@MartijnRief
- 2019
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek als je zelfvoorzienend bent. Klein stukje de brug over lopen en je komt bij een klein riviertje (niet om te zwemmen op dit moment) . Er is wel een wc maar geen wasbak om je handen te wassen. Lekkere wijn geproefd en gekocht. Veel muggen.
2023
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

prima plek! wel krap als hij vol zou zijn. kleine plaatsen (net je luifel uitgedraaien) beste is dan de laatste plek te pakken dan heb je geen buren (plek 6 bijv) daar zit ook het kraantje. restaurant was helaas vol. je kan na half 7 pas bellen om te reserveren. het is slimmer om dag(en) eerder te reserveren ik begrijp dat dat nodig is. klein speeltuintje. zwembad tegen betaling 50% korting voor camper gasten. (geen gebruik van gemaakt). rustig.
super mooie plek. uitzicht op zee. loopafstand 50/100 m. maar dan 75 campers. aantal vaste bewoners. iedereen stoeltje/tafeltje buiten. smorgens om 9.15 klopte de polite op de deur degene die niet direct vertrokken kregen een bon! dus mooie plek maar helaas niet gedoogd. blij dat ze niet s nachts kwamen.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

toen we rond 22 uur aankwamen stonden er meer dan 10 campers (met mensen er in). dus dat voelde veilig. besloten te blijven. Tussen 23 en 24 uur reden de meesten weg. 2 bleven er staan. de politie kwam rond 1 uur rustig aangereden, reed langzaam ter controle/bewaking langs de campers af en reed verder. prima plek. rustig.
naar toe gereden; is een hotel met zwembad. er was niemand te vinden. toen we wegreden liep er iemand binnen maar deze kwam niet naar buiten. leek verlaten. zijn verder gereden naar cp bij restaurant. verder weinig mogelijkheden in omgeving
staat een bord verboden te kamperen! mooi lokatie om te parkeren en het strand te bezoeken maar slapen mag niet!
vriendelijk ontvangst. prima ruime plek bij restaurant. mooi uitzicht. 1 stroompaal werkt de andere niet! toilet en eenvoudige buiten douche. we hebben niet bij het restaurant gegeten (waren te laat) maar zag er prima uit. coördinaten kloppen niet doorrijden over asfalt weg richting kerk Santa Victoria dan kom je er ook. (onderweg passeer je een gesloten hek met vlag dit is een boerderij deze rij je voorbij). 15 euro.
2020
Lekker rustig, dicht bij Zierikzee. Sanitair verouderd en mag wat vaker schoon gemaakt worden. Ruime plekken met voldoende privacy. Speeltuintje is weg. Vooral geschikt voor duikers en "ouderen" (zonder kids)