@MaryRK
- 2000
Juli 2026
Søren uw gastheer is inderdaad heel behulpzaam en vriendelijk. Sanitair is onberispelijke super schoon! Plek is geweldig qua uitzicht. Sønderborg is 25 minuten lopen en zeker de moeite waard! Kortom we hebben het hier prima naar het zin gehad twee nachten gestaan. En totaal geen last gehad van overlast van verkeer van de brug! Terrein kun je prima staan. De achterzijde grenst aan bedrijventerrein, maar vooruit en opzij is schitterend uitzicht.
Juni 2026
fantastisch mooie camping! aan de zwembad zijde is sanitairgebouw schoon. er zijn twee wasmachines een droger en een verwarmde droogruimte bij de prijs inbegrepen! bij het gratis zwembad is een kiosk voor patatjes en kleine snacks maar ook een restaurant. ook hebben ze daar broodjesservice, bestellen bij de kiosk dan 's morgens na 10 uur warm ophalen! eigenaar van is Duits, spreekt ook Zweeds en dit jaar was er een Ned. medewerkster bij!
Om even alles te legen/ vullen prima plek. wij betaalden 33 euro incl electra. wel veel muggen. vriendelijke (oudere) beheerders hij spreekt Engels, zij niet, maar met handen en voetenukt t wel.
prima rustige schone overzichtelijke camping. goed bereikbaar met de trein strand is op loopafstand prima ontbijt bij aangelegen restaurant
mooier kan het haast niet...als god in Frankrijk 😇 zo rustig! toilet is schoon en gratis, de douche is buiten en alleen koud water (om t zout van je lijf te spoelen ..)
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

ruime, grote plaatsen. geen vakken afgelegd dus ruim uitzicht over de plaatsen, 1 ruim toiletgebouw. broodjes (en kleine winkel) ter plaatse te koop (wel avond tevoren bestellen) restaurant (je) met diverse maaltijden. alles wat je nodig hebt voor een fijne strand vakantie. vriendelijk personeel. nu in het voorseizoen is het toiletruimte schoon maar of ze dat in de zomer gaan redden weet ik niet.... enig nadeel: eigen toiletpapier meenemen!!
Gratis overnachten: broodjesservice bij de Aral tankstation, op het entree staan twee dixie's naast de afvalcontainer. wat wel vervelend is: jongelui die in de nacht staan chillen met muziek op maximaal. zij staan weliswaar ver weg maar je hoort ze wel.