@MartinvanderMeijden
- 2021
Je staat met de camper mooi aan het water. Jammer dat het toiletgebouw zover is (500 meter). Vriendelijk ontvangst bij de receptie.
Mooie grote plekken en heel vriendelijk ontvangst. Receptie denkt met je mee TOP. Schoon en nieuw sanitair. Prachtige fietsroutes door de duinen en bossen !!
Sitecode: 195376
Veel hangjeugd die je wakker houden en veel te duur !!!!
Krappe plekken, geen luifeltje uitdoen ! Wij betaalden 51 euro per nacht, echt te duur voor deze plek.
Dure camping met zeer slechte wifi. Toilet open met code wat soms niet werkt.
Wat een fijne leuke camping !! Vriendelijke ontvangst, je wordt naar je plek gebracht, nieuw sanitair gebouw !! alles top geregeld !!!
We betaalden 400 NOK voor een nacht !! Dus 220 NOK klopt niet !! Mooi uitzicht maar eind van de dag mutje vol gepropt !!
Wat een klasse camping !! Schoon, vriendelijk, mooie omgeving, goede informatie. Dit is echt een top locatie !!

Hele fijne camping, alles heel schoon. Mooie grote plekken en Luynes is een leuk plaatsje. Vriendelijke behulpzame receptie !! Top plek 👍🏽

Leuke camping aan de stadsmuur en rivier de Dordogne. Echt een hele mooie plek…. Sanitair verouderd maar wel schoon. Ruime plekken. Minimale voorzieningen douche en wc.
Niet geschikt voor grote campers. Plekken zijn erg kort. Volg a.u.b. niet Google Maps via Campercontact, is een hurror weg!! Eerste contact bij de receptie was niet echt liefdevol, zakelijk en kortaf !! Maar busverbinding naar San Sebastián is weer een aanrader !!
Sitecode: 20025
Fijne Camping, alles goed geregeld.
Nette camping maar plekken zijn klein voor grotere camper. Inderdaad camping zonder ziel !!!
Wat een leuke camping!!! Vriendelijk ontvangst en mooie groene plekken.
Mooie nette camping, vriendelijke eigenaar. We hadden een mooi plekje aan het water.
Wat een geweldige camping !!! Alles top in orde, wij komen hier altijd op onze heen en terugreis naar het zuiden !! Verdient zeker 5 sterren !!!!
Geen verkeerde camping. Veel schaduw en eind april restaurant, broodservice gesloten !!!
Groot vakantie park maar wel een die vroeg in het seizoen open is. Verder klopt het echt niet dat het smerig is en niet onderhouden. Het is alleen geen camping gevoel maar verder niks mis mee…..
Sitecode: 102052
Best wel leuke camping, alles wel basic !! Wel duur voor wat je krijgt !! Gelukkig wel open voor in het voorseizoen.
Wat een leuke camping !! Mooi zwembad, mooie omgeving. Alleen jammer dat het restaurant nog gesloten was.
Wat een mooie Franse camping. Alles netjes en schoon. Leuk fietsen in de omgeving.
Rommelige camping
vriendelijke ontvangst maar helaas geen hondjes toegestaan !!
leuke geweldige camping. Alles goed geregeld en netjes !!
Leuke camping voor een paar dagen. verouderd sanitair maar prima. Elektriciteit middelmatig
Wat een mooie camping en vriendelijke eigenaars !!!
Muntjes voor afwas en douchen en geen wc papier !!! Niet meer van deze tijd. Maar wat een prachtige omgeving !!!
Matige camping langs drukke weg. Inderdaad als het regent dan oppassen, modderig !!
Wat een verzorgde camping met vriendelijke eigenaars! Voor het beklimmen van de Alp d’Huez een geweldige ligging.
Mooie camping met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. het was nog erg rustig eind April.
goed voor overnachting. stroom op zuil kost 6 euro per uur 🙈 muntje haal je bij de plaatselijke boulancherie. ga niet bij de afvalberging staan, s’nachts om 5 uur wordt die geledigd !!!
Wat een geweldige plek !!! Lekker centraal in Brabant en vriendelijke ontvangst !!! Alles zo netjes in orde 👍🏽 Top Locatie !!!
Drukke camping, zwemmen in de Bodensee is eerst door veel modder ploegen 😢 dan kun je zwemmen
leuke camping, vooral de plakken aan het water !!! vriendelijke eigenaar
Echt leuke camping met vriendelijke ontvangst. Toiletten douches echt schoon. Aanrader 👍🏽
Wat een leuke kleinschalige camping. Schoon sanitair en alle voorzieningen aanwezig !!! echt een aanrader !!!!
prachtige nette camping. sanitair geweldig en schoon.
mooie nieuwe camping met mooi sanitair gebouwen. Bled zelf is heel toeristisch en druk.
Erg grote camping, alles beetje verouderd. de plaatsen zijn inderdaad heel scheef !!