@MartijnenTanja
Het is een mooie locatie, echter als je de eerste keer komt is het wel allemaal verwarrend. Zeker als de parkeerplaats volstaat met incheckende campers en caravans. De incheckautomaat is namelijk bij de ingang van de camping en de camperplek licht een stukje verderop achter de parkeerplaatsen van auto’s. Dit mogen ze wel beter aangeven. Ik sluit ook aan bij de laatste review dat ze bij de receptie niet erg vriendelijk zijn. Verder prima plek.
Een prima plek, kleinschalig maar de voorzieningen zijn goed. Er zijn niet veel mogelijkheden voor wandelingen of fietsen. Wij zijn vanuit hier met de bus naar Tavistock geweest, is een ervaring op zich de lijnbus die zich tussen de heggen doorwurmt!
Is een soort familiecamping, zoals Centerparcs erg groot met alle voorzieningen. In het begin is best lastig je te oriënteren omdat goede bewegwijzering alleen in het centrum goed aanwezig is. Camping ligt mooi in de duinen en dicht bij zee en als het eb is kun je makkelijk over het strand naar Perranporth lopen een mooi toeristisch plaatsje. De camping is goed bereikbaar en prijs/kwaliteit is ook goed. Wij hebben de plaats via internet geboekt.
De camping is een mooi plek, echter er te geraken is een uitdaging met de camper. de laatste 10km zijn de weggetjes erg krap. Ik heb km’s gereden waarbij ik links en rechts de hagen raakte met de spiegels, regelmatig vastgezeten bij tegenliggers, weinig zicht vanwege de kronkelende weg, daarbij gaat deze flink op en af. Toen ik bij de camping arriveerde, mocht ik op de parkeerplaats staan voor 70 pond. Ik ben linea recta gillend weggereden!
Dichtbij het centrum,mooie stad.Ligt dichtbij het spoor,is gehorig.
geen broodjes service en geen restaurant op de camping. De prijs €29 p/d vinden wij dan aan de hoge kant.
Wij hebben hier eerder gestaan en zijn vol goede moet weer naar deze plek gereden. Toen wij aankwamen bleek de camperplek gesloten. Ik weet niet of hij weer open gaat, de verkeersborden naar de camperplek staan er nog. Bij het eerste bord stond al aangegeven dat de camperplek gesloten was. Hopelijk komt deze weer terug!
wij hebben 2 nachten op camperplek gestaan. Als je voor 11.00u niet weg bent dan moet je weer een nacht bijbetalen. Je hebt volgens mij in deze omgeving niet zoveel keus. Het is verder een prima plek.
Sitecode: 91951
Nette camperplaats met aardige eigenaar. Mooie omgeving en rustige plaats. Op loopafstand van Mook, de Mookerplas en - Mookerhiede. De Mookerheide is prachtig met uitzicht op de Maas en Cuijk