@MartieBrussaard
- 2021
- Niesmann Bischoff Integraal Arto 88 LF
- 2022
- Integraal

Gewoon een gezellige familie camping direct aan het meer. Mooie plekken met stroom en sanitaire voorzieningen vlakbij. Zeer vriendelijke eigenaars runnen deze plek vol passie. Een restaurant, broodjes service, terras en vlak bij Iseo. Kortom toppie.
Prachtige camperplaats met een geweldig restaurant. We hebben genoten van de sauna, whirlpool, zwembad, terrassen en de hele atmosfeer. De wijnen zijn ook heerlijk. Kortom genieten!!!!

Prachtige nieuwe camperplaats bij de jachthaven. Fantastisch uitzicht en verharde plekken. Compleet servicepunt met alle voorzieningen. Op loopafstand naar het oude centrum en genoeg horeca. Stroom op de plek en water centraal. Kortom alles erg mooi.
Heerlijke camping met uitzicht op de Visuvius. Zeer vriendelijke ontvangst en mooie ruime plaatsen. Stroom en water op elke plaats. Douches betaald zijn ok. Toiletten en papier aanwezig. Kortom een aanradertje tussen Pompei en Visuvius.
Kleine perfecte camping met alle voorzieningen. De begeleiding en ontvangst is van een hoog niveau. Vlak bij de zee en stadje. Mooie afgebakende plekken en water/stroom/afvoer op de plek. Kortom toppie.
Fijn verblijf gehad op deze camping. Prachtig sanitair en mooie plekken. Het in/uit checken gaat via een moderne zuil. Vlakbij zwembad en centrum Hartberg. Een aanrader!!
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie plekken op gras. Toiletten en douches perfect. Klein winkeltje en restaurantje, en vooral hele lieve eigenaren. Kom er zeker terug.
Het is een mooie plek met prachtig sanitair. De eigenaresse Paola is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het centrum van Verona is vlakbij.
Prachtige nieuwe camping met lieve ontvangst. Klein winkeltje met streekproducten en wijnen. Sanitair subliem en de plekken afgebakend en zeer mooi.
Laat aangekomen maar vriendelijke dame kwam alles uitleggen. Mooie ruime vlakke plekken. Sanitair wordt vernieuwd en maakt het af.