@MartinNKC
- 2013
Wij mochten op deze CP de KCK Camper Challenge 2012 reünie organiseren. De deelnemers uit verschillende delen van ons land waren laaiend enthousiast over deze accommodatie. Dat geldt zowel voor de CP als voor de B&B. Een dikke 10 waard.
Sitecode: 20537
Wij geven 5 sterren. Uitstekende camping, mooie plaatsen, water en afvalputje naast de camper. Goede WiFi. Op 7 km fietsen van poldermolen De Goliath. Een rustpunt tussen al het ‘ geweld’ van de Eemshaven. Wel even de openingstijden van de molen checken.
Deze camperplaats is er niet meer! De hele camping plus CP is opgeofferd aan het grote geld: Landal. Jammer!
Prima camping met heel veel faciliteiten. Camperplaats: verharding aan verkeerde kant als je de camper in de rij-richting plaatst. Telefoon ontvangst van kpn zeer magertjes! Omgeving geweldig mooi.
Goede camping op de terugreis naar NL. Heerlijk gegeten in het restaurant. Sanitair is goed. Vriendelijke eigenaren. Aanrader!
Mooie locatie waar vanuit je prachtige fietstochten kunt maken. Chris, de eigenaar, verzorgt super diner! In geen tijden zo heerlijk buitenshuis gegeten!!
Dit is een voorbeeld SVR camping! Alles prima geregeld!
Wat een prachtige plaats is Dedemsvaart! Veel winkels, een prachtig streekmuseum “ De kalkovens” , de tuinen van Mien Ruys, een zwemplaats met zandstrand en misschien nog veel meer. De CP keurig, prima sanitair en schoon; vriendelijke eigenaren en een goede prijs. WiFi prima.
Locatie is prima, leuke omgeving. Prijs (€ 23,00 per nacht all in) is erg aan de hoge kant. Met deze hoge prijs, prijst men zich uit de camperwereld! Sanitair zeer gedateerd.
Mooie ruime rustige locatie op het voormalige voetbalveld. Alle faciliteiten aanwezig tot zelfs een klein winkeltje toe. Goede uitvalsbasis voor prachtige fietstochten door het noord Groningse Hoogeland.
Rustige mooie plek. Alles aanwezig. Prachtige omgeving met heeel veeel fietspaden. Sanitair is schoon, alle voorzieningen van de camping en het park te gebruiken.
Leuke camperplaats bij haventje. Op vrijdagavond kantine open voor hapje en drankje. Erg gezellig. Vriendelijke en behulpzame havenmeester. Prachtige fietsomgeving.
Mooie camping. Sanitair uitstekend. Lozen afvalwater heel erg lastig. Standplaats 20,80 excl. stroom.
Mooie cp. Nieuw sanitairgebouw. Prima. Iets te eten op loopafstand. Komen zeker terug!!
19 camperplaatsen naast de camping. Gloednieuw sanitair van super kwaliteit en super schoon. Het hele terrein is verhard / bestraat. Je hebt wel oprijplaten nodig, maar die kun je ook lenen (tergen borg). Er is ook een gezellig café met Imbiss. Stroom, douchen en water tanken niet gratis.
We zijn uitermate vriendelijk ontvangen. De plaatsen zijn prima. De voorzieningen ook erg goed. Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen deze CP van harte aan bij onze mede camperaars!
Sitecode: 19090
Een weekend met regen en sneeuw! Ontvangst heel hartelijk. Voorzieningen in orde. Het veld was erg drassig, maar droogde ook weer snel op. Geen hinder bij het wegrijden.