@Martin-en-Els
Juli 2026
Wij waren hier in Juni en het was nog heerlijk rustig op de Camping. Het uitzicht op diverse plekken is fenomenaal, je ziet dan de witte toppen van de Pyreneeën. Ook het Kasteel van Saissac is het bezoeken waard. Vlakbij een kleine supermarkt voor een broodje of andere boodschapjes. Personeel is zeer vriendelijk en wij komen zeker nog eens terug
Wij waren hier begin Juni en het was redelijk rustig op de camping. Het sanitaire was netjes en schoon. Heerlijk gegeten in het restaurant voor een goede prijs. Zeer vriendelijk personeel en we komen zeker terug. Bij de receptie is het mogelijk om een kano tocht te boeken, je wordt dan op de camping opgehaald en terug gebracht.
Juni 2026
Fijne camping op 3 minuten van het strand. Keurig en goed schoon sanitaire. Vriendelijk personeel en een restaurant waar je goed kan eten. Wij komen zeker nog een keer terug.
Ja, wat moet je aan de vorige reviews nog toevoegen.
Mei 2026
Wat een heerlijke camping als tussenstop of voor een paar dagen. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en komen zeker vaker terug. Heerlijk gegeten in het restaurant.
Wat een heerlijke camping is dit Met super aardige eigenaren. Arno en Leonoor doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Een mooi toilet blok met heerlijke regendouches, waar vind deze luxe nog meer? Voor de fietsers en wandelaars zijn er genoeg mogelijkheden. Voor op het meer zijn er waterfietsen beschikbaar, maar zwemmen in het meer is niet toegestaan. Dit hoeft ook niet want er is een heerlijk zwembad op de camping.
Deze plaats is op dit moment gesloten. Het parkeerterrein is met hekken afgesloten. Ook de loos plek is niet toegankelijk.
Prima camping om te verblijven. En van hieruit Carcasson te bezoeken. Toiletgebouw is oud maar binnen is er een hoop werk verricht om het modern te maken. En keurig schoon. De elektra kasten verdienen een punt van aandacht. Wij komen zeker nog eens terug
Voor de derde keer dat we hier verbleven. En wederom een prima tijd gehad. Heel prettig dat er nu ook verharde plaatsen voor de camper zijn. Wij blijven zeker terugkomen.