@Martin_Klein

2017

Een grote deceptie! Wij kregen pitch 54 toegewezen. Dat is een pitch waar de afzuiging van het naastbijgelegen restaurant op uitmondt. ‘s middags gaat deze aan met het geluid van een Dyson en gaat pas laat in de avond >23.00 weer uit. Kan me niet indenken dat dat gezond is de geur van gebakken friet met wat er allemaal meegebakken wordt. Zonder wind hangt in die hoek de zompige geur van friet. Heb direct geklgd en vertrokken onder eis van reclame

Helemaal top!! Stond te wachten op de naast gelegen parkeerplaats , toen de eigenaar langs kwam en me verzocht achter hem aan te rijden. Heeft toen de plaats laten zien en gevraagd niet te veel heen en weer te rijden op het gras. De plaatsen zijn ruim en kon met de camper makkelijk staan. de receptie is vanaf 13.00 tot 18.00 open. Verzocht werd om een dag vooraf af te rekenen. Douches kosten één euro voor vijf minuten. Super vijf sterren!!!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Lekker rustig staan. grote plekken langs een korte weg naar het zwembad. lantaarnpalen aanwezig! bij het zwembad kun je koffie halen uit een automaat en eventueel zwemmen.

Leuke camping! Konden nog een plekje voor ons vinden en hebben hier twee nachten gestaan. Brood is dagelijks te bestellen. sanitair wordt redelijk bijgehouden al ruikt het soms wel een beetje. Douches werken met een drukknop. Wasje draaien werkt op losse Euro’s en kost 5 Euro per wasje. Een tip: Het strandje iets verderop is een stuk groter en heeft ook meer winkels. Het strandje bij de camping is bij hoog water meer een baai voor vissersboten.

Rustige camping voor mensen die van hiken of vissen houden. grote sites. wc zonder toilet papier en bril. iedere ochtend wordt sanitair gereinigd. Aardige mensen bij receptie meertalig. De weg naar de camping is spannend met nog een smal stukje op het einde. slagboom gaat dicht om 22.00 en opent pas om 0800. Mooie bosrijke omgeving.

Sitecode: 101914

Wij hebben hier gestaan begin augustus 2022. Eerst geregistreerd via een paal en geld op een kaart gezet voor ongeveer het bedrag dat we zouden blijven. De kaart komt uit de paal en kun je op alle camper park locaties gebruiken. Let op dat je via de juiste weg komt aanrijden. gebruik geen regulier navigate systeem als je met een grote camper komt. Deze stuurt je door nauwe straatjes en kans op schade.

Zoals deze camperplaats is, zouden ze allemaal moeten zijn! Goedkoop, dicht bij centrum, alle voorzieningen aanwezig voor camper en een makkelijke toegang. Perfect! 15 euro voor 24 uur inclusief water en stroom. De kraan bij de plaatsen benodigd wel een Gardena aansluiting, anders spuit het alle kanten op. Ja de vrachtwagenchauffeurs maken wat herrie, maar goed oordoppen in en snurken!! Ga zeker kijken!!!! Naast de cp heb je een groot zwembad!!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Camping ziet er mooi uit, douches kunnen beter ruikt verdacht naar piesende mensen onder de douche. Ov sanitair is voldoende cvp is indd onder de maat chemisch toilet is gewoon verhoogd gat. Eigen slangen gebruikt bij vullen water. slangen hebben Gardena aansluiting. Camping voor herhaling vatbaar. Pendelbus 2 euro per volwassene. plaatsen zijn net genoeg.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij hebben hier gestaan op hemelsvaartsdag. De eigenaren zijn erg vriendelijk. ze doen hun best om iedereen toch een plekje te geven. We hebben 16,50 contant moeten betalen. twee mensen en stroom voor 1 nacht. Het is ongeveer tien minuten lopen naar het centrum. Sanitair was schoon maar er mag wel meer schoongemaakt worden. Voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Wij hebben hier kortstondig gestaan op doorreis naar Nederland. We kwamen helaas net voor sluitingstijd aan en konden net geen biertje meer drinken. We hebben die nacht daar geslapen en hoefden geen geld te betalen voor de stroom. Erg aardige mensen! Je moet wel een steile helling op voordat je op de parkeerplaats bent.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Sitecode: 52025

Leuk opgezette camping met recentelijk vernieuwd prachtig toilletgebouw. Gratis gebruik van een stenen grill en keuken met keukengebouw. Uitzicht is fenomenaal te noemen. Je kijkt tegen een grote bergwand op waar bovenop een weerstation staat. Toegangsweg is niet enkel via de eerdergenoemde brug. Je kan ook via een andere kant waarbij je geen brug tegenkomt. Toegangswegen zijn (te) smal.