@MartienBrand
- 2005
Door motorpech kwam ik hier tot mijn geluk toevallig terecht. Voor een afspraak met een monteur voor diagnose, voor afspraak met de Fiatgarage in Huelva werd ik uitstekend geholpen door de eigenaresse. Ook maakten zij een afspraak met het bedrijf dat mijn camper met takelwagen naar de gerage bracht. Ik huurde een auto in Huelva en de eigenaar bracht me naar het afhaalpunt. Kortom, betere service was niet mogelijk.
De plek is duidelijk verbeterd sinds de laatste keer dat ik hier was. Vlakker en voorzien van gravel
Wat een mooie plek. De bediening van de zuil voor drinkwater en stroom is ‘eenvoudig’: druk op de start knop en druk dan op alle vier groene knoppen eronder. Met een beetje geluk heb je dan water en stroom.
Mooie nieuwe camperplek

Een wat troosteloze plek. het sanistation heeft een flinke opdoffer gehad. Kraan voor drinkwater werkte niet
Rustige plek. Plaats storten toilet mooi schoon met eigen kraan, gescheiden kraan voor drinkwater
Sitecode: 21935
Bij het kerkhof met uitzicht op het meertje mag je ook staan en daar sta je vlakker en mooier. Voorzieningen bij de kerk
Nog steeds een leuke plek. De beheerster komt 18.30 uur langs. Mocht elektra niet werken dan sluiten ze die aan en openen de douche als je wilt.
om er te komen moet je onder het spoor door. dat is 3 meter hoog of beter gezegd laag.
Mooie camperplek. Maar volgens was de helft bezet door campers die er veel langer staan dan het maximum van drie nachten. De kraan voor drinkwater was verwijderd.
prima rustige plek
Een camperplek waar je als camperaar van droomt. Ruime plaatsen, prachtig terrein, mooie omgeving om te wandelen en fietsen, vriendelijke ontvangst, prima WiFi, etc. Waarom verder zoeken? Hier kun je een hele winter blijven.
Leuke camping. Vanwege mijn leeftijd kreeg 50 procent korting op alles. Ontvangst was vriendelijk. Wifi werkt goed en is gratis. Onbeveiligd netwerk, dus vpn aan te bevelen.
was er vandaag. de camperplek is gesloten
leuke plek. er is geen stroom meer.
prima plek. alles werkte. het is niet alleen een service plek. Je er ook overnachten. Met een lange kabel kun je ook de stroom gratis gebruiken. Overdag wel verkeerd lawaai.

Mooie plek bij een vestingstad, waar een renovatie in volle gang is. Ben bij de brandweer wezen informeren. Het tarief was 0.00
Druk bezochte plek. Was vol toen ik rond de middag aankwam. Ben uitgeweken naar een parkeerplaats langs de Rue de Pont Neuf. Irritant dat er in het najaar op korte afstand van het reservaat heel veel geknald wordt door jagers.
Mooie rustige plek. In het dorp is een cafe brocante, maar verder niets. Bij het gebouwtje van de petanque is een kraan waar ik wat water heb getapt.
Leuke plek, met bakker in het dorp en slager die ook klein assortiment levensmiddelen heeft.
Je loopt zo het gebied van de oesterkwekerijen in en het dorp is gezellig met volop eetgelegenheden
Goeie plek voor 1 nacht en om even de was te doen in de wasserette.
Mooie plek met ongeevenaard uitzicht. De toren beklimmen is een hele toer, maar de moeite waard.
Prachtige plek met gratis 2x stroom bij het hek links van het restaurant. Je hebt het plaatselijke park voor je zelf.
Leuke plaats en aan de overkant van het voetbalveld een bos waar je lekker kunt wandelen.
Inderdaad piept er iets, maar niet hinderlijk. Als je vooraan gaat staan valt het zeker mee. Verder mooie plek.
Mooie plek om rustig de dag en een nacht door te brengen.
