@Marwe
18 juni 2021 Weer gesloten weggedaan wegens constipatie Vers water niet mogelijk, kraan is al maanden defect.
18 juni 2021 Afvoer is nog gesloten ligt aan een doorgaande weg naar de woonwijk. Hele nacht zwaar verkeer. Ook de rijksweg is duidelijk te horen. Voor ons alleen een plek in geval van nood
Vanwege ongepast gedrag van de campers is de plaats permanent geblokkeerd. Dus de verklaring van het stadsbestuur. Ik wens alle domme mensen die hier de schuld van zijn altijd gebroken assen en zuigereters
Geparkeerd met de auto. Weekendfeest aan de andere kant van de overwinning
Geen parkeerplaats. Parkeerplaats voor museumbezoekers
Een parkeerplaats voor auto's. Treinen komen de hele nacht. Veel auto's komen en rijden. Ik zou alleen terugkomen in nood.
Een parkeerplaats voor auto's. We voelden ons niet goed en reden door
Geweldige rustige plek. Superberer wijnmaker familie. Klasse keuken. Altijd blij, heel veel!
Rustige plek achter het kasteel, op korte loopafstand van winkels en een zwembad. We hadden elektriciteit en water en verwijdering was OK. Leuke plek en veel evenementen.
Te luid omdat op de hoofdweg alleen gescheiden van het trottoir. Hebben weggedaan en reed een nacht naar het buitenzwembad.
Dit is geen parkeerplaats en geen parkeerplaats is een parkeerplaats aan de rand van een industriegebied. Hier zou ik mijn WoMo uitschakelen voor de winter, maar hier "leven"? We zijn verrast dat de plaats bijna bezet is. Onacceptabel voor ons.
Sitecode: 19764
Stop een parkeerplaats met verwijdering. Relatief stil. Prijs is inclusief toeristenbelasting. Afvoer extra en strandgebruik extra.
Pitch? Nu begrijpt iedereen iets anders. Voor ons een parkeerplaats met beschikking. Voor de kwaliteit te duur.
Hobbelig gazon. Veel auto's gedurende de dag rijden van en naar de volgende parkeerplaats. Geen elektriciteit. Ver en verwijderingslimietwaarde! Kassiers zijn oude mensen, vrouwen zijn vriendelijk, de mens is een lompe molen, wiens hobby het is om te mompelen en te klagen over alles en iedereen. Negeer het het beste.
Nieuwe plek, goed ingedeeld. Allemaal exemplarisch alleen helaas direct aan de hoofdstraat
Ben hier vele malen geweest, maar zal niet overnachten op vrijdag en zaterdag. Te hard. Tieners aan het meer of in de auto met luide bum bum muziek tot de ochtend. Misschien zal de plek er niet veel langer zijn. Camperbusjes gedragen zich steeds weer slecht. Maak een kampvuur voor een barbecue of laad alles dat op een zigeunerkamp lijkt. Er zijn veel stomme dingen
Een deel van een parkeerplaats van een vakschool en een zwembad. Rusteloos en lawaaierig vanuit de auto's en de nabijgelegen snelweg. Op het plein staan glazen bakjes die ook 's avonds door de gastronomie worden gebruikt. Ongelijke plaats. Tv is niet overal mogelijk. Aanvoer onrein. Te duur.
Parkeren en wandelen of fietsen OK, dat is alles. Lelijke plek en luid. Ik zou er alleen in een noodsituatie slapen.
Geen officieel veld. Parkeren bij het restaurant van het hotel. Rustig 's nachts, maar buitenspel. Prachtige natuur. Goed om te wandelen, erg goed om te fietsen. Restaurant OK. Golfclub met toprestaurant in de buurt
Moeilijke oprijlaan omdat geparkeerd met de auto. Ook de camperplaatsen stonden geparkeerd door het personeel van de kliniek. Te weinig parkeerplaatsen, het is ook geparkeerd in de wei. Te duur we vinden. Leuke plek. Parkeren is ook mogelijk op de parkeerplaats van de bus.
Pasen 18 hier. Vrij luid 's nachts. Kom niet terug.
Voor een plek die nergens te vinden is, vinden we 6.- € te veel. Elektriciteit en water extra!
Voor de kabbelend nabijheid kan het leuk vinden. Best duur, maar misschien is de toeristenbelasting dat wel. De reguleringstijden voor kassa en afvoer zijn vervelend. We reden verder.
