@Marty

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Goede locatie. Rustige en zeer vriendelijk personeel en de manager spreekt perfect Engels en kan je veel vertellen over het gebied. De prijzen zijn laag en het is een zeer vriendelijke omgeving. Zeer aan te bevelen!
Dit is geen speciale plaats voor de nacht. In feite lijken de lokale bevolking niet gelukkig te zijn omdat ze een paar opmerkingen hebben gemaakt. Disco begon in de bar in het midden en honderden jonge mensen arriveerden te voet vertrokken we om 10:30 omdat het erop leek de hele nacht door te gaan en we voelden ons niet veilig. Ik zou niet opnieuw hier verblijven en zeker niet in het seizoen.
Geen probleem voor 24 uur, maar het kost nu 12 euro. Het is het dichtstbijzijnde park voor een busje naar That's dus vandaar het laden. Er zijn verschillende opties voor het aantal uren en kosten. Ziet er goed uit voor de nacht.
Goede locatie. Direct aan zee in het midden van de stad. Geen faciliteiten, maar gratis en veilig. Een fantastische locatie. Goed gedaan gemeenteraad.
Uitstekende Aire maar nu slechts 3 plaatsen. Hoewel je waarschijnlijk 's nachts naast de rivier kunt parkeren als deze vol is. Goede voorzieningen, slechts één waterkraan voor toilet en drinkwater. Gratis wifi in het café aan de rivier. Prachtige rivier en omgeving. Fietspad voor 6 km langs een weggetje bij de rivier.
Geweldige overnachtingsplaats met gratis elektrische enz. Gemakkelijke wandeling naar het paleis dat is de beste waarde voor 6 euro in Portugal. Een must paleis te zien.