Mooie plek onder tegen de wallen van het kasteel. 's Nachts rustig
Prima plek. Stroom is ook gratis, maar dan moet je wel regelmatig op de knop drukken. Ik weet niet of het de bedoeling is dat je de ketting losmaakt om vlakbij het meertje te gaan staan.
Goeie plek. Bakker dichtbij
Prachtige plek, prachtige omgeving. Op 7 oktober was alles nog werkend, ook de stroom.
Prima plek. Leuk stadje met een bijzonder klokkenspel naast de ingang van de kerk.
Was hier op 27 januari. De camping is december en januari gelsoten. De vriendelijke eigenaresse liet me toch toe en ik mocht voor 3,50 euro één nacht blijven staan, inclusief stroom.
Mooie plek. Het tarief is verhoogd tot 4 euro. Het geld werd 's middags opgehaald.
Sitecode: 2041
Leuke plek. Dicht bij centrum. Sanizuil was buiten werking maar op de zuil staat het adres van alternatief in het dorp
Plek weer bereikbaar via slagboom. 4 euro per nacht. Betalen via automaat bij vertrek.
Mooie rustige plek. Toen ik er was kon je niet Spanje inrijden. Weg aan overkant van de brug geblokkeerd door steenlawine.
De parking vóór de camping is verboden voor campers. De sanizuil is wel goed bereikbaar, maar daar kun je niet overnachten. Water kost nu 2 euro met jetons. Op de camping kun je voor weinig geld (10,66 euro voor 2 personen all in) prima overnachten. Die 8 is bedoeld voor de plaats op de camping.
Prima plek voor kort en lang verblijf. Uitstekend sanitair. Wat een rust.
Alleen met een korte camper kunnen er met pijn en moeite 4 vlak staan. De rest van de parkeerplaats is gewoon te scheef. Goede sani om te lozen en water in te nemen.
Mooie plek maar de sanizuil was buiten werking op 2 oktober.
Niet veel bijzonders. Grote vlakte bij garage.
Redelijke plek. Kraan bij bij het clubgebouw van de voetbalvereniging.
Redelijke plaats. Met goede voorzieningen. Langs een drukke doorgaande weg, maar je kunt er een behoorlijk stuk vanaf gaan staan. Splinternieuw toiletgebouw.
Sitecode: 20979
Mooie plek, waar ruimte is voor veel campers. De Coop in het dorp is gesloten, maar verder alle soorten winkels aanwezig.
Heb er een paar nachten heerlijk rustig gestaan met een geweldig uitzicht op het dal van de Taurion.
Prima plek, rustig en veilig. Dorp stelt niet veel voor.
Redelijke plek. De voorzieningen zijn nog steeds krakkemikkig. Als je voorbij het voetbalveld rijdt kun je onder de bomen wel een mooi plekje vinden.
De sani is bereikbaar via een smalle toegang. De overnachtingsplaats is niet meer vlak naast de kerk maar aan de andere kant van de wasplaats. Daar is geen ruimte voor 20 campers
Prima camping met alle voorzieningen tegen een lage prijs
Rustige plek met een mooi uitzicht op de Taag en Abrantes.
Mooie plaats. Bij het huisje met de picknicktafels is ook een kraan om water te tappen.
Muntjes met bankkaart te verkrijgen bij Flot Bleu voor sanitair. Aparte Flot Bleu voor electriciteit. Water is er ook in het toiletgebouwtje. Overdag wel lawaai van doorgaande weg.
Het sanistation Flot Bleu is bij het tankstation. Er hing toen ik er was een groot plakkaat met de tekst Eau Non Potable. Achter het tuincentrum heel rustige plek om te overnachten.
Sitecode: 21937
Mooie ruime plek bij het voetbalveld. Elektriciteit is gratis: 4 stopcontacten. Water om cassette te spoelen is niet gratis.
De plek is nu in goede staat. Prima verlicht. De sani werkt gedeeltelijk, dwz voor spoelen casette is er water. Niet duidelijk waar je jetons kunt kopen. Er staat een informatiebord met service- en overnachtingsplekken in de omgeving.