Plaats OK, we vinden hem gewoon best duur.
Plaats is OK. We vinden het een vreemde regel dat alleen de wasmachine de minimaal 5 geboekte nachten mag gebruiken. Wassen kost 3.- € zelfs voor 5 nachten. Wat zou deze regel moeten zijn ???
Tussen de snelweg en de hoofdweg, te hard voor ons, zijn verder doorgereden
Prijsuitvoering is niet goed voor ons. Te dicht bij de hoofdweg, te luid. Ben bij de brandweer geweest, alles was in orde.
Plaats was bezet. Heb op de parkeerplaats van de bus achter de brandweer gestaan. Alles geweldig, zelfs toilet voor 0,50 €.
Pasen 18 hier. Nu kost 8.- €. Hellend terrein. Ruimte kan ook met de auto worden gebruikt, maar alleen WoMo moet betalen. Sommige WoMo-rijders hebben zich zo breed gemaakt dat slechts 4 van de 4 werden gebruikt voor de ruimte. Onbeschaamdheid !!!
Hond blaft de hele nacht. Werden uitgenodigd om 17.45Uhr champagne te proeven, dan enigszins gedwongen wat te kopen. Fles vanaf 10 €
Een deel van een parkeerplaats. Gemaakt. Naast het voetbalveld. te bereiken het centrum en het kasteel lopen ongeveer 10-15 minuten. Stil. Er is nog geen onderste inlaat.
Grasveld bij een wijnboer. Enigszins ongelijk. Ruimte voor 20 grote campers. Mooi en rustig.
Een deel van een parkeerplaats. Asfalt beetje op de berghelling. 8 meter mogelijk langer erg moeilijk. Restaurant (goed eten, grote aanbod) speeltuin, mini-golf, tennis, natuurlijke zwembad (veen water) gazon, staan in 100meter. Downtown 10 minuten lopen met verdere restaurant, bakkerij, kaaswinkel, besparingen, voedsel. 15 minuten naar de berg boek met kruispunten en Kapelle.Tolles panorama.
Gemakkelijk parkeren met volledige zorg voor 10 € inclusief elektriciteit. Om alle inzittenden te garanderen een voucher voor het zwembad voor de dag van aankomst en vertrek. We waren op een avond en de voucher waarde bedroeg € 14.-
Dus alle zitplaatsen moeten zijn !!!
Een nieuw niveau parkeerplaats. Mooi aangelegd, allemaal aan de macht is. Openbaar vervoer in de buurt, supermarkt in de buurt. Nadeel: zeer luid. Niet alleen auto's, vanaf 06:00 vliegtuigen.
Alleen voor Mobile 5 meter. Als alle acht plaatsen zijn gevuld met 6,50 voertuigen, niet meer. Vanaf 05:00 krijgt het luid
De plaats is verlengd voor 16 Mobile. Beetje op de berghelling. Zelfs grote caravans kunnen tegemoet te komen. Afvalwater vrij. Huidige € 2 gedurende 8 uur. Water ook 2 € bedrag is niet gespecificeerd. Mooi uitzicht en rustig toen de schutters niet de praktijk. Herstel van de plaats
Prachtige plek en de enige in de buurt van Heidelberg. De plaats was vol en we werden niet geïnformeerd over de alternatieve parkeerplaats. Op het internet vonden we dit alleen Google niet de ader Esse kennen. Wie op zoek is naar alternatieve parkeerplaats: op de parkeerplaats ingang van het zuiden, de volgende rechts, dan al zichtbaar en er aangegeven.
Niet echt een leuke parkeerplaats, maar een parkeerplaats met het aanbod. Gunstig echter luid en altijd vol.
Nabijheid van het centrum prima, anders niet goed, niet terug te komen. Pitch klein, negatief geclassificeerd. toevoerstation verkeerd geplaatst. Waterloop groef die over het plein. In het weekend, op het sportveld naast de deur zeer luide muziek. Volgens de politie zijn er in Kempen meestal geen beperking in de tijd. Jammer voor deze prachtige stad.
Een deel van een parkeerplaats, grind, ongelijk. 'S Nachts ontmoetingsplaats voor jongeren. Ochtend vanaf 05:00 laten boetelingen om op te warmen de motor. Geen levering, dicht bij het kasteel. We zouden hier niet weer verblijven