vrij dan staat ook alles vol. ‘t Is gewoon een geweldige plek. Ik heb meer moeite met die zgn camperaars die langer dan is toegestaan blijven staan en dan ook nog gewoon ter plekke de vuilwaterkraan lostrekken. Handhaven Gemeente! Martin
2020
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Mooie rustige plek. Zeer vriendelijk ontvangst met uitleg. €15 in enveloppe, 2 pers, stroom en bijzonder schoon toilet/douche