Sitecode: 19310
Mooie camperplaats. Rij vanaf de stad het nieuwe kerkhof voorbij en dan op de rotonde links. Niet de doodlopende weg inrijden tegenover het kerkhof, zoals mijn TomTom wilde.
Mooie plek met goede voorzieningen. Uitzicht over een meertje, waar je in een kwartiertje omheen kunt lopen. De camperplekken zijn soms bezet met gewone auto's van de locals.
Sitecode: 2055
Prima plek met ruime plaatsen.
Goede camping. Was dit jaar open tot 9 november. Ligt aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en aan de GR654.
Keurige plek. Zuil werkt met creditcard. Die camping ziet er goed uit, maar is niet het hele jaar open.
Sitecode: 21917
Mooie plek. Je kunt best wat verder van de weg gaan staan op het grind. Voor jetons moet op de nabij gelegen camping zijn.
Eigenlijk meer een serviceplaats annex tankstation. Ik denk dat je in het dorp op een parkeerplaats wel kunt overnachten.
Het water zou beschikbaar moeten zijn via de wastafel in het overdekte gedeelte, maar die is volgens mij definitief buiten werking evenals de toiletten. Toch een zeven omdat het een mooie plek is zonder voorzieningen.
Prachtige plek met mooie uitzichten over de wijngaarden van de Champagne.
Mooie overnachtingsplek bij de rivier. Negeer het verbodsbord, dat je niet mag kamperen. Naar deze plek wordt verwezen vanuit het servicepunt in het dorp.
Slechte plek om te overnachten, maar prima voor water innemen en lozen en voor legen toilet. Overnachten kan prima bij de rivier. Wordt hier ook naar verwezen, dus laat je op die andere plek niet afschrikken door verbodsbord, dat je niet mag kamperen.
Goede plek om te overnachten. De plekken vóór de feestzaal zijn wat scheef, maar er is genoeg ruimte.
Sitecode: 19309
Mooie plek, bij een bezienswaardig stadje.
Goede overnachtingsplek. Beetje afgelegen. In de buurt van het bouwsel met groen dak is water gratis te tappen bij een Point Belle Eau.
Aardige plek. In Vaux op de parkeerplaats tegen de dijk die de stuwmeren scheidt is een veel betere plek.
Sitecode: 19573
Prima plek. Toen ik er was enige drukte in verband met het kastanjefeest.
Sitecode: 21917
Goede overnachtingsplek. Water Sanizuil nog steeds buiten gebruik. Gezellige haven met veel Engelsen.
Prima camping, ook om wat langer te staan. In verhouding met alle parkeerplaatsen in het dorp (6 euro per nacht) is dit veel beter.
Gezellige plek bij mooi stadje.
Goed servicestation. Overnachten het beste op de place du donjon.
Sitecode: 2068
Goede overnachtingsplek. Inderdaad niet langs de muur van de donjon parkeren, anders sta je de schoolbussen in de weg, die 's avonds hier komen keren.
Prima plekje. Goed om te wandelen langs het Canal de Bourgogne.
Met die onveiligheid valt het echt wel mee. Ik vond het een prachtige plek en heb me er geen moment onveilig gevoeld.
Mooie plek, waar veel camperaars overnachten. Eetgelegenheden kort bij. Bij het strand is een openbaar toilet, waar je water kunt tappen
Uitstekende locatie. Alle voorzieningen voor een zeer schappelijke prijs.
Prima plek zonder voorzieningen. Inderdaad, een korte camper is hier aan te bevelen.
Prima plek met alle noodzakelijke voorzieningen. In het dorp is niet veel te beleven of te kopen. Niet ver van een begraafplaats van 900 slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.
Leuke plek voor een overnachting. Het sanistation is van 15 april tot oktober gesloten. Vuil water storten en WC legen wel mogelijk in die periode. Het gras was in maart niet toegankelijk, te drassig. De parkeerplaatsen vóór het restaurant zijn kort.
