@MaryElen
Sitecode: 20812
Een fantastische camping waar je na een lange reis door Marokko helemaal tot rust kunt komen, gerund door een uitzonderlijk echtpaar, Lamiae en haar man. We komen er al jaren terug en elke keer is het weer puur genieten. De plek is prachtig, een heerlijke plek om te verblijven en te eten. Neem bijvoorbeeld de verrukkelijke pruimentajine! Bedankt dat jullie deze plek zo ongerept en magisch houden, een weerspiegeling van een Marokko met een onuitputtelijke geschiedenis en passie.
prachtige kleine camping gelegen in weelderig groen, aan de voet van de Vercors! ideale plek om te wandelen en orchideeën te ontdekken! zonder het welkom en de onmiskenbare vriendelijkheid van de eigenaren te vergeten.
Favoriet voor deze camping! We kwamen voor de 2e keer en we zijn heel blij. Uitstekende ontvangst, toplocatie en -situatie, schoon sanitair en een onberispelijk zwembad. Ik kijk ernaar uit om zeer binnenkort terug te komen!
Sitecode: 20627
Aan de top thuis, netheid, schoonheid van plaatsen! Puur geluk! We komen inch'allah terug!
Sitecode: 19659
Een van de beste campings in Marokko waar het moeilijk is om te vertrekken !! De setting is adembenemend mooi, de baas en het personeel echt top! Het eten is heerlijk! Alles is schoon! Bravo We komen inch'allah terug!