@Mary-RK
- 2000
- Citroen Jumper Jumper
- Iveco
- Buscamper
Lekker gegeten, en ja, dan rekenen ze geen staangeld. hij schrok een beetje want tijdens de Pinksteren kan 't eigenlijk niet, dan is er geen plaats. maar omdat wij <6 meter zijn mochten we op de parkeerplaats van de medewerkers gaan staan. erg vriendelijk! ( wij vragen ons eigenlijk af waar of het überhaupt past....maar wij zijn voor vannacht gered!)
Ge-wel-dig: wc is hersteld. voor de dag staan hier nu 8 campers meest Duitsers 1 Italiaan en wij dus....ben erg blij met deze plek
In het glooiende akkerland, heerlijke rustige omgeving. Stille nacht, alleen het kraaien van de haan, en natuurlijk het rijden van de boeren machines. bijzonder vriendelijke ontvangst, broodjes service, winkeltje met eieren, aardappelen, kippen ( geseald en bevroren) en wat het land op dat moment te bieden heeft.
Wij hebben hier een heerlijk rustige nacht gehad, prachtige omgeving, prima plek geen voorzieningen dat klopt. We hebben naast een zeer vriendelijke Duitser gestaan en gezellige gekwebbeld. En bij de plaatselijke bakker een zeer Holland vriendelijke begroeting gehad, ze vond onze Duitse uitspraak zo leuk! kon er de hele dag wel naar luisteren! dus hoezo....niet welkom!
prima plek. betaling via QR code simpel en safe. Zwembad staat al jaren leeg, best jammer want t is warme omgeving.
prima camping, heerlijk schoon, sanitair en overall opgeruimd. Ook voor kleine kinderen van alles te doen. In het plaatsje diverse eet en drink gelegenheden. met de uitgereikte Burgenlandcard gratis toegang over het speel en ontdek strand voor kinderen. ook korting. Je krijgt er een keurig boekje bij met alle mogelijke activiteiten. We komen hier zeker terug!
prima locatie aan jachthaven/ strand/ seefestspiele Mörbisch. deze camping is gebouwd op de tennisvelden van vroeger. dus nu nog vrij kaal. er zijn boompjes aangeplant sanitair is vernieuwd . de prijs is vrij hoog, naar wel inclusief Burgenlandcard. en die geeft weer korting en gratis toegang op bijvoorbeeld het verwarmde openlucht bad. wij hebben er heerlijk rustig geslapen.
prima camping met zeer vriendelijke uitbaters. alles te huur: boten, fietsen enz. in voorseizoen reserveren van de ' drukke' weekenden en in het hoogseizoen aanbevolen! wij komen hier zeker terug!
bij openingstijden van t strandpaviljoen ook ( koude) douches voor €0,10 lekker zout van je lijf spoelen. kleine versnapering te koop en ijs/ frisdranken. supermarkt op 1 km. prima!
gewoon waar voor je geld! ja er is oud sanitair, maar wel schoon! vriendelijk behulpzaam personeel, als je je aan de regels alles ok!!! alles zoals je mag verwachten plus extra: romantisch eten aan het zwembad!! en direct aan 't strand!!
prima plek, ik kan mij niet vinden in de negatieve eerdere beoordelingen! hele vriendelijke uitbaters! een nacht stroom en 5 vers gebakken broodjes voor 13,50! rustig geslapen! veilige omgeving prima doorreis plek!
geweldige plek, heerlijk rustig! jammer is wel dat er geen WiFi is....tip voor de vereniging: graag gratis WiFi en jullie krijgen 5 sterren!💋
geweldige plek, rustig schoon, en de winkel op t terrein met heerlijke streekgerechten!! prima plek, waar voor je geld!
Sitecode: 11992
heerlijke rustige plaats, ook snachts heerlijk rustig! kom bijtijds want t is bekende plek, zo vol!
grote open weide met verschillende barbecue plaatsen, sanitair is verouderd maar aanwezig ook douche en sauna €15 inclusief stroom.
alle voorgaande reacties kloppen, minpuntje is dat het aan een doorgaande weg ligt...toch wat veel auto verkeer ook snachts!
De eigenaar en zijn vrouw spreken uitstekend Duits, de camping ligt tegenover het pension, ziet er een beetje rommelig uit met alle afzonderlijke gebouwen, maar is verrassend schoon en netjes. Al met al geweldig plek!! 15 euro per nacht 2p en camper en stroom ps zijn zelfs gestookte wodka zeer de moeite waard! 7.5 euro per halve liter.
super deluxe 🏕️! prima plekken en écht aan het strand! alle talen gesproken en nu 28 euro betaald voor een nacht. discotheek is nog dicht dus daarover kan ik niet oordelen!
Ik snap de negatieve reacties niet... tuurlijk zijn de plaatsen wat aan de krappe kant, n de Britten ruim vertegenwoordigd. Neemt niet weg dat voor deze regio deze camping aangenaam schoon en rustig is. Dat het personeel wat vriendelijker kan klopt ook, maar ondanks het wat norse gedrag doen ze wel alles voor je en kregen wij zelfs 20 % korting op de ANWB kaart! echt waar voor je geld..👍
Sitecode: 20093
prima, rechte plekken. in een sportcomplex, rechte plaatsen en behoorlijk netjes. Er kwam een uiterst vriendelijke man van de plaatselijke VVV om toeristische informatie te brengen, en ja de politie heeft meerdere keren gekeken of alles veilig was...
Meertje is puur decoratief, sanitair top, broodjes ook op zondag en mini supermarkt. let op! tussen 11-15 is er mittagsruhe blijft alles incl de slagboom dicht! Daardoor ziet het er grappig uit, hele karavaan wachtenden voor de poort en op de weg. nachtprijs is inclusief gratis bus en andere kortingen die op een folder uitgelegd zijn. Bad Durkheim is klein plaatsje met veel gezellige terrasjes.
zeer schuine plaatsen, er is wel degelijk verkeershinder, gasthof maakt veel goed, maar niet alles...