@Mary-B
Lid van Campercontact sinds 2018
Als je eenmaal de instructies hebt begrepen om binnen te komen, niet gemakkelijk, vooral als je afhankelijk bent van de Engelse versie, is het gebied uitstekend. We voelen ons volkomen veilig en het is een mooie wandeling langs de lagune om de stad in de ene richting te bezoeken en een park in de andere. Een echte aanrader voor € 6 als je de diensten niet nodig hebt.
Zeer rustig en vredig in een grasrijk gebied naast de rivier de Po. Niet erg goed zwemmen voor mensen maar prima voor honden. Gratis water in elke kraam en elektriciteit tegen 50 cent voor 3 uur. Sterk aanbevolen.
Een gemengd parkeerterrein met 8 plaatsen voor campers. Wat schaduw en veel wandelingen in het bos. Er is een kleine bar voor drankjes en snacks. Een heerlijke temperatuur toen wij er waren in augustus.
Een parkeerplaats bij een rivier waar je kunt zwemmen en raften. Mijn hond genoot ook van zwemmen. Een klein dorp met bars en restaurants op slechts 5 minuten lopen over een oude brug.
Niet mijn type plek, schoon maar in augustus werden we als sardientjes geplet. Hoewel de prijs wordt geadverteerd als € 15, kregen we bij vertrek te horen dat het in augustus € 25 of 22 is zonder elektriciteit. Het is waar dat het pal naast het strand ligt, maar het moet een van de weinige kiezelstranden aan de Adriatische kust zijn en we voelden ons niet veilig buiten de camping rond te lopen, zelfs niet overdag.
Vandaag, 11 augustus, hebben we gebeld voor info en kregen we te horen dat het gebied permanent gesloten is.
Gewoon een parkeerplaats met uitzicht op het meer, maar geen diensten. We gingen er speciaal heen om water te halen en afval te legen, dus een verspilde reis. Gelukkig lieten het nabijgelegen recreatiegebied en de camping ons zwart en grijs afval legen en tanken voor € 5.
Gemengde parkeerplaats maar aparte camperplaats. Particuliere bewakers die 24/7 aanwezig zijn en die ook hulp bieden en geld inzamelen. Prachtig uitzicht en badmeester van dienst voor zwemmers. Kleine winkels in het dorp, redelijk duur maar ok voor benodigdheden.
Sitecode: 19946
Leuke plek, heel schoon maar geen camperservice. Aangenaam meer waar u kunt zwemmen, een kleine bar en gelegenheid om snacks en bier van de tap te kopen. Leuke wandeling rond het meer.
Mooie plek, zeer schoon met nieuwe afvalverwijdering en mogelijkheid tot warme douches (€ 2). Steile wandeling naar de stad maar niet moeilijk. Sterk aanbevolen.
Op 30 juli kostte de elektriciteit 50 cent per uur. Het is gewoon een parkeerplaats met 4 plaatsen voor campers, maar één met een caravan en één met een camper, beide uiteraard permanent. Geen schaduw dus oké alleen voor de nacht.
Prachtig gebied naast kleine rivier nabij centrum van de stad. Alle diensten zijn gratis inclusief elektriciteit. Grote speeltuin in het net veld.
we kwamen hier 25 juni en het is niet langer gratis. Alleen een parkeerplaats en campers betalen 2 euro per uur of 15 euro van 8.00 uur tot 20.00 uur. het is niet duidelijk of kampeerders overnachten. Jammer, want in februari 2020 was het gratis.
camperuitlaat is niet langer bruikbaar. Onmogelijk om grijs water en WC te legen.
Een klein gebied dat de eigenaren nog aan het voltooien zijn. De eigenaar spreekt geen Engels, maar is erg behulpzaam. Het grote voordeel is dat het naast een prachtig strand ligt, waar honden zijn toegestaan.
Groot gebied voor de ingang van het Mijnmuseum, dat gesloten is van 30 september tot de lente. Zeer rustig en vredig met prachtig uitzicht. Het restaurant is gesloten, dus het is onmogelijk om de sleutel voor elektriciteit te krijgen.
Ruim grasveld met een fantastisch uitzicht. Het staat goed aangegeven vanuit het dorp. De weg is vrij smal, maar niet bijzonder moeilijk.
Gewoon een groot parkeerterrein van een restaurant met meerdere vrachtwagens. Heel geïsoleerd dus we bleven niet.
Handig voor een nacht. Moeilijk ontslag.