@MartinGerritsen
- 2007
- Ander
- Buscamper
2023
wij stonden hier via het nieuwe concept Nortrip. Dat is een organisatie waar je een boek van moet kopen voor 47 euro. Maar dan kun je op 205 plekken door heel Noorwegen gratis staan. prachtige plek.
2021
Prachtige locatie aan een haven. De overnachtingsprijs is 235 nok zonder stroom en 285 nok met stroom. wasmachine en droger. 50 nok per stuk.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Deze plek is niet meer gratis. Er moet nu 100 kronen per nacht voor betaald worden. Te betalen bij de kiosk in de haven. Er zijn totaal geen voorzieningen. Wel een mooie uitzicht over het fjord.
2017
Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Prima veld naast de oprit van de boerderij. Lekker rustig, mooi uitzicht, super voor een nachtje!
Bij de kippenboer. Prachtige overnachtingsplek. Mogelijkheid op gras of op verharde ondergrond te staan naast de paardjes. Bij aankomst meteen hartelijk ontvangen door de eigenaar. Deze hartelijkheid nog niet meegemaakt elders. Hele rustige omgeving. Toilet en douche aanwezig. Wij waren de enige camper. Aanrader voor wie van rust houdt.
Oude camping met veel vaste plaatsen. Sanitair gebouw word nu geheel vernieuwd. Alleen nu nog de dames-wc en wasgelegenheid beschikbaar. NOK 250 betaald inclusief stroom.