@MartienBouwmeester
- 2022
Vies sanitair, geen internet, geen wasmachine. Plaatsen op gras en asfalt, vrij dicht bij centrum. Rij door, kies een andere camping.
Wij hadden niks gereserveerd,maar vanwege pinksteren waren veel campings vol. Gelukkig konden we terecht op het tentenveld van Park Pollentier 4, waar we alle ruimte hadden. Daags daarna stonden we tussen de tenten. Camping is verouderd, sanitair idem dito maar wel schoon. Af en toe kwam er een vliegtuig laag over, maar dat is niets in vergelijking van de F 35’s van Volkel. Douchemuntjes 1,50 voor 7 minuten douchen.
Wij moesten bij Horren reparatie Nederland zijn, hier in Dreumel. Daar is onze hordeur perfect gemaakt, daarna reden we naar deze cp. Niemand te zien, maar op het bord hing de info. Contante betaling in enveloppe in brievenbus gooien. Gelukkig hadden we dat contant, een andere oplossing zou zijn om de eigenaar te bellen en om een tikkie te vragen. Rustige cp, heerlijk geslapen. Verharde plaats met ruim grasveldje. Mooi uitzicht over de weilanden
Wat een fijne plek en een hele prettige prijs. We betaalden 26 euro voor 2 personen, 2 nachten, met electriciteit. Er is een overkapping met een soort huiskamer, zelfs met een haard en boekenkast. Er staat een sjoelbak, dambord en je kan darten. voor de kinderen staat er buitenspeelgoed. Ook staat er een vriezer met ijsjes, een magnetron, broodbakmachine en airfryer. Er is een klein winkeltje. Geen wc en douche, wel een buitendouche. Topplek !
De Bronkhorst is in Velp ( N. Br) en niet in Grave. Het is een fijne plek, ‘s nachts lekker rustig en donker. Iedere morgen kwam Cas verse eitjes en broodjes bij de camper brengen, wat een verwennerij. Grave, een leuk vestigingsstadje. ligt om de hoek. Er zijn leuke restaurantjes, een grote AH en Lidl. In de omgeving kan je heerlijk fietsen. Kortom: zeker een aanrader. 👍
Prima rustige camping, vlak bij Valkenburg en Maastricht. Vriendelijke beheerders, boekenkast aanwezig, schoon sanitair, grote Jimboop 1.6 km afstand in Beek, plukbos. om 22.00 uur gaat de poort dicht, er is wel een voetgangersingang bij het plukbos. Het enige dat ontbreekt is een loosplaats voor grijs water, die wordt volgend seizoen aangelegd. Als de loosplaats er wel zou zijn, had ik deze camping 5 sterren gegeven.
Gratis en off the grid, vlakbij stadscentrum. Wij zijn ‘ s avonds het centrum ingelopen en zijn uit eten geweest. Rustige nacht gehad.
Practisch in het centrum, prima cp. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en rustig geslapen.
Prima cp met veel voorzieningen, en dat voor die prijs. Ruime plekken , rustige plaats. Electra 50 ct/kwh. Schone douches en toiletten, map met diverse uitgeprinte fietsknooppunten routes. Zelfs een verbandtrommel is aanwezig, en er liggen leesboeken. Ook folders van eetgelegenheden. In het dorp is een Plus, goed bereikbaar met de fiets. Betaalzuilen electriciteit bevinden zich op het veld. Chapeau voor de eigenaren van deze cp!

prima camping, vriendelijke eigenaar. Op vrijdag worden in de houtoven pizza’s gebakken, die heerlijk smaken. Ondanks dat er heel veel plekken bezet waren met campers, caravans en tenten was het er heerlijk rustig. Met je tent sta je in de boomgaard. Keurig sanitair, boeken en tijdschriften beschikbaar. Er is ook een overdekt terras waar je wat kan drinken. De bediening wordt verzorgd door clienten van Philadelphia. Er is ook een kleine winkel
Sitecode: 91927
Leuke camping als je met kinderen bent, er zijn 2 speeltuintjes. Camping behoorlijk aan de prijs, daar komen dan ook nog 5 euro reserveringskosten bij. Je hebt een eigen water - en stroompunt en 4 Ammpere. Gebruik je meer dan moet je betalen. Bezoek betaald geld en voor hun auto parkeerkosten. Verder kost de douche 50 eurocent, daar heb je dan ongeveer 4-5 minuten warm water voor.
Cp is heel basic, de prijs is er ook naar. Wc aanwezig in schuur. Mooie uitvalbasis om mooie fietstochten te maken. Dordt is redelijk vlakbij. Prettige ontvangst.
Prima cp, aardige mensen. Schoon sanitair, er is info over omgeving. Ook boekenkast aanwezig., in schuur mogelijkheid om fietsen op te laden en te stallen. Tot slot; de moeder van Sam bakt lekkere pannenkoeken en komt die bij de camper bezorgen. Mooie omgeving om te fietsen. Dordt en Gorcum redelijk dichtbij.
op zondag gesloten. Tel nr receptie buiten gebruik.
30 maart 2024. Hotel is dicht, geen elektriciteit en geen supermarkt in de buurt.
Groot grasveld tegenover water en aan de overkant een camping. Er is idd stroom, midden in het weiland is een stroompunt. Er loopt een verlengsnoer naar een paadje tussen de bomen, met 5 stekkeraansluitingen. Er kunnen dus max 5 campers aan de stroom, die samen dan 10 ampere moeten delen. Het lukte ‘s morgens wel om de Senseo te gebruiken. Rustige cp, heerlijk geslapen. Wij waren een van de dertien campers.

Prima cp. Centrum op 200 mtr afstand, Aldi en Jumbo zowat om de hoek. Grote Jumbo met geweldig assortiment. Bij Arie en Diny zijn kaartjes voor het zwembad verkrijgbaar, tegen sterk gereduceerd tarief, nl 3 euro . Arie en Diny zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vanmorgen vroeg stond Arie het sanitair al schoon te maken met de hogedruk spuit. Prima plek, fijne prijs. Zeker aan te raden.
Sitecode: 20940
Rustige plek met uitzicht op het kasteel. Volledig off the grid, prima te doen.
We werden hartelijk welkom geheten door Monique. Fijne cp en camping in mooie omgeving. Goede voorzieningen en goed internet. Goede locatie voor fietstochten. Bij slecht weer is thermen Bussloo zeer aan te raden, het is vlakbij. Wij komen beslist een keer terug.
Schitterende cp van Joop en Jolanda met uitstekende voorzieningen. Erg vriendelijk beheerdersechtpaar. Als we hier in de toekomst weer in de buurt moeten zijn, komen we beslist weer naar deze prettige cp.
We stonden hier op de parkeerplaats van het dorpshuis. Wc en douche beschikbaar. Rustige, gewilde plek. Wat betreft internet: we werden er om de 20 minuten steeds uitgegooid. Aangrenzende sportvelden, er was een voetbaltraining in de avond. Bij het registratiebewijs zat ook een A-4tje met info en bezienswaardigheden. Heerlijk gegeten bij de Oase, ook prettig geprijsd.
We hebben hier 2 nachten gestaan aan de rand van het Tjeukermeer. Mooie plek, veel voorzieningen, voldoende sanitair. Vriendelijke beheerder. Voor stroom betaal je 3 euro per dag. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten. Vlak bij is een strandje waar je ook kan zwemmen in het Tjeukermeer.
Rustige cp, je staat op betonnen platen. Water bij kraantje museum. Verder is er stroom. De wc is alleen beschikbaar als het museum open is, van woensdag tot en met zaterdag. Jannie is erg vriendelijk.