@MartenWarntjes
- 2015
We hebben hier 7 nachten gestaan met de camper. Mooie camping voor 17 euro per nacht. Elke keer op de fiets naar het strand van Narbonne Plage. Echt genoten.
Heerlijk hier, prachtig uitzicht en je staat heel vrij ,heel rustig ook. alles hier prima voor elkaar. Schitterend fietsen hier langs de Vecht Er is nu ook een veldje voor caravans en vouwwagens.
Deze camping is het niet waard om te verblijven. Zijn echte geldwolven. Wij kamperen al 40 jaar maar dit nog nooit meegemaakt! We hadden een plaats gereserveerd om s'morgens aan te komen in verband met het fietsen van het Pieterpad. Moesten we €11,50 extra betalen omdat we om ca. 10.00 uur aankwamen. Niets vooraf gezegd ..... Als we alles hadden geweten hadden we onze camper op de parkeerplaats gezet of waren we helemaal niet meer gekomen.
Wij hebben genoten hier, prachtig uitzicht over de weilanden. Heerlijk rustig, mooi fiets gebied. Heel bijzonder hoe het gastvrije echtpaar je bij hun melkvee bedrijf betrekt en van alles erover wil vertellen. We waren de eerste camper gasten die de Barrelsauna hebben uitgeprobeerd. Zalig. Beslist een aanrader hier.
We hebben hier paar dagen gestaan. Toen we na eerste nacht vroegen of we niet op één van de vele lege plekken bij het water mochten staan? Kregen we als antwoord dat die allemaal besproken waren. Echter al die plekken bleven leeg en wij keken uit op groen gaas van de tennisbaan. Hebben ons echt afgescheept gevoelt en komen hier niet weer terug. Hoezo klantvriendelijk ?
Prachtige camping, heel veel kleine kindjes die zich vermaken in de zandbak. Maar ook erg prijzige camping. Hoogseizoen, maar om dan in de rij te moeten wachten voor de douches. Dat wil je niet wanneer je €45 betaald, of bij 3 wc het papier op . Zeer slechte WiFi en totaal geen bereik van de telefoon.

Geweldig mooie camping met keurig sanitair. vriendelijke mensen . een pluim.
Mooie camping. Alles oké. Komen hier vast en zeker een keer terug. Hadden prachtig zicht op het meer. Echt aan te bevelen.
Prachtige plek aan het meer met alle voorzieningen. Eten voor een redelijke prijs.