@MartinJanse
- 2001
Prima gratis plek. Ook half februari in het weekend goed bezet maar goed te doen.
De plek op zich is prima. Wel langs een weg waar wat verkeer over gaat. Maar wij werden door militairen rond 5:00 uur gewekt I.v.m. controle op immigranten. Ook op het prachtige strand kwamen wij militairen tegen met het zelfde doel. Alles is veilig maar gerust waren we niet meer…..
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Heerlijk gestaan. Veel ruimte is er niet maar dit is gewoon een slaapplek in de buurt van Utrecht.
Stadsgeluiden inclusief snelweg. Maar je bent zo in het centrum en dat maakt deze plek toch wel uniek.
grasveld nu gewoon toegankelijk. Op de fiets naar Neufchatel is leuk. Alleen lozen is gratis.
Sitecode: 20979
Heerlijke plek om bij te komen.
Omdat er in Cahors geen ruimte was (festival op grote parkeerplaats) hier naartoe uitgeweken. Prima plek. Wij stonden op het grindgedeelte links waardoor je wat verder van de doorgaande weg staat.
Sitecode: 20306
Zag er goed uit voor een overnachting maar ivm festival afgelopen week niet toegankelijk.
Mooie plek onder de bomen. Geen campinggedrag is ook helemaal geen stoel buiten en zelfs geen wiggen die hier overal nodig hebt. Politie sommeerde iedereen alles op te ruimen toen wij hier waren.
op zich prima plek. Slapen is gratis. Wanneer je iets gebruikt dan betaal je er voor. Je ziet wel dat een aantal mensen hier een soort van vaste bewoners zijn….