Prima plek. Toen ik er was ging het hek 's avonds niet dicht en kwam om een uur of zes de beheerder het geld ophalen.
Mooie plek met alle noodzakelijke voorzieningen in een rustig dorp. Fiets- en wandelmogelijkheden langs de Loire.
Prima rustige plek met alle voorzieningen gratis. 4 stopcontacten voor stroom.
Mooie rustige plek bij het voetbalveld. Mooi dorp met kasteel, restaurant, bakker en slager. Wel de borden volgen anders kom je voor een te lage doorgang te staan.
Rustige plek met prachtig uitzicht. Parkeren en overnachten op de gemeentelijke parkeerplaats vóór het dorp, dat geheel voetgangersgebied is.
Mooie plek. Bij de ingang kun je kiezen van welke diensten je gebruik wilt maken en hoe lang je wilt blijven.
De camping ziet er wat verwaarloosd uit, maar sanitair is schoon en met de bus ben je zo in de stad.
Op weg naar het zuiden en terug naar huis in Nederland maak ik hier altijd een tussenstop. Mooi uitzicht. Niet ver van de doorgaande wegen. Keurig sanitair.
Prima tussenstop voor overwinteraars op weg naar het zuiden of terug naar huis.
Toen ik er was op 20 november was de plaats gesloten.
Prima plek. Minpuntje is dat er geen aparte kraan is voor schoon water.
Prima en ruime parkeerplaats. De voorzieningen zijn wel degelijk aanwezig. Je rijdt er langs als je de parkeerplaats oprijdt. De mening van Hoanne is dus ongefundeerd.
Sitecode: 2043
Goed voor één nacht. Verkeer komt kort langs je, maar het straatje is niet druk.
Leuke camping met goede voorzieningen. In de winter zijn alleen de verharde plaatsen voor campers te gebruiken. Vóór de camping is een sanizuil voor als je alleen wilt lozen en water wilt tanken.
Sitecode: 19657
Redelijke plek. Parkeerplekken wat kort. Goed voor één overnachting
Prima plaats om te overnachten.
Mooie plaats dichtbij het centrum en oude torens. Goed aangegeven en het is verstandig die borden ook te volgen. Vergeet niet de vragenlijst in te vullen over de service en de stad.
Sitecode: 19691
Goede overnachtingsplek. Geen echte voorziening om toilet te legen. Moet via dezelfde voorziening als die van het grijze water.
Prima plek in een park waar druk gewerkt wordt aan de renovatie.
Mooie plek met zeer goede voorzieningen en als kers op de taart een uiterst gastvrij onthaal.
Nog steeds een prima plek op heenweg naar en terugweg uit Portugal.
Na drie jaar was ik weer eens hier. Niets veranderd, behalve dat de stroom nu wel werkte. Een bezwaar is inderdaad dat er geen aparte kraan is voor schoon water.
Aardige plek, maar overdag wel verkeerslawaai van de doorgaande weg. De voorzieningen zijn alleen volledig in werking als de camping open is van april tot oktober. Lozen is mogelijk. Vóór de camping is een betere plek om te staan op de Place de Hessange.
Bij sani geen aparte kraan voor drinkwater. Maximale verblijfsduur 72 uur. De plekken om te overnachten zijn niet verhard en bij nat weer lijkt het riskant daar op te rijden zeker met een zware camper.
Prima plek. Goed onderhouden. Zeker een alternatief voor de plek in Oradour sur Glane.
Is inderdaad alleen een servicepunt. Te weinig ruimte om daar te staan. Dichtbij bij de tennisbaan is een mooie vlakke parkeerplaats, waar ik op 1 november heb overnacht. De camping was toen gesloten.
Als je langs de tennisbaan rijdt kom je op een andere mooie plek, vlak bij een stuw in de Arnon. Bij de tennisbaan staat een urinoir en daar is ook een werkende kraan.
Leuke plek midden in het rustige en vriendelijke dorp. Overnachten op het plein of elders in het dorp waar voldoende parkeerplaatsen zijn. Je kunt er leuk wandelen bij de visvijvers aan de rand van het dorp.
Mooie plek die ook heel druk kan zijn, bijvoorbeeld eind oktober tijdens het feest van de kraanvogels. Ik was daar toen en de parkeerplaats stond helemaal vol met campers.
Prima plek. Als je in oktober komt kun je genieten van de duizenden kraanvogels, die tegen de avond het meer opzoeken om te overnachten.
Prachtige plek met alle voorzieningen. In het najaar toen ik er was hoor en zie je grote groepen kraanvogels, komend van en terugkerend naar het Lac du Der.
Prima plek met historie.
Prachtige camperplek met alle voorzieningen.
Mooie plek in een mooie omgeving. Campinghouders neem hier een voorbeeld aan!
Was daar eind februari voor 1 nacht. De nieuw ingezaaide plekken waren afgezet, maar er was voldoende plek. Er worden ook nieuwe sanivoorzieningen aangelegd.
Prima overnachtingsplek. Bij nat weer zijn er eigenlijk maar 3 bruikbare plaatsen, omdat ik dan niet op het gras zou durven met de camper. Tarief inmiddels 10 euro all in voor 1 nacht.
Sinds mijn bezoek in 2010 niet veel veranderd. De sanizuil was buiten werking tijdens de sluiting van de fietsverhuur.
Ik heb er twee maanden (december en januari) met veel plezier verbleven. Een prima plek om te overwinteren. En mocht het wat koud zijn dan kun je altijd de handen uit de mouwen steken en helpen klussen.
Prima rustige plek met de nodige voorzieningen.
Geweldige camping/camperplek met Nederlandse beheersters. Volg niet uw TomTom om de plek te bereiken, want die stuurt u letterlijk het bos in. Mocht u in Ribeira terechtkomen, dan weet u zeker dat u verkeerd zit. Rij naar Oliveira do Hospital en dan via Bobadela.
Mooie plek. Overnachten kost 5 euro, en stroom is nu 1,50 euro. Toen ik er was, was het gratis overnachten, maar de stroom was afgesloten.
Goede plek. Vlak langs een weg. Alles gratis, inclusief stroom. Ligt aan de GR654, het pad naar Santiago de Compostela. Plekken bij sani erg scheef. Vlakke parking even verder, maar dan moet je wel ,minstens 50 meter snoer hebben voor de stroom.
Prima plek. Rustig en toch dicht bij het gezellige oude centrum.
Redelijke serviceplaats bij parking, waarvan de meeste plekken zeer scheef zijn. Wat lager op een honderd meter van de sanizuil ligt een mooie nieuwe parking met toiletgebouw.
Leuke plek op het kerkplein. Water was afgesloten toen ik er eind november was. Stroom inderdaad ook gratis. Biologische slager en restaurant aan hetzelfde pleintje.
Leuke plek. Sanitaire voorzieningen waren afgesloten. In het gebouwtje bij de plek vond ik een stopcontact (heb altijd een spanningsmeter op zak) voor stroom. Niemand kwam het geld ophalen.
Mooie plek bij groot gazon met een parcours van staatbosbeheer met veel soorten bomen voorzien van naambordje.
Prima ruime plek. Zuil werkt met bankkaart. Daarnaast is een kraan met gratis water. Ik gebruik altijd antibacteriële doekjes om de kraan in zo'n geval te reinigen. 's Avonds prima verlicht.
Prima plek. Rustig en mooi uitzicht. Stroom niet met jetons maar met 2€ munten.
Goede serviceplaats. Weinig ruimte om te parkeren of overnachten. Een korte camper kan op het plateau staan dat op de foto zichtbaar is.
Mooie plaats zonder voorzieningen. Heb er drie nachten gestaan zonder problemen. Direkt aan het fietspad (voie verte transardennes) van Givet naar Charlesvilles.
Prima plek. Heb er een aantal nachten gestaan als uitvalsbasis om wandelingen in de omgeving te maken.
Stond er 1 nacht op doortocht naar Nederland met carnaval. Wel onrustig, maar verder prima plek.
Goede overnachtingsplek. In de winter is het grasveld afgesloten en kun je op het asfalt staan. Sinds kort is er een Intermarché dichtbij in de hoofdstraat.
Prima plek en alles gratis. Stadje zeker de moeite waard.
Niet de gezelligste plek, maar voor een overnachting prima. Het water doet het. De sani is aan een opknapbeurt toe.
Plek op een wat rommelig boerenerf, maar verder een prima plek.
Sitecode: 12097
Prachtige en heel, heel stille plek met veel extra's. Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaar. Een aanrader.
Prima plek om te overnachten. De voorzieningen zijn een beetje in verval. Er is de mogelijkheid om chemisch toilet te legen en vuil water te lozen. Toen ik er was (februari 2011), was het water afgesloten
Volgens mij de beste van de drie plekken in Castell'Arquato. Het water uit het kraantje loopt continu. Onduidelijk of het drinkbaar is.
Parkeerplaats beneden aan de rivier langs een doorgaande weg.
In feite een camping met een pad waarlangs plaatsen voor campers. Prima plek, maar in de direkte omgeving is niets te beleven
Leek me een ongeschikte plek. Drukke parkeerplaats. Er is een kraan in het park en er zijn openbare toiletten
Het verkeerslawaai viel wel mee, maar bij het zwembad stond continu een generator te brommen. Verder een goede overnachtingsplek en het centrum van Carpi is de moeite waard.
Grote parking met drie gereserveerde plaatsen voor campers. Niet echt rustig, maar goede overnachtingsplek. Gezellig winkelcentrum dichtbij
Mijn GPS had moeite de plek te vinden. Gewoon het dorp inrijden en dan de borden naar Villaggio Natura volgen. De plek viel een beetje tegen. De omgeving is prachtig, maar de camperplek is toch wat in verval. Het gedeelte met de grasondergrond is volgens mij buiten gebruik en vervallen. De sani is primitief: geen aparte kraan voor drinkwater, de wc moet je legen via een rooster waar je ook het grijze water in moet lozen. Maar de omgeving maakt veel goed.
In de winter wat afgelegen. Volgens mij zijn de voorzieningen alleen te beschikbaar wanneer het park open is van maart tot oktober. Van oktober tot maart gratis
Ik heb de plek niet echt kunnen bekijken, omdat hij op 4 februari gesloten was. Was niet duidelijk sinds wanneer en voor hoe lang. Door de kieren van het hek zag het er goed uit.
Mooie plaats bij een natuurreservaat waar het goed wandelen is.
Prima camperplek. Even de weg over en je bent op het strand.
Is vergelijkbaar met de camperlaats Rio Pircio, waar hij direkt achter ligt. Ik ben er langs gelopen eind Januari en hij was gesloten tot Maart. Kon niet zien wat de sluitngsperiode is.
Rustige plek met de voorzieningen die je nodig hebt.
Goede plek om Ancona te gaan bebijken. Ik betaalde nu 12 euro, inclusief stroom
Mooie ruime camperplaats vlakbij het voetbalveld. Het water bij de Camper Wash is volgens de zuil niet drinkbaar. Tegenover de sani is een watertappunt. Er is geen electriciteit
De betaalautomaat was buiten gebruik, dus kon gratis overnachten. Alleen voor de stroom moest ik betalen. Prima plek.
Mooie plek. 's Avonds heel goed verlicht. Museum over Leonardo da Vinci moeite waard
De plek is overdag niet zo rustig. Je staat min of meer op de weg naar het sportpark. Het aantal bruikbare plekken is denk ik 10. De sani is richting sportpark, net over het viaduct.
In de winter een mooie ruime plek. De stroomvoorziening bestaat uit één stopcontact. Leek me niet bestemd voor gebruik. Betaalde 12 euro.
Gevlucht van het vanwege kerstvakentie bomvolle Oasi Park in Diano Marina naar hier. Voldoende plaats en veel betere plek.