@MaryB
- 2000
We zijn hier al eerder geweest. Toen was het beter. Nu zijn de toiletten en douches gesloten. Afvalwater lozen lukt niet en schoon water tanken ook niet. De betaalautomaat accepteert alleen muntgeld. Voor €16,- per nacht is dit te duur. Wel fijn dat je zo de stad in loopt. Oud stadje met veel gezellige restaurantjes De Lidl, de Mac Donalds en een mooi park om de hoek. Er is altijd voldoende ruimte. Bij regen het beste aan het pad parkeren.
Prima gratis plek voor een overnachting. Achter de plaatsen op de foto ligt een groot terrein waar je met de camper kunt overnachten. Ruimte genoeg. Er is voor 8 campers stroom voor €0,50 per kilowatt. Het ligt bij een groot wellness centrum met zwembad. Badria. We hebben geen geluidsoverlast gehad. Mooi stadje: Wasserburg.
We zijn hier een paar jaar geleden ook geweest. Toen heb ik een goede review geschreven. Daar kom ik nu op terug. Nog wel een voldoende omdat het dichtbij het centrum Rovinj ligt. Verder is de camping erg duur geworden. €75 pn. Er zijn veel units geplaatst, met allemaal een eigen zwembadje! Voor campinggasten is er geen zwembad, alleen het strand, maar dat is behoorlijk commercieel geworden. Onvriendelijke medewerkers. We komen niet terug!
Wat een rust! prima camping, vooral met een camper! heel behulpzame eigenaren. pizza’s en consumpties te koop en ‘s morgens broodjes! we zijn op doorreis, maar deze onthouden we 😊👍🏻
Prima doorreis camping. Rustig gelegen. Lekker gegeten in het typisch Oostenrijkse restaurant. Prima (gedateerd) sanitair.
Prima plek voor een overnachting op doorreis. Het was nog niet helemaal vol, maar goed bezet. €16,50 incl. stroom. Het sanitair is schoon en netjes. We hebben gisteravond gegeten in het restaurant. Hele goede keuken! Niet duur. Je hoort ‘s nachts wel wat verkeer van de autobaan maar is niet vervelend.
Eenvoudige camping. Heel dicht bij de stad Rovinj. Niet duur. Prachtig uitzicht op de oude stad vanaf sommige plekken. De bakker op de camping heeft ‘s morgens allerlei soorten brood en gebak. Restaurants dichtbij.
Prima plek voor een overnachting. Rustig. Gratis stroom. Geen toiletgebouw en broodjesservice. €15,- is wel veel voor deze camperplek.
Prima camping voor doorreis. Dichtbij de A7, aan de Rhône. Lidl supermarkt 100 meter verderop. Vriendelijke dame bij de receptie. ACSI card is geldig. Schoon sanitair.
Een nachtje gestaan. Ideaal voor bezoek aan Harderwijk. Schoon sanitair. Aardige uitbaters. Wij betaalden €15,- en € 2,50 voor stroom.
Prima camping. Veel thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Massage en sauna. Vriendelijk personeel. Ruime plekken met voorzieningen. Schoon sanitair, zowel op de camping als bij de baden. Geen aparte entreekaart nodig. Je loopt zo van de camping naar de thermaalbaden. Er zijn ‘s morgens geen broodjes op de camping. In het dorp zit wel een Penny markt en een Spar. Op vrijdag- en zondagmorgen markt
Prima camping. Goed en schoon sanitair. Veel voor kinderen te doen. Mooie omgeving met veel meertjes. Aardige vrouw bij de receptie. Goed restaurant. Bowlingbanen en wellness. In het laagseizoen geldt de korting van de ACSI. Wij stonden hier voor €19,- per nacht.
Rustige kleine camping. Ruime plekken met verhard stukje. Picknickbanken. Sluit om 17.00 uur, maar via een telefoonnummer kun je je melden. Prima sanitair. Kleine winkel. WiFi. Wasmachine. Vriendelijk personeel.