@Maryann1957
Wat een super mooie camperplaats, Superschoon sanitair, geen drukknoppen in de douche! dit vind je niet vaak! op fietsafstand van Bladel, Eersel etc. Heel aardige gastvrouw die het voornamelijk in haar eentje moet runnen. Chapeau! Wij komen zeker nog terug, een camperplaats die hoog op ons lijstje staat!
zijn hier 3 x geweest en absoluut niet de laatste keer. prima camping als je op fietsafstand naar Torremolinos wilt gaan. ook Malaga prima te fietsen! camping niet heel modern maar schoon wel wat verouderd sanitair.
Paar dagen hier gestaan op deze supermooie camping met vriendelijke eigenaren. Superschoon sanitair. Heel erg rustig. Paar dagen thuis geweest en weer voor een paar dagen gereserveerd! Alles wat je zoekt is hier aanwezig. In korte tijd nu al 2x geweest en absoluut niet de laatste keer😁
Voor de 3x op deze camping gestaan. super plek! erg leuk om een boot te huren. vriendelijke eigenaar. Dichtbij het centrum. een tip: zou wat langere kranen monteren bij de afwasplaats. om water in je wasbak te krijgen moet je wel wat toeren uithalen. Komen hier zeker terug!
Voor het eerst op deze camperplek gestaan. De plaatsen zijn erg goed onderhouden, het sanitair is mooi en heel schoon. fijn dat je ook op grind staat en gras voor je camper hebt zodat je kunt kiezen waar je je tafel en stoeltjes neerzet. Heel dicht bij het mooie centrum van Oirschot. Een aanrader om hier vaker te komen.