@Martijn-Visscher
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2019
- Ford Rimor Superbrig
- 2008
- Ford
- Alkoof
Juli 2026
Een prima camperplaats! Ruime plaatsen en schoon. De prijs inclusief entree in de therme is prima (wij waren er met 2 volw. en 3 kinderen) Heel mooi als doorreisplek of voor een dag vermaak. Bijbehoren sanitair is perfect en het personeel erg vriendelijk. In de buurt is verder niets te beleven; daarom 4 sterren in plaats van 5.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Wat een prachtige plek! Deze camperplaats bied alles wat er nodig is inclusief klein zwembad en ligweide. Het sanitair is netjes en schoon. De plaatsen Desenzano en Sirmione zijn prima op de fiets te bereiken. Als wij in de buurt zijn komen we zeker eens terug.
Voor mensen met een camper geen aanrader. Voor bijna 100,- per nacht stonden wij op een ‘superior pitch’ omdat onze camper langer is dan 7m. De ‘superior pitch’ was niet meer dan een grote stoffige zandbak. Daarnaast is het zwembad niet bij de prijs inbegrepen en betaal je daar nog eens 22,- per persoon voor. (in ons geval 110,-) Wat een belachelijk verdienmodel; wij zijn na twee overnachtingen weer vertrokken.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Erg leuke camping. Grote plaatsen en niet heel druk. Goede faciliteiten en een leuk zwemstrandje. Waterfietsen, springkussen en een speeltuintje voor de kinderen. Beheerders zijn erg vriendelijk. Nette prijs.
Prachtige plek met goede sanitaire voorzieningen. Goede uitgangspositie om te wandelen of voor MTB. De dieren die vrij rondlopen zijn ook leuk. In verband met de prijs van 54,- per nacht ( 2 volwassen en 2 kinderen van 3 en 5 jaar) zijn wij na 1 nacht weer vertrokken.
2020
Prima plek om een nacht door te brengen. Ideaal gelegen op de route naar bijvoorbeeld Kroatië. Voldoende restaurants op loopafstand (ca.1km) om een gezellige avond door te brengen. Eenvoudig sanitair maar zeker schoon. Wassen en drogen voor 1 euro per uur. Gelijk achter de camperplaats liggen mooie wandel gelegenheden. Zeker een aanrader als tussenstop.
Prima camping. Overal kleine speelveldjes voor kinderen. Mooi zwembad en prima horeca. Ook de speelvijver is leuk. Mooie fietsroute door het bos naar Emmen.