@Martine-CH
De eerste foto is misleidend!!! Maar de plek was geweldig, we waren alleen! Vriendelijke eigenaren, badkamers oké. Dichtbij de zee, maar geen strand. Rustige locatie
De pluspunten: naast het strand, toiletten oké (50 cent voor een douche), vers brood in de ochtend, fruit en groenten te koop op het terrein. De minpunten: we zitten dicht op elkaar, de stank (niet iedereen hoeft zijn grijze water uit te zetten), het lawaai van het hotelcomplex ernaast (muziek tot middernacht), het lawaai van de omgeving 's ochtends vanaf 6 uur 's ochtends (op zondag!)
2023
Telefonisch gereserveerd voor dezelfde avond (1 nacht) wordt ons gevraagd om via internet te registreren wat we doen. Ter plaatse aangekomen wordt ons 5 euro extra gevraagd wegens reservering via internet! Nog nooit ergens anders gezien! Geen brood ter plaatse. Kon bij vertrek geen bakker in de buurt vinden. Verder gewoon correct sanitair (geen wc-brillen), kleine locatie.
2022
campers getolereerd! Slechts aan één kant om te slapen, op een goede manier en strak tot de max tegen de buurman! ten strengste verboden om een stoel uit te nemen! De parkeerwachter, een onvriendelijke, onbeleefde man … kijkt toe en belt direct de politie! de politie kwam en de volgende ochtend kwam de vriendelijke (of niet) parkeerwachter om 7.00 uur gezellig aankloppen bij de campers om meer dichtheid te vragen!
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Super rustige camping met een vrolijk onthaal. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Verkoop van Pineau des Charente en wat groenten uit de tuin ter plaatse. 15 minuten van de stranden. Aanbevelen
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Duur: 45 euro voor een nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen in april. Een beetje lawaaierig (weg niet ver), sanitaire constructie, geen bril op het toilet, geen spiegel om te scheren. Sanitair zonder meer. Geen water om handen af te spoelen bij het afvoergebied. Betaalde diensten.