@MartinToos
- 2011
wij kwamen hier erg graag,maar is geen camperplaats meer. Jammer wij hadden een bekeuring. Maar word tijd dat jullie deze camperplaats eraf halen en zo velen. De waarschuwing van de vorige heeft niet geholpen,hoop van nu wel.
Wat een heerlijke en Nette camperplaats .Met een groot plek voor de camper. En ontzettend leuke eigenaars, altijd tijd voor een praatje. Wij gaan hier zeker terug komen. Bedankt voor ons fijne verblijf. We voelde ons echt welkom.
Wat een heerlijk plek,en dat voor 6 euro waar vind je dit nog.Wij staan hier vandaag voor de tweede dag.Dus moeten morgen weer een ander plekje vinden.Maar komen hier zeker terug.Voor ons echt een top plek zo langs het water.Veel fiets mogelijk heden.Aanrader ga langs het toerisme kantoor.Hebben daar heel veel informatie zeker voor mensen die van fietsen houden.
Hier vrijdag 4 oktober een nacht gestaan. Wat een top plek.Hier komen we zeker terug.Lekker ruime plaatsen,alles top onderhouden.Tot de volgende keer.
Wat een heerlijke camperplaats,heeft alles wat je nodig heb.Ik sluit me aan bij de vorige review.We komen terug.Bedankt voor het heerlijke verblijf.
Hebben hier 31 juli tot 1 augustus 2024 gestaan. Heerlijk plek met uitzicht op het water.Is een fijn plek om te fietsen.En was heerlijk rustig. Zeker een plek om terug tekomen.
Camperplaats in aanleg.Deze week kom de tank voor toiletten telegen aan en voor grijs water.Heerlijk rustig plek.Hadden onze euro stekker vergeten,de boer gaf ons 2 haspels om toch stroom tehebben. Dus waren super blij daar mee.Hier gaan we zeker meer komen. Bedankt voor het fijne verblijf.
Hier 8 september 2023 gestaan .Was even zoeken want de navigatie gaf anders aan. Maar denk dat de camperplaats was verhuist .Na was rond rijden toch gevonden Hebben er heerlijk geslapen. Was prachtig weer,was veel jeugd aan het zwemmen in het natuurzwembad.S'avonds genoten van de zonsondergang.
Geweldig gelegen camperplaats,op loopafstand van de stad en aan de overkant even voorbij de buitenbaden lopen.En een prachtige fontein.Wij hadden pech dat er veel regen was gevallen,de parkeerplaats stond vol met water.Niet vergeten je parkeerkaart te zetten. Maar wij waren blij met deze plek.We hebben zo veel kunnen zien vanaf deze plek.Bedankt voor de fijne centrale plaats.We komen terug.
Wat een geweldig plek,we zijn hier nu 2 x geweest, dit is echt 1 van onze lievelings plekken. Je heb hier alles stad,strand. Heerlijk eten oploopafstand.Prachtig uitzicht. Dank je wel Sønderborg tot volgend jaar.
Hier 27 september gestaan.Kwamen s'avonds aan,hebben een half uur gezocht waar we moesten betalen .Kwamen we daar aan waren ze dicht.Dus wij gewacht tot het zwembad weer open ging voor we de volgende dag weer verder konden.Van douche en wc geen gebruik gemaakt .Hebben hier alleen geslapen. Was na dat alle auto's weg waren lekker rustig.Prima voor 1 nacht ,om de stad te bekijken en die is geweldig mooi.
Wij vinden het een geweldig plek,heerlijk rustig.En de omgeving is prachtig.Voor ons een mooi plek voor familie bezoek.Zijn geen voorzieningen. Maar bij het pompstation kan je het tiolet legen.En grijs water,alleen konden wij dat niet vinden.
Wat een heerlijk rustig plek.Hebben hier 2 nachten gestaan.En heerlijk geslapen. Alles wat je nodig heb is aanwezig. Wij zijn van hieruit een hoop wezen bekijken,en s'avonds weer terug gegaan. Nu hadden wij geluk dat we alleen stonden en s'avonds gewoon weer plaats is.Echt een top plaats.Rust en betaalbaar.
Deze krijg geen ster volgens mij zit de afvoer verstopt, deze heeft onderhoud nodig
Hier vannacht gestaan,fijn groot plek.Voor ons helemaal we stonden alleen. Eerste camperplaats hier met Nederlandse informatie, in 4 weken tijd .Kan er water bij vullen en je heb stroom.Dat allemaal voor Dkk 75.00 of 10 euro.Krijg van mij 5 sterren.
16 en 17 september er gestaan.Heerlijk plek.Een tip ga ook even in het museum kijken vanaf de haven toelopen.Is s'avonds tot half 10 open en is gratis.
2 nachten heerlijk geslapen,lekker rustig plek.Eerste dag stonden we met 6 campers,de tweede nacht met 3.Lozen van grijs water en wc bij de haven vlak bij.Zeer netjes en schoon.
Hier 3 nachten gestaan.Wat een geweldig plek om de omgeving op de fiets te bekijken.Wat hebben we hier km gefiets,en veel gezien.Alles aanwezig wat je met een camper nodig heeft.Water,chemische toilet legen en in de zelfde put grijs water met emmers erin gooien. Stoom en water en afval vragen ze een vergoeding die je zelf mag invullen.Zulke plekken moesten er meer zijn.Bedankt dat wij bij jullie op het erf mochten staan.
Hier 3 dagen gestaan,wat een heerlijk plek.En wat een vriendelijke vrouw ,wij kwamen aan en al de camperplaatsen waren al vol.Toen mochten we een plaatsje uitzoeken op de camping.Wat ik zelf een geweldige plaats vond.Leuk dat daar de kippetjes rond lopen.En op de laatste dag stonden er nog 4 eitjes bij ons op de tuinstoel buiten.Had je nog willen bedanken hier voor Moniek,maar we konden je niet vinden.Dus bij deze nog hartelijk bedankt .
Hebben hier afgelopen week 2 nachten gestaan. Bedankt daarvoor gemeente Oss. Zal wel erg fijn zijn als er een vuilnisbak geplaatst zal worden.De 3 sterren zijn voor de gastvrijheid dat we er mochten staan.
Voor ons dicht bij huis,maar wilde dit hier ook een keertje meemaken,was eigenlijk nooit een plaats.Maar we hadden gisteren geluk.Wat geweldig leuk om hier de staan.Genoten van de hooglanders en de wilde paarden. Bedankt Poederoijren voor dit geweldig mooie plek.Ook troffen wij het bij slotloevestein,omdat het vandaag bevrijdingsdag is,werden we getrakteerd op een stoet me oude legervoertuigen.En slot loevestein ook niet overslaan natuurlijk.
hier een nacht gestaan 3 tot 4 mei. Heerlijk rustig,en echt een plus punt water bij de camper. Kon zo je keteltje vullen voor een bakkie. wij stonden met maar 6 campers. Dus was ruimte zat.Betalen met geld in een enveloppe. Alles aan wazig wat je nodig heeft.Zeer netjes.Komen terug.
Wat een geweldige locatie,en wat is Zaltbommel mooi.Hebben er een wandeling van 2 uur gemaakt in het park op de dijk tegen over de camperplaats.Een paar uur gefietst langs het water,heerlijke fietspaden.En natuur het centrum in geweest,hadden geluk was op dinsdag ochtend markt.Petje af voor Zaltbommel bedankt voor dit geweldige plek.Kunnen een hoop gemeenten een voorbeeld aan nemen. Voor ons 5 sterren waard.
Voor ons 2 steren,niet voor de locatie maar zijn deze week al 3 keer langs geweest. En staan bepaalde camper al die dagen al daar.Dus van de handhaving die ik leest klopt niet veel. Jammer dat wij niet kunnen genieten van deze plaats.Voorgaande jaren was het precies het zelfde.
Hier 2 nachten gestaan,hadden geluk dat we bij aankomst s'avond nog plaats hadden.Kwamen om half 10 pas aan. Als je hier staat,loop het park even in.Dat fontijn in donker is zo mooi.Ook hadden wij geluk dat ze een verlicht tema aan het opzetten waren. Dus dat was dubbel genieten in het park.Wij zullen hier meer komen,dat om op familie bezoek te gaan.
Wat een heerlijke camperplaats.Hier gaan we meer naar toe.Mooie prijs,met een geweldig uitzicht.Wij hebben. daar 2 dagen gestaan, en volop genoten.Lekker dicht bij eetgelegenheden. Bedankt voor de mooie plaats.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan 20 en 21 juni. Wat een geweldig mooi plek. Had nooit verwacht dat Spijkenisse zo mooi was.Hebben hier heerlijk gefietst.Naar de stad geweest. Bedank gemeente Spijkenisse dat wij hier 2 dagen hebben mogen genieten. Komen zeker nog eens terug.
hier 3 nachten gestaan 22 ,23 en 24 ju i,op een geweldig mooi plek aan het water. Bij aankomst alles netjes uitgelegen door de havenmeester. Wel handig dat je een fiets bij je heeft, centrum van Oostvoorne een goede km. Douche gratis,wel opletten bij de eerste keer op de knop drukken,het water is dan nog koud😄water punt zal wat verbeterd kunnen worden dit zat tussen de bosjes in en erg laag. Voor de rest een topplaat daar mijn 5 steren voor.
Hier voor de tweede keer gestaan omdat andere plaatsen vol stonden. Vind de camping wel vrij duur,moet hier zelfs apart voor de hond betalen. Zag later dat je met je NKC kaart korting kreeg,dus dacht ik ga gewoon even vragen of dat nog terug tedraaien was,was helemaal geen probleem,kreeg 18 euro zonder probleem terug. Top,had zelf tenslotte niet goed opgelet. Douche was netjes schoon. wel leuk plekje voor een paar dagen.
vorige week 2 dagen gestaan,prachtige plek. Op loopafstand van de stad. Heerlijke omgeving waar heel veel is te bezichtigen.
Wat een topplek,hier komen we zeker terug. Geweldige/vrolijke havenmeester en meesteres. wij stonden op plek 1, hadden uitzicht op de haven en de kinderboerderij. Heerlijk wandelen daar naar het strand of stadje,zicht op kasteel wat je kan bezoeken. Erg leuk daar.
Hier 2 nachten gestaan, fijn plek om te overnachten. Word netjes aan gegeven waar je toilet kan leggen op een camping vlakbij. Zullen meer van deze plaatsen moeten zijn. Hoek van Holland bedankt voor jullie gastvrijheid.
Prachtig plek, zeer goed onderhouden. Aardige beheerders.Lekker eitje met 2 dooiers erin op van hun kippen.Leuk het zweefvliegveld achter de camperplaats, werd met Pasen goed gebruik van gemaakt. Wij komen